Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

17 СОУ В Западен парк

 • 80 995
 • 463
 •   1
Отговори
# 15
 • Мнения: 59
Да, знам я "Коледарче", нашият батко не ходи в квартала на детска градина, нямаше места Sad, татко му го води всеки ден и го прибира (ходи в квартала на баба си и дядо си), далече, но поне вече е трениран с пътуването Simple Smile Иначе имаме ОДЗ зад блока. Ние сме на "Възкресение". Писах ЛС на една майка, която пишеше, че ще избере 17-то (форума май беше от миналата година). Ако ми отговори ще ти пиша.

# 16
 • Мнения: 59
meni1,  можеш ли да се регистрираш, за да ти изпратя ЛС?

# 17
 • Мнения: 2
До къде стигна с проучванията???

# 18
 • Мнения: 15
lele  ne se lujete da si zapisvate decata v 17 to.Jiveq v raiona i nikoga ne bih napravila takava gre6ka....

# 19
 • Мнения: 59
lele  ne se lujete da si zapisvate decata v 17 to.Jiveq v raiona i nikoga ne bih napravila takava gre6ka....

Моля те, сподели малко повече. Така не става ясно. Какви впечатления имаш за училището? Може и на лични да пишеш. Благодаря ти.

# 20
 • Мнения: 1 575
Здравейте!
Детето ми учи в 17то.Сега завършва 4ти клас и нямам забележки, освет тези, които важат за всички държавни училища...
Препоръчвам горещо нашата класна - М.Веселинова - тя е страхотен професионалист, даде на децата ни много, научи ги да бъдат приятели, да са колектив, създаде им навици и още куп други неща!
За малките деца е особено важно да сполучат с читава класна, защото тя ще е с тях постоянно цели 4 години и на практика училището няма особено значение.Важно е също да ви е наблизо, а за мен - да не е на булевард или кръстовище и да диша детето ми цял ден газовете на колите.Не зная как ще са нещата при нас от 5 клас нагоре, дано имаме късмет с преподавателите - ще видим.
Да, има противоречиви мнения за нашето у-ще, но това според мен е, защото има различни очаквания.Накратко - до сега съм доволна, защото базата е сравнително поддържана - чисто и топло е, стола - бива, в лавката също ще намерите прилична храна (моето дете не се храни там, но за зор-заман...), в сградата има книжарница, има и фирма за транспорт.Естествено, организацията понякога ме дразни, защото в моите очи стола би могъл да заработи и на 15 септември, да е подписан договор и с фирмата - превозвач и пр., но това са бели кахъри.
Училището не е лошо, проучете си класната и преосмислете приоритетите си.От сега не можете да прецените в особено дългосроченплан кое е най-доброто.
Успех и ...на есен с песен  Laughing!

# 21
 • Мнения: 59
Благадаря ти!  bouquet

# 22
 • Мнения: 59
Да подбутна малко темата.
Има ли други мами на 4-класници, които искат да споделят впечатления за учителката на своето дете?
А има ли мами на бъдещи първокласници, които ще ходят на род. среща на 14 април?

# 23
 • Мнения: 22
И моето дете е в 17,но е в трети клас. За съжаление не мога да помогна за избор на преподавател, но ще ви кажа други неща. Ние ползваме училищен транспорт, защото живеем в Надежда. Сутрин ни взимат от блока и вечер пак там ни връщат. Обучението за 1 и 2 клас е целодневно и безплатно. Всеки ден учат френски език - сутрин и след обяд. Тази година като пристигнат френските студенти ще влязат да попреподават при нас.

# 24
 • Мнения: 59
Тази година като пристигнат френските студенти ще влязат да попреподават при нас.

Валенти, а какви са тези студенти? Някаква обмяна на опит ли е и колко време ще преподават?
Вие доволни ли сте от нивото на обучение в у-щето?
Пишеш, че всеки ден учат френски - това за следобедите ли се отнася? Защото аз разбрах, че имат 3 часа седмично език и всеки ден следобяд също се занимават.

Благодаря ти!

# 25
 • Мнения: 1 575
Всяка година за 1 месец пристигат френски студенти, които преподават на децата.Тази година нашите имаха френски ез., математика и изобр. изкуство с преподаватели въпросните студенти  Grinning!

# 26
 • София
 • Мнения: 1 783
Мой племенник учи там, втори клас е, две по-големи племеннички учиха там до 7-клас, след това влязоха в НГДЕК /не без допълнителни уроци естествено, но основата в училище си я има/. Имат много часове по френски, според мен на добро ниво, но и доста интензивни занимания следобед, което е доста уморително за по-малките деца.

# 27
 • Мнения: 22
Практически всеки ден имат френски.

# 28
 • София
 • Мнения: 1 322
Събирам мнения за учителите там...синът ми ще е първокласник догодина и ще избирам между няколко училища...
Има ли някоя мама която може или е чула за добра учителка, която според моите изчисления сега трябва да преподава на 3 клас?
Как става също записването? Има ли наплив или е спокойно?

# 29
 • Мнения: 59
За учители догодина и аз не мога да помогна. Дори и сега на род. среща на 14.04. директорката не каза кои ще са учителите на настоящите първокласници. Не знам от какви съображения, явно не иска да създава някакви конфликти между учителите ако се получи натрупване от желаещи за даден учител. Тя каза, че още не се знае кои ще са учителите, в което аз не вярвам много. Иначе може да се посочи в молбата предпочитание за даден учител.
Подаването на молби започва може би от началото на януари, защото ние сме подали молба в средата на януари и сме с входящ номер 88. Определено има желаещи, но на род. среща директорката каза , че се стремят да приемат всички. При наличие на повече желаещи тя изтъкна три критерия за подбор: дали родителят приема и е съгласен с учебния план на училището; наличие на брат или сестра, които вече са ученици в училището и трети критерий е живеещи в близост до училището. На 30 май ще излезе списък с приетите деца, а окончателното записване става като се занесе оригинала на удостоверението за завършена подготвителна група. След това вече излизат списъците на окончателно записаните първокласници.
Казаха, че на 29 април има отворени врати в училището. Можеш да се обадиш предварително и да се запишеш, поне ще добиеш някакви впечатления от училището.
Когато ходихме на род. среща имаше едни разлепени списъци с програмата на различните класове и много съжалявам, че не си записах настоящите учители на 4-те класове. Ако отидеш в деня на отворените врати, погледни на 1 етаж вляво, точно като влезеш през входа в началото на коридора са тези списъци и си запиши учителите на 3-класниците. После можеш да потърсиш мнения.

Общи условия

Активация на акаунт