Пътят за отслабване е начертан - отслабваме бързо или бавно с Дюкан - 220

• 37 364
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • Морска приказка
Като се заговорихме за кремчета, се сетих, че майка  ми правеше домашен крем с мляко и яйца много вкусен, ама ще се обадя да я питам как го прави и да видим дали неможе да си го пригодим към нашите продукти.

# 256
  • Пловдив
Като се заговорихме за кремчета, се сетих, че майка  ми правеше домашен крем с мляко и яйца много вкусен, ама ще се обадя да я питам как го прави и да видим дали неможе да си го пригодим към нашите продукти.

Ами едва ли, защото за да стане крем има вътре или брашно или нишесте.

# 257
Момичета направете си кремчето на ТониБг - като крем-карамел (без карамел  Laughing) с нес кафе.Супер е!Бързо, лесно, вкусно и режимно  Peace

пп.Сега видях, че съм писала вече 100 пъти за това кремче, ще ме прощавате  Laughing, ама верно ми е много любимо и ме е спасявало често.Данили предния път пак на теб съм го споделяла опитай го, ако ти се яде сладичко.Стр. 66 от рецептите.Тониии   Heart Eyes Hug
Пък какви вкусотии има в рецептите на Тумба Лумба (вижте подписа и)  Party страшна майсторка   chef  Hug

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 19:38 от tqna

# 258
  • Морска приказка
Аз прочетох из форума рецептата, че за сгъстяане 1 лъжица цар. нишесте може да се използва и от съфорумките разбрах, че може да се приспадне от триците . Така ли е или цар. нишесте не е за препоръчване?

# 259
Пууууу, язък!!!Тва за едната лъжица го знам, ама се правя на разсеяна Whistling та а дано да се е измислил начин да се апва и тАва, обаче - ноууууу!
Насти, къФ е тоя  поправителен, бе сестро?Нещо сме се изложили май... Naughty.
Мерси на всички за отговорите.Да, ама сега едното дете опита крема и ме попита как мога да го ям тоя прокиш.половин кило мляко замина в буклука.
Аз си правя прясно мляко, жълтък, сухо мляко, бадемова еснция и желатин.Мммм, любимото ми е.

# 260
  • София
Честита годинка на Тяна и Флучия-изглеждате прекрасно, момичета-много късмет и усмивки /знам, че не се отправят общи пожелания в такива случаи, но важи и двете   Mr. Green/

Блумче, точно на теб не може да ти липсват прегръдки, тук си всеоща любимка  Hug Hug Hug

Цитат на: happysmile
Аз я махам преди да пека. Не за друго, ама после, като я видя една препечена и хрупкава.... Crazy Та да ми е мирна главата - хвърлям я сурова Laughing
  Joy Joy Joy -ти затова имаш тая хубава фотосесия на басейна, а аз не винаги мога да се опазя от себе си  Mr. Green.Въпреки, че няколко пъти ми се пада доста космато пиле и ми се от яде  Mr. Green

# 261
  • София
Ееее, talyyy, ако знаеш как ми стопли душата, имаш почерпка от мен  bouquet Сега съм мааалко по - обла, ама ще видим кой кого в четвърта Joy hahaha Joy
Тяна - честита годинка с Дюкан, страхотни резултати, дано ги запазиш без усилие  bouquet Hug

# 262
Не съм ползвала подсладители никога, няма и да ползвам. Достатъчно са ми в колата и всичко останало...
Монка, без трета като хората е така. Не съм искала да я пропускам, но ми беше невъзможно да я продължа с тия темпове на слабеене. Изплаших се, рекох да кача некое кило до приятен женски облик, ма се поунесох. Blush

# 263
  • Бургас/Пз
Момичета, много ми е трудно да ви следя напоследък, просто много писане, много нещо, а аз нещо с времето хич не мога да се оправя.

Влизам само да ви се похваля, че за първи път от както съм в четвърта кантара отчете "-" и то цели 400гр. Много съм доволна! Laughing Laughing

# 264
give me chance, welcome
monnnn, добре дошла пак! Аз ги знам тези кремчета eat не рискувай. Много са хубави, но не водят до нищо добро - пристрастяване и стоп на слабеенето  Peace ЗА другото, което си правиш - сухото мляко до колко е обезмаслено?
Тяна, честита годинка, все така да се хвалиш  Hug
pipi66, ти нали беше в цикъл? Добре са си почти 2кила за ударна, но защо в подписа ти пише, че си от 11 дни на диета  newsm78 Да не кажеш сега, че си правила 10 дни ударна фаза? Ако е така, може затова да не си свалила повече, след 5-тия ден е само мъка и рядко минус  Peace

# 265
Talyy  Hug страхотен аватар не може да те обърка човек  Peace , Гардения  Hug, Happysmile  Hug , мерси.Е,  без усилия няма как да стане, но поне съм абсолютно наясно с положението.Всичко тестяно ми се лепи веднага, а го обичааам  Sad
И аз не съм превърженик на подсладителя, но понякога е трудно особено в началото.Кола почти не пия, а подсладител ползвам по много мъничко с кафето и рядко за кремче или желенце, ама съм в четвърта и мога да си позволя истинско сладичко понякога  Wink
Може би Гардения е права, че е по-добре да се избягват кремчетата, но пък знам какво е да ти се хапва сладичко  Sad

Ани_д браво момиче  Peace продължаваш ли със спорта.Всъщност къде се изгуби Мира  newsm78 Може би се виждате  Hug , ако я видиш.

Немско цвете  Heart Eyes Hug (справи ли се с цигарите, аз не съм се решила още), Смайлис  Heart Eyes Hug  и всички, които имат нужда  Hug Hug Hug

# 266
  • Пловдив
Мира 1919 ли? Simple Smile

# 267
Да за нея питам.Все се сещам за това момиче.Леле колко отслабна и то с три дребни дечица  Peace Пък тук някой разправяше, че като имаш малки деца не можеш да се справиш  Laughing, ама тия "тесногръди" българки знаят и две и двеста  Peace Вещи нали тъй  Wink

# 268
  • Пловдив
Ами Мира след някой друг месец ще докаже, че и с четири деца може да се отслабва  Heart Eyes

# 269
  • София :(
         Лелеее как сте се разписали... Мислите ли, че мога да ви изчета  ooooh! Не че не опитвам, даже телефон с wi-fi си купих за целта и пак не смогвам.
     Видях обаче една страхотна дюки - рожденичка  Wink tqna, честита годинка  Hug  bouquet Дано никога не ти се налага да се бориш с досадни килца и все такава хубавелка да си  Peace
     Какво ли не сте обсъждали днес..., хубавото е, че всичко е избистрено, защото аз вече забравих половината теми  Embarassed Но никъде не видях протеинчета... Да не съм се заблудила, че е петък  Wink Я  да взема  да ви  подхраня  с две-три  порции, да ви предлагам някое кожухче за гушкане (този път 3 в 2  Wink, спешали фор Вещи) и да отнасям плувката към Спанчевци, че толкова недоспиване ми се е събрало... Ето и избора за тази вечер

или 

както ви се харесва...
         Хайде от мен топла, красива, щура и режимна петъчна нощ и да отчетем много минуси утре  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт