Влияят ли ви на здравето промените на времето?

• 5 558
  • 37
  •   1
Отговори
Боли ли ви глава? Губите ли равновесие и т.н. Аз забелязах,че при резките температурни промени поне един ден се чувствам много зле - боли ме глава,вие ми се свят,като захлупена съм. Днес също съм така.  SadА вие?

# 1
Да боли ме глава и ми се спи отпуснато ми е.

# 2
И на мен, даже съм депресирана, а как ми се вие свят........ Мислех,че съм единствената. Hug Hug Hug

# 3
просто се чувствам отвратително,аз съм една от тези на които времето мн влияе за съжеление Cry

# 4
Мен ме заболяват коленете, не се търпи понякога.Също кръста.Има хора, които са сензитиви по отношение промените на времето и това им се отразява доста зле.

# 5
На мен лично не, но например синът ми се влияе, астматиците по пинцип се чувстват зле при рязка промяна на времето. Главоболието, също както и кашлицата при астматиците и задухът, световъртежът може да се причинят от разката смяна на атмосферното налягане.

# 6
Да,за съжаление, ми влияе...

# 7
Да , много . И тъй , като тази година зимата е доста променлива направо не знам къде да се дяна някой път . Гони ме безсъние от време на време , хем ми се спи , хем стискам очите и не мога . Абе гадост... Глава от време на време ме боли , но най - вече ми е подтиснато и понякога нямам желание за нищо.

# 8
да, не мога да спя, вие ми се свят, депресирем се  Tired

# 9
Мен ме заболяват коленете, не се търпи понякога.
Същата работа и при мен.
Понякога болките в коленете са нетърпими.

# 10
  • загубено
Да ,уви. Sad
Рязката смяна на температурите и налягането ме скапват.
Гадна работа.

# 11
Не,не ми влияе поне за сега Rolling Eyes

# 12
  • Варна
Да, доста силно. Confused

# 13
Да,влияе ми времето по сьщият начин.Освен това при застудяване ме болят ребрата(пукани са).

# 14
  • София
И при мен времето и климата оказват влияние!Предимно с кръвното!

Общи условия

Активация на акаунт