Да споделя + въпрос.

• 6 745
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
Първо честито на теб и на майката!Само радост да носи малкото човече.
За болница не мога да те посъветвам,защото не съм от София,а относно зърната-ти ме разби.
През оставащите 7 месеца от бременността ти,вземи прочети малко допълнителна литература,защото ще се получи много конфузна ситуация ,ако споделиш с някой такава глупост Laughing

Леко бременеене!

# 16
Благодаря на всички,
които ми отговориха.

Извинявам се, че ви разгневих, просто исках да споделя това което съм чула.

Приятна вечер

# 17
Интересен слух, даже се изкушавам да те помоля за подробности от автора му. Просто точно това не бях чувала.
Хубаво е, че имаш много време докато родиш и ще можеш да се ориентираш и за мястото на раждане и за кърменето и всички останали предизвикателства около бебето. На първо време можеш да прочетеш каквото те интересува за кърменето ТУК  Peace

# 18
Много интересна тема!  Peace Винаги можеш да научиш нещо ново!
Само едно не разбрах - една авторка с два ника, или нещо не съм доогледала? Тъкмо щях да отговарям и трябваше да сменям памперс, връщам се по-късно - Darii или Ladyy?  newsm78

Сега по темата - първо, честито племениче, да е живо и здраво! Със зълва си не сте ли си говорили за бременност, прегледи, раждане, кърмене и т.н.? Честито и на теб! Безпроблемна бременност и леко раждане! Попаднала си на точното място, наистина имаш време да прочетеш и понаучиш доста неща.
Преглед "с ръка, от долу" - вярно е - прави се, за да се провери дали има разкритие.
За пробиването на зърната - много се изкушавам да отговоря подобаващо, ама ще се самоцензурирам, само ей това  ooooh! ще си позволя.

Нана, ако е истина - на цели 27!

# 19
 smile3514 ейййй размазах се-това беше Кулминацията за деня...ако ли не и за седмицата

# 20
  • София
Нана, ако е истина - на цели 27!

Изкушавам се да се гръмна  Mr. Green

# 21
  • Mediterraneo
А за 15- те часа мъки заради тапата що нищо не казахте  newsm78  Mr. Green

# 22

Laughing

Popcorn

# 23
Amorevole, Валюша, abazaba, nad67, veni_sasi, hiki_miki, tincheto, dandarelia (+ 2 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема.

Голям интерес, само авторката не се включва нещо ... Чакаме с нетърпение!

# 24

Ми то покрай дупченето на циците, това направо бледнее! Ама също е готино. Пуста тапа! Пък нямали ли са в тази болница тирбушон, по дяволите. Във всяка нормална клиника си имат и вадят тапата.

# 25
  • в очите на дъщеря ми
Ооох, слава Богу, на мен само корема ми пробиха,за зърната се смилиха .......  Party
 ooooh!Боже,колко мъка има на този свят!!!!!........... Crossing Arms

# 26
Друг ми е въпроса, вярноли е че пробиват зърната, за да протече мляко , за да може да се кърми?  newsm78

Мерси

Да, с бургия номер 8. Обаче на мен ми се падна една отмъстителна акушерка, която използва нарочно номер 10, млечните ми жлези се разхвърчаха като разкъсани жици на счупена радиоточка, а сега, вместо цици имам две дупки.

Мисля, че е грубо да се отговаря така на момичето! Дори и да ни се струва прекалено подобно питане, в крайна сметка всички имаме различна степен на информираност!

# 27
Заключвам този цирк. А на авторката с размножената самоличност ще дам почивка от писане - възможност да почете, ако не друго, то поне правилата на форума.

Общи условия

Активация на акаунт