Пътят за отслабване е начертан - отслабваме бързо или бавно с Дюкан - 220

• 36 714
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Здравейте, нова съм Simple Smile
Моля да споделите практика- приемат ли обезмаслено сирене и мляко в първа и втор фаза / прочетох в първата страница че не се препоръчва, но за мен ще е трудно да издържа без млечни...Понеже два сега започвам да ви чета, бях 5 дни на първа фаса със обезмаслени млечни и днес ми е втори ден от втората фаза...Свалила съм 2 кг за 7 д ни, целта ми е общо 6-7 кг.
Въпросът ми е насочен към онези от вас, които имат опит, но и не са любители на месо, възможно ли е да преодоля кантара с по-продължително редуване на първа и втора фаза и с обезмаслени млечни продукти?Благодаря сърдечно, обещавам да не досаждам повече

Вчера допълних първата страница:

VIII. Обезмаслени млечни продукти - имат ограничение до 1 кг дневно!!!
кисело мляко 0,1%, извара и сирене Excuisa FitLine 0,2%
Важно: В България няма достатъчно обезмаслени сирене и кашкавал, затова не са позволени в първа и втора фаза!!!!!

Ако някой не яде месо и риба просто  ще трябва да се откаже от Дюкан и да си избере друг режим или диета.

# 361
Вещи,завиждам на търпението ти.Аз за съжаление го нямам и затова избягвам да пиша защото в някой момент ще кажа нещо за което после ще съжалявам.
Понякога ми идва да #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 362
  • Basel
Стига бе,вие пък браво на мацката 16 дена протеини,аз едвам 5 издържам newsm62

# 363
  • Пловдив
Както виждате и аз го нямам много, та затова и също не пиша по много Simple Smile

# 364
Май вече съжалих ,че ви попитах!!!
Та всички сме хора и можем да сгрешим  Peace

# 365
  • София
stefinka, благодаря сърдечно за изчерпателният отговор, наистина ми помогна да се ориентирам. Имам книгата, но нямам идея как гледат на обезмасляването родните производители. В книгата ясно пише, че са разрешени.
чочосан, няма да ме видите повеч, нещо пищовите са извън моя ареснал, та простете.
зла вещита, попитах, защото имам колежка, която също имаше да около 5 килограма- направи го успешно, като не изключи напълно обезмаслените млечни, надявамх се да срещна хора с опит...
Останете със здраве!Гледам, че търпението ви е поизчерпано... Simple Smile

# 366
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Хехе, като за капак на седмицата пак са се появили разни безумни въпроси и експерименти  Joy Не се ли научиха тези хора да четат..., хеле пък да мислят... Поне умеят да се сърдят, че и да го показват  Wink Laughing
     Аз всъщност наминавам само та ви пожелая спокойна и режимна нощ и красиви сънища, защото вече съм във вид подобен на следущия

и отивам да търса най-кроткото измежду мъжа, котката и възглавницата и да го гушвам докато стане време за кафе  hahaha

# 367
Говорите за стимули......аз вчера бях на бар и беше пълно със стимули с къси поли покрай мен.... Голямо друсане и чекнене беше та чак луксация си докарах по едно време с тоя дебел гъз.Ама днес съм -500гр.   Party
Айде утре съм на пиле фрикасе.

# 368

Хехе, като за капак на седмицата пак са се появили разни безумни въпроси и експерименти  Joy Не се ли научиха тези хора да четат..., хеле пък да мислят... Поне умеят да се сърдят, че и да го показват  Wink Laughing

и отивам да търса най-кроткото измежду мъжа, котката и възглавницата и да го гушвам докато стане време за кафе  hahaha[/b][/i]

Умеят я..та нали са хора и те имат чуства и те могат да се сърдят и да правят всичко като  дугите  Laughing
Мале тук при вас май не може нов да пише и да зададе въпрос  newsm78
Сори ,че ви наруших спокойния тон

# 369
Е не просто сте уникални Twisted Evil
Не ме разочаровате както винаги.
Да се появят две нови момичета и вече си имате мръвка.Толкова сте огладнели от тези диети,че каквото дойде ново и го хрускате.Вие тук сте си "мафия" и не приемате други в нея. Какво лошо има да се задават въпроси - нали за това е темата.И защо трябва така да нападате Мима и Енита. Не всеки има време да чете цели теми или първи страници - а понякога е по-лесно просто някой да ти обясни на две на три.Като не ви се занимава тук в темата -на лични.И все пак се питам за какво са тези теми - а да сетих се ..... за раздумки и оплювания.Тук си чешите езиците и избивате емоциите натрупани през деня. Мога да пиша още много но засега не .
И Енита, правилно не се занимаваш защото с такива хора наистина няма смисъл но някои просто неможем да си траем - което си е в наш минус разбира се. А ти може да се появяваш по всяко време където и както си поискаш - и ако е нужно вади пистолетите  Hug
Миме , и ти не се притеснявай от тези нападки - тук просто са си такива и така са свикнали - линчуват всеки нов задал въпрос  Hug

Нови момичета , когато искате да зададете въпрос мога да ви кажа още от сега отговора " защо не четете първата страница или книгата ,ще ви е много лесно- изчерпа ни се вече търпението" Peace

Колко много злоба се лее тук - браво на вас - може да сте доволни от себе си ,че още две момичета унижихте.

# 370
Момичета,ако си бяхте направили труда да прочетете първа страница на темата щеше да ви се изясни всичко.
Не можете да задавате въпрос дали може без месо при положение че режима ни е основно от този продукт,а всичко останало е само за да не страда организма от липсата на жизнено вагни неща като мазнини и въглахидрати.Тях получаваме от млекото и изварата.Но ако се храниш само с тях то това не е Дюкан,а нещо незнайно какво.
А какво да кажа за 15 дни първа фаза.Да се запита момичето което е направило това какво причинява на бъбреците си ,а и на цялото си тяло.Няма безвредни диети и тук затова спазваме това което по знаещ от нас човек е написал.
Затова когато започваш нещо с което ще промениш драстично тялото си и начина си на хранене трябва да се запознаеш с всичко написано за даден режим,да прецениш можеш ли или не можеш да го спазваш,отговаря ли той на твоите хранителни навици и дали си в състояние да ги промениш и тогава ако нещо не разбираш да зададеш въпроси на хората минали вече по този път
Извинявам се ако съм засегнала някого но за двете години в този форум се нагледах на хора които не искат или немогат да разберат ,че това което започват не е игра,а нещо много сериозно и също толкова сериозно могат да навредят на здравето си.И това не се отнася само за Дюкан ,а и за всеки режим на хранене които се започва безотговорно без да се преценят добрите и лошите му страни
Аз не пиша,не пиша ама като почна ферман става
Още един път-не се сърдете,а размислете и ще видите,че не искам да ви обидя,а да ви помогна

# 371
Чочосан, има си начин как да кажеш нещо на някой.Но вие тук прекалявате със злобните си забележки

# 372
  • София :(
     Аз понеже никак не се славя с търпение бързичко ще ви отговора на "жалбите" Като започвате каквато и да е диета, пъво е нужно хубавичко да се информирате в какво точно приключение се вкарвате и да сте подготвени - информирани, мотивирани, не на 16-тия ден да питате дали да продължавате с чистите протеини, защото, ще ме прощавате, ама това е абсолютно безотговорно към собственото ви здраве. Пък като ще е протеинова диета е безпредметно да питате дали можете да ядете "обезмаслени" млечни с около 50% растителна мазнина в тях. И да, изчерпало ни се е търпението да отговаряме на безпросветни и незаинтересовани особи. Аман! И не злоба, не глад, а чист канибализъм ще се завихри вече по отношение на такива въпроси, защото модераторката е спретнала пърия пост като по учебник, само за 10 минути може да се научи всичко важно за режима. Хич не се цупете, ами четете, защото тук повечето сме се събрали в борба с много кила, не да се лигавим със сирена, маслини, солети и вина!!!
    Ха останете си вие със здраве и стига сте търсили повод да се оправдавате с някой друг!

# 373
  • Basel
Чочосан,тръгнах да пиша и видях че ще трябва да повторя твоите думи,много точно си го казала smile3521.Освен тава режима е достатъчно сериозен и може да причини големи вреди на организма,но мисля че всеки който го спазва е преценил ползата за себе си,така че смятам,че поне за първа страница,чието четене отнема не повече от 10 мин.,трябва да намерите време Peace

# 374
ООООХХХООО то това тук при вас е каспница направо!!!
Много се извиняваме ,че ПИСАХМЕ във вашата темичка

Общи условия

Активация на акаунт