ПЕРЛА-Принцесата на нашите души-24

• 45 004
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • "Перла"
ГУТЕН МОРГЕН И ОТ МЕН!!!  bouquet

nikname
, и аз изоставам, ама ще ги гоним, докато ги стигнем, няма да се отърват от нас!!!! smile3534
И аз да си кажа -  по принцип съм корава и не гледам сериали! Гледам английска висша футболна лига! newsm03
Една вечер, докато си прецъквам каналите, ме стряска глас - дублъорката на Шереф.Позагледах се. Това беше 18-19 серия. Ела ме виж обаче след туй - newsm45
Мира нямах.Хората лятото по разходки в морската, аз - "Перла" гледам...В къщи ме спукват от бъзик - туй не съм била аз!(Интересно - с прахосмукачката, парцала и тенджерите - съм, пък сега не съм???!!!) Изгледах си изпуснатите серии, че и напред в бокса.Чета коментарите на арабите, та да вдяна какво точно се случва, че иначе само с картинки малко недоизяснена остава ситуацията... 3-4 тура от по три денонощия безсънни си спретнах, че иначе сърце юнашко не трае! Оттам насам смятам е видно!

Аз съм с вас!!! Отборът е супер!!!   smile3501 smile3521 smile3521 smile3521 newsm53 newsm53 newsm53 newsm53 newsm10

И аз само се разписвам. Simple Smile
Интерсно,защо като работим,деца гледаме,готвим,чистим и т.н. и т.н. не се бъзикат с нас Mr. Green

# 631
  • "Перла"
относно бъзиците вкъщи:
Синът ми:
Баща ми,нали се сещаш,че ако сега не седнем да вечеряме/това в 19ч./ и ще си умрем от глад,защото Перла почва.
Мамче,кърпички заредили Mr. Green
Татко майка ми добре ли е Mr. Green

Мъжът ми:Скъпа.... Mr. Green
Бяха ме подлудили от бъзик.Не можеха да повярват ,че това съм аз.
Ей такива весели работи Simple Smile

Хубав следобед  bouquet

# 632
  • "Перла"
Девойчета,хайде пишете как сте били вкъщи,щото у нас си беше цирк Mr. Greenс моята Перла

Като се сетя нещо,пак ще пиша Simple Smile

# 633
 Случка от днес:
 С мъжът ми се закачаме като малки деца и в този момент влиза малкия ми син - тинейджър.Аз викам на мъжа ми:
 Ама,че си ми мечок!Така прегръщаш и целуваш,че трайни спомени си ми остават.
 Той ми вика:
 Стига бе жена,от любов бе,нали си ме знаеш!
 И тук сина ми се намесва и вика на баща си:
 Абе тате,ти нищо не си разбрал.Като Мехмет,бе тате иска-нежен да си като него!/гледал е само части от филма/
 И после:
 Виж сега бе тате,само гледай!Само какъв Мехмет съм.Ей тъй иска мама.

След което прави показно на баща си и му вика:
 Или взимаш пример,или си оставаш без милувки. Joy
    Случки от този род в изобилие.Всеки ден ме вземат за мезе!

# 634
И мен са ме взели за подигравка  Кой ял ял в 20 часа всичко живо изчезва от кухнята  Понеже аз почти само Перла гледах и за мен казваха че не съм добре  а когато и на турски гледах следващите серии  се казваше ДПС то  идва  И сега като седна на компютъра  синът ми казва - аман от тази Перла не ти ли омръзна  И за да ме дразнят се радват че ще го повтарят в работно време

# 635
Много се радвам,че ще повтарят Перла..Аз началото не съм го гледала тъкмо ще запълня някои пропуски... Flutter

# 636
            Момичета ,поздравявам ви с тези две клипчета които открих.  bouquet
       Едното е с лошо качество на звук.Двете песни се изпълняват от известният арабски певец Амр Диаб.Но са страхотни.   bouquet  http://www.videosurf.com/video/gumus-noor-65483090                http://www.videosurf.com/video/gumus-11266682

# 637

Мехмет в нежна атака .Да ни красят странчката:

# 638

Перлички,която има нужда да се сгрее с чаша вино  и да си похапне в тази

мразовита нощ да заповяда:

# 639
и аз много се радвам 4е ще го повтарят,4е тъкмо първите 10 серии не съм гледала.но неразбрах по 1 или по 2 серии ще дават   newsm78 (аз пък съм и нагла...по 2 искам  Mr. Green )

# 640
Разгледайте малко фотографии на Сонгюл в един сайт:
http://www.dizitube.tv/dizi-oyunculari/resim-galerisi/songul-ode … mus-foto-galerisi

# 641
 PartyПривет на всички! Party

Миленка, по една серия.  Grinning  Ама нали ще го повтарят, да се радваме.
Хихи, весели случки сте разказали. Crazy Аз пък се майтапих с тате.
Радвам се, че ставаме повече.  Party

Май тази задачка е на дневен ред:
Момичета, стана време да мислим за нова тема!

# 642
                                         Перлички, днес ви каня ей тука на сладка раздумка:

Ще се наслаждаваме на красива гледка и прясно смляно кафе

на ароматен чай

ще си хапваме локумче,баклава...

а даже и геврече

Хайде прекрасни Перлички,Къванки чака ви купон,усмивки,веселба и забавление чак до изтощение!

# 643
С наи-голямо удоволствие приемам  поканата Синя лагуна  bouquet

# 644
  • Sofia
sinq laguna, страхотна си мила  Hug  bouquet Кой би отказал такава покана? Ех, как хубаво ще си прекараме в иначе скучната неделна сутрин!

Общи условия

Активация на акаунт