Влияят ли ви на здравето промените на времето?

• 5 559
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
  • Талант на 2012,2013 г.
Определено всяка една смяна на времето ми влияе. Но най-зле е когато навън е мрачно. Само, че аз му намерих цаката. Затварям се в спалнята и пиша. Стихове. След това съм като преродена.

# 31
Събота и неделя щах да умра от главоболие , особено вчера , айде в събота малко като се пораздвижих и ми мина, но вчера ... като почна една пуслираща адска болка в челото (мен все там ме боли). Нямам апарат , че да премеря , като съм го мерила с ръчния ми излизат едни хамави стойности , които не са реални според мен и за това не му вярвам много на този апарат. Вчера ту ми минаваше болката , ту се засилваше , особено при ставане. Не ми се пиеше лекарство , аз рядко вземам вече когато наистина не се търпи и имам много работа. Вчера поне можех да си почина следобеда и като му легнах , заспала съм , станах и бях добре. Постоях малко и пак си легнах към 22.30. Започна пак да ме блъска , абе някакъв ад. Днес съм пушка вече , но взех да се замислям дали не е мигрена това моето понеже ме боли само едната страна на главата (никога цялата глава) и болката е пулсираща в челото.

# 32
Нощем ме болят костите и ставите, постоянно се въртя, че все нещо ми убива. Най-силни са болките в коленете, особено, когато са свити.
На мен ми влияе по същия начин. Направо не мога да си намеря място.   Weary Дори като легна и възглавницата ми убива на врата. Мислех си, че аз нещо не съм наред, но явно не е само при мен.  smile3506

# 33
Промените в сезоните и в темепературите влияят много.. Но не само сезонните, а  иглобалните също.. Студеното време влияе  много на ставите.Те са нещо като "попивателна"за ставите..По време на температурните промени има промени и на  хими4ните вещества в мозъка,които водят до депресии.Фактор за развитието на депресия е по-късия ден и съответно по- малкото естествена светлина,която виждаме,а и това има зна4ение..

# 34
уф, успокоих се, аз също съм пълен ужас - оная вечер ... такова главоболие ... майкооооооооо, имах чувството, че ще повърна от болка в главата!

# 35
аз днес отново умирам от главоболие. има ли и други? Sad

# 36
Да има и други с главоболие . Вчера излязох навън по задачи и ме зачатка главата . Много странно , последно време като ме заболи главата ми минава без да вземам хапче, а преди не е било това нещо. Сега лягам малко или хапвам нещо и съм наред след 1 час. Вчера пак така - излязох навън , заболя ме , пак в челото , пулсираща болка . Прибрах се, седнахме да вечеряме и ми мина . Все се каня да си видя кръвното как е като ме боли главата точно в челото. Болката се мени , един път е от лявата страна , един път от дясната .

# 37
аз днес отново умирам от главоболие. има ли и други? Sad
Мен сутринта ме заболя,докато отида на работа.Мисля,че направо от студ ме болеше,защото и в ухото имах болка,но то направо нечовешко студено,термометьра в двора ни показваше -11 градуса.Още преди обед главоболието ми мина,после цял ден нямах проблеми,дори се чувствах доста добре.

Общи условия

Активация на акаунт