Доволни ли сте от следящия ви бременността лекар/ка?

• 19 804
  • 210
  •   1
Отговори
# 105
аз не съм доволна и макар, че си платих абонамент от 300 лева за да ме следят,
то се  оказа че само ме мерят и един видеозон веднъж месечно и да си ходя.
няма никакви разяснения, ако питам нещо ме режат и така.
ама май вече е късно да го сменям!

# 106
Ходех при три лекаря - един по здравната каса за документите - доволна съм, друг, който ми следеше бременността на частно - повече от доволна и трети, при когото раждах - от прегледите не съм доволна, но от раждането - да.

# 107
Аз не съм доволна от лекарката си .Кажете къде са тези лекари по ЗК който дават болнични без преди това да си лежала в болница , на мен не ми дава и  казва , че това и е реда първо два три дни да лежа за нещо и после щяла да ми издава болнични .Кажете така ли е или аз съм попаднала не на място?

# 108
  • Талант на 2012,2013 г.
При първото раждане не съм доволна.
При второто - да, защото точно лекарката ми предотврати това да раждам секцио. Confused

# 109
  • София
Общо взето да, доволна съм- гледаше ме всеки път на ехограф, което си е голям плюс, пускаше ми всички изследвания.Изключвам, че беше малко повече от необходимото разсеян и към края на бременността като разбра, че няма да раждам при него, по-бързо преминаваха консултациите Rolling Eyes

# 110
някой ходил ли е при Вани Георгиева от 11 поликлиника и ако да, какви са ви впечатленията от нея?

Аз ходих или все още ходя, не съм сигурна какъв ми е статуса в момента, защото си взех направлението за раждане, но определено имаме недовършена работа с тази лекарка.
Ако се чудиш за ЖК не съм убедена, че бих я препоръчала на някого. Със самата лекарка аз не съм се виждала и разговаряла през цялото време до тук както и да е много от момичетата казват същото, но не мога да преглътна факта, че за цялата бременност ми бяха пуснати едни изследвания в началото и втори път по мое настояване между 6 и 7 месец. В момента съм изключително притеснена, защото ми бяха учтиво отказани изследвания, които поисках за трети път.
Държа да подчертая дебело, че при моята ЖК по ЗК дори и минималните и необходими изследвания се оказаха проблем да не говорим за ехография (такава въобще не ми е правена) или да се поинтересуват дали например не съм с подути крака и ръце или пък да мога да им се обадя ако имам въпрос, също така не се е налагало да ползвам болничен. В заключение мога да кажа, че за мен ЖК по ЗК се оказа абсолютно безполезно и излишно занимание, което води само до загуба на време.
И за да довърша съвсем картинката понеже питаш за XI ДКЦ не ти препоръчвам въобще да си водиш там ЖК, ако те интересуват подробности, мога да обясня на лични.
Малко стана дълго, но да допълня, че ако сега трябваше да избирам бих избрала частен кабинет, работещ със ЗК или вариант изцяло частен кабинет, ако имам възможност за допълнително здравно осигуряване.

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 19:37 от kapico

# 111
  • Canada
аз не съм доволна и макар, че си платих абонамент от 300 лева за да ме следят,
то се  оказа че само ме мерят и един видеозон веднъж месечно и да си ходя.
няма никакви разяснения, ако питам нещо ме режат и така.
ама май вече е късно да го сменям!
Това предполагам, че е в частния МД? Rolling Eyes

# 112
  • Fort Worth, TX
Аз ходих при др Паликов 15-поликлиника, но просто за да ми пуска изследваниятапо ЗК.Изобщо ми беше все едно дали ще ме гледа на ехографа или не.Той си ме гледаше.Като цяло съм доволна от него..Аз отделно си ходих на прегледи във ''Фемина''.За нормална бременност е ок.Незнам ако има някава патология дали може да се разчита на него.

# 113
  • Бургас
При доктора по ЗК,ходих само за изследвания.
ФМ правих в София ..
Последните 2 месеца ходих на консултация при лекар, който работи в болницата ,я която родих ,пак на частно.

# 114
В момента съм изключително притеснена, защото ми бяха учтиво отказани изследвания, които поисках за трети път.
Държа да подчертая дебело, че при моята ЖК по ЗК дори и минималните и необходими изследвания се оказаха проблем да не говорим за ехография.
Малко в страни от темата, но по този повод - там където аз ходя на ЖК има забрана от ръководството на ДКЦто към лекарите както да се дават направления за специалисти, така и за изследвания. Поради това аз също не мога да си направя изледвания каквито и да били (кръв и урина следва да се правят всеки месец доколкото знам), не мога да отида на очен лекар, а имам нужда защото имам отклонения в зрението, които трябва да се проверят.
Разбира се бих могла да направя всичко без направления и да си платя, ама защо, след като си плащам осигуровките редовно и като изключим бременността не съм ползвала никакви здравни услуги. Айде да я видим новата здравна министърка какво ще направи за здравеопазването.

# 115
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
не бях доволна... ходих при две лекарки и двете бяха супер небрежни и аз се чувствах недопрегледана, недоинформирана, необгрижена, макар да плащах... чувствах се безпомощна да си помогна и не можах да си намеря добра лекарка, която да ми внуши усещане за сигурност, грижа и доверие

# 116
Ходих при двама лекари на частно и от касата,бях доволна само от първия Peace

# 117
Доволна съм, ходих и по ЗК, и на частно.
Ако не бях доволна, просто щях да ги сменя.
Да ти е живо и здраво бебето, и за другия път си избери лекар, от който да се чувстваш удовлетворена.

# 118
Да! Много е мила и добра! Рядкост са такива лекари.

# 119
Да страшно много.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes bouquet

Общи условия

Активация на акаунт