ПЕРЛА-Принцесата на нашите души-24

• 44 991
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
И аз приемам с удоволстие и благодаря за поканата!  newsm51
Не знам дали е скучна тази сутрин /за мен не е/, но определено е мн-о-о-ого  студена! А там на терасата изглежда доста топличко и уютно! Красота!  newsm44  /Само да не взамем да получим топлинен удар от прекалено въображение!   newsm62/

# 646
ейййй,Синя Лагуна,така ми се дояде баклава... Embarassed

# 647
Заповядаите и  се извинявам ако се повтарям http://www.televizyondizisi.com/index.php/tuba-buyukustun-ve-kiv … tug-reklam-filmi/ малко е извън темата

# 648
Страхотна си синя лагуна - незабравима гледка,хубавото турско кафе и тез благинки   

И по едно следобедно кафенце

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 13:50 от dterziiska

# 649
  • София
здравейте и от мен,

отдавна не съм писала, но снощи видях, че ще повтарят "Перла"- супер, аз не съм гледала първите серии по ТВ и ще ми е интересно  Peace

# 650
http://vbox7.com/play:83c6e234&al=1&vid=4446089

http://vbox7.com/play:0e49c144&al=1&vid=4308517

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 14:32 от dterziiska

# 651
Привет,сладурани!Влизам за кратко само да ви поздравя и да пожелая приятна вечер на всички. Здравей,и ти remira !Радвам се,че се реши да се присъединиш напълно към нашето сплотено малко общество.  Hug
Момичета,трябва да помислим за нова тема.
Добавям малко нови експонати към богатата ни колекция от снимки на любимците ни/от фейсбук/.
Първите коментари за новия филма на Сонгюл са доста благосклонни към нея и другата звезда в продукцията-Тарду Флордун.Очаква се нещо наистина приятно,забавно и качествено.

Тарду доста добре се превъплъщава както в драматични така и в комични образи.

Отбелязват,че е интересен мъж и отличен актьор.

Приятно се съчетава със Сонгюл!  В живота обаче е "зает "неофициално.  Laughing
                                      Flowers Sunflower

Нооо,нашата любов изглежда така:

Прекрасни са заедно!

Продължаваме да преговаряме,нали момичета/този път с БТВ/?! И задължително -среднощна сбирка тук!Новата ни любима традиция.  Hug

# 652
Аз само да вметна, че ще дават любимия ни филм не само от 15.30 ч., но ще има и повторение от 0.30 ч. Така, че ще имаме възможност да го гледаме отново, да се радваме и да си "преговаряме"! Радвам се, че ще продължаваме да бъдем заедно!  newsm51 newsm44

# 653

Момичета,гласувате ли?Сонгюл върви доста добре,Къванч поизостава в сравнение с нея newsm78
Ех,че хубаво,че от утре ще си гледаме отново Перла!За мен е супер,че ще е по това време на деня,че иначе моите момчета нямаше да ме оставят да гледам на спокойствие.
Май наистина трябва да мислим за нова тема.Бих искала първата страничка да блести не само с красивия Къванч,но и със Сонгюл.Тя също заслужава според мен.Вие какво ще кажете?

# 654
Абсолютно съм съгласна - та на практика тя има много голям /да не кажа най-голям/ принос за успеха на филма!
Освен това ми се струва, че сега  е моментът, в който да се замислим и обсъдим откъде тръгнаха героите във филма, как се развиваха и докъде стигнаха на финала. Всеки от тях извървя различен път, моменти на възход, падение, катарзис. Аз като гледам отново филма и като знам как завършва всичко, възприемам по съвсем различен начин действията на героите и тях самите като образи, виждам логиката в тяхното развитие, която са заложили сценаристите, и, която ми се губеше на моменти при първото гледане. Интересно ми е. Ако и вие сте съгласни, можем да обсъждаме епизодите, които гледаме в повторението и от тази гледна точка.

# 655
Абсолютно съм съгласна - та на практика тя има много голям /да не кажа най-голям/ принос за успеха на филма!
Освен това ми се струва, че сега  е моментът, в който да се замислим и обсъдим откъде тръгнаха героите във филма, как се развиваха и докъде стигнаха на финала. Всеки от тях извървя различен път, моменти на възход, падение, катарзис. Аз като гледам отново филма и като знам как завършва всичко, възприемам по съвсем различен начин действията на героите и тях самите като образи, виждам логиката в тяхното развитие, която са заложили сценаристите, и, която ми се губеше на моменти при първото гледане. Интересно ми е. Ако и вие сте съгласни, можем да обсъждаме епизодите, които гледаме в повторението и от тази гледна точка.

Peace Peace

# 656
         bouquet Peace

# 657
Привет! Crazy

Ще коментираме каквото кажете.  Party

Но дайте да се стягаме и гласуваме, че Къванчо изостава.  Sad
А момичето ни смело върви нагоре.  Party

http://www.whopopular.com/Kivanc-Tatlitug
http://www.whopopular.com/Songul-Oden

# 658
                                                                                   Перлички прекрасни,

Вижте кой с целувчица ви благодари ,че не забравяте за него вий,
                                                   и усилията не пестите щом трябва с гласовете си да го подкрепите! 

# 659
Sinq laguna,чудесна си, както винаги!   Дано за всички денят да бъде чудесен и усмихнат! А иначе аз вече съм гласевала някъде около 30 пъти.

Общи условия

Активация на акаунт