Пътят за отслабване е начертан - отслабваме бързо или бавно с Дюкан - 220

• 36 784
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
 Party Е, това е новината на деня за мен  Grinning
Супееер ! Браво ! Страшно ме зарадва ! Ако чете я поздравявам от сърце и и желая здраве и всичко най-най   bouquet Hug Hug

# 271
  • Пловдив
Ейййй,някой ще ми каже от тази екскуиза по колко може да се яде или се приспада от килограма мляко на ден?Мерси!   bouquet    bouquet    bouquet

# 272
Гардения, да в цикъл съм, но не съм Дюканствала 10 дни...т.е. започнах една друга диета, докато започна тази, че имах малко пречки...та затова линийката ми показва 11 дни....иначе съм пУслушна...вчера момичетата казаха 5 дни ударна фака и аз слушам и изпълнявам  Wink

# 273
  • Пловдив
Ейййй,някой ще ми каже от тази екскуиза по колко може да се яде или се приспада от килограма мляко на ден?Мерси!   bouquet    bouquet    bouquet

Приспада се от млечните естествено. И не се яде  в големи количества.

# 274
  • София
Днес отбелязвам половин година с вас. 16 кг свалени - 12-13 с трета олекотена и останалите с втора.

# 275

Гардения, да в цикъл съм...

Това е ключа от палатката  Peace  По време на ОВУ и МЦ обикновено се задържа вода, нормално е да сме подпухнали, отекли, подути и т.н. Дюкан също е казал, че е нормално в такива периоди да не сваляме, дори да качим по малко, но след като отминат, всичко си  идва на място  Peace

Валентина , браво за резултата и постоянството   bouquet Честита месечинка!
Много ме зарадва новината за четвъртата бременност на Мира1919, бях я пропуснала  newsm78 Ако някой контактува с нея, моля да я поздрави  Praynig

ДОПИСВАМ: Знам какво е да си  падаш по сладкото  Blush  Но готовите кремчета т.нар. Пудинг на д-р Йоткер са опасни. Иначе тези желираните млека са врЪхЪ, само да има кой да ги чака да стегнат  hahaha Аз не мо'а и само бъркам млякото с малко степ и лапам.
Да похваля и крема с нес кафе (има ли емотикон с голям език, дет' го върти по цялото лице  Laughing )
А яйца с прясно мляко на слаба степен на микрото е просто невероятно...ммм...
Демек, има и други кремове, освен готовите  Peace

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 22:55 от Gardenia

# 276
Гардения, сухото мляко е 1,5%.На един литър слагам 1малко пакетче...мисля, че 50г беше.Обаче от днес съм фен на кис. мляко със степ и желатин.Направих си, даже стана и го ям в момента.За една година дюканстване не го бях правила, защото ми звучеше отвратително.Обачееееее......  eat
:Аз за съжаление не мога без сладко...еври дей... Rolling Eyes  И буАм подсладител яко.Пък и млечните ги ям само под формата на кремове.Не обичам нито кисело нито прясно мляко.
Светлат кога трябва да ражда?Да не е родила вече?

# 277
  • Пловдив

Много ме зарадва новината за четвъртата бременност на Мира1919, бях я пропуснала  newsm78 Ако някой контактува с нея, моля да я поздрави  Praynig

Ами тя не е споменавала тук, аз от другаде, където пишем знам новината. Но тъй като я има във форума реших, че мога да спомена, дано не ми се сърди  Embarassed

# 278
Моннн това, което си написала е малко обезпокоително.Пробвай да слагаш при триците с млякото канела.На мен лично самите трици ми сладнят и като си сложа и малко канела въобще не ми липсва сладост.Ако продължиш с толкова подсладител после няма как да откажеш сладкото, а и в по-големи количества е вреден нали знаеш.Успех и дано пребориш глада за сладко  Peace

Гарденийка на 100% съм съгласна за готовите кремчета.Аз всъщност имах впредвид нашите си от режима и други не съм правила.

Валентина Браво за резултата   bouquet Сега изглеждаш много добре  Peace не съм виждала май снимки от началото ти, но сега си супер  Peace

пп Кас ни дей рива ами Яж  Laughing  Хапвай си режимно и на често и ще стане  Peace И кажи как си с водата, кога се теглиш (нали беше свалила около 2 килца не са малко за ударния. Почвай 2-ра и пак ти казвам яж.Вечер се старай да хапваш по-раничко, ако искаш (-)  резултат на кантара сутрин.Това от моя опит.Успех!

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 00:21 от tqna

# 279
И аз си мислех,че без сладко не мога!Но 4 дни минах съвсем без хич,а днес си направих "млякото с ориз",че даже  и самото млако бе колкото да оцвети водата ,че ми свърши .И оо чудо!Супер сладко и вкусно!
Момичета аз честно ви казвам съм отчаяна, днес ми  е последния ударен ден от 5, и на ден свалям с по 100гр ThinkingА сякаш не ми е близо МЦ?!Ама сега като ви чета направо се моля да се оцикля,и да ми спре терзанието!Не съм яла непозволено,не съм прекалявала с млечните даже и нормата не съм стигала,не съм ползвала нишестето освен за този крем днес.Вече се чудя може ли да е от това,че ядох основно пилешко?Ама снощи си опекох пангасиус,и макар да му излях всичката мазнина която пусна и после го допекох не можах да го изям-толкова мазна ми бе самата риба!Искаааааам и азззззззз да свалям newsm45, моля някой да ме подритне приятелски за начален старт Praynig

# 280

....Вече се чудя може ли да е от това,че ядох основно пилешко?Ама снощи си опекох пангасиус,и макар да му излях всичката мазнина която пусна и после го допекох не можах да го изям-толкова мазна ми бе самата риба!Искаааааам и азззззззз да свалям newsm45, моля някой да ме подритне приятелски за начален старт Praynig

Че какво лошо има в пилешкото? А мазнината на рибата не е проблем (друг въпрос е, ако ти не я понасяш), дори е препоръчителна  Peace
И за успокоение  ritnik  ritnik  ritnik  ritnik  Айде ввече може да се търкаляш по наНАдолнището  Joy

# 281
  • Испания
моля някой да ме подритне приятелски за начален старт Praynig

Заповядай:   Simple Smile

# 282
Здравейте момичета,
Аз бях една от вас преди две  години, отслабнах достатъчно 22-23 кг, но в последствие забременях и диетата ми отиде на кино, Голяма грешка, сега осъзнавам. Та сега отново съм в изходно положение и смятам да се взема в ръце. Единственото което ме смущава е че бях чела нанякъде, че тази диета не се препоръчва да се прави втори път, вие какво ще кажете по въпроса?

# 283
SINCERITA, не се препоръчва да сеправи повече отдвапъти, така че - прецени сама.

Валентинке, честита ти половин година. Браво на теб, чудничко се справяш!

Тяна, Флучия, и на вас - честита годинка! Браво, момичета. Тяна, страхотна си.
Флучия, според мен май проблемът тизапочна, след като мина във втора, без да има сериозно основание затова. Май обърка организма. Но няма страшно, ще се справиш. Стискам палци!

Много се радвам да видя отдавна зачезнали момичета, аз  помня всички Hug

Новината за Мира 1919 е страхотна, браво на нея, че се е решила на четвърто. Помня аватара й с трите сладкишчета, сега ще си има четирки, каквопо-хубаво от това! Радвам се, че още има такива смели момичета!

Зоранке, Hug много неприятно това с ваканцията.  И изобщо неприятна ситуация в този район, за съжаление.

Лека нощ на всички и ви пожелавам хубави, топли  сънища, такива, че да искате утре да си ги досънувате  Hug

# 284
Гарденийка,СмайлиHug Hug Hug Hug мерсаж!Олекна ми сега ще спя спокойно и утре ще с еразправям с кантарчев ако пак нещ оми се вмръщи.
А за мазнината на рибата знам, че е полезна не е до това че не я харесвам.Просто никога не съм яла мазни меса всякакви.И дали защото пилето все пак е сухо,направо ми накърти пангасиуса Confused

Общи условия

Активация на акаунт