Пътят за отслабване е начертан - отслабваме бързо или бавно с Дюкан - 220

• 36 535
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
mucko, пак ти е малко яденето, но що ли аз да го казвам, когато като никога едва ям и се изнасилвам за всяка хапка. Tired
Ако си яла трици на закуска, няма как да си приготвяш нищо друго с тях за деня.

Днес съм 63 кила. Не втори, а трети път се връщам от самото начало - с ударна и пр. Това за тези, които се чудят след около година "отпуска" от коя фаза да тръгнат... Искам си 58, значи оня ден имах да преборвам 40 пакетчета кайма, от които 20 са в историята.

Знам за триците,ама аз онова кексче,дето е без тях искам  Peace

# 526
  • Бургас
Деър, аз смесвам ленено семе/смляно/-1с.л.+овесени трици-2с.л.с кисело мляко1ч.ч.,оставям 10 мин. да се накисне,след като го изям изпивам 1ч.ч.вода заради лененото семе,ако направиш смеската с много вода става рядко,затова я пия след това. Laughing

# 527
Давам отчет и бягам да ви чета назад.
През 1-ва фаза -3 кг, като почнах на 8.01.
2-ра фаза -1 кг засега....забелязах, че свалям, когато съм на П само
Реших 2-ра да я карам 4/3, като петък, събота и неделя- ПЗ.
Най- трудно ми беше водата в началото...както и ставането нощем до WC-то  Confused
Лек ден на всички  Hug

# 528
Деър, аз смесвам ленено семе/смляно/-1с.л.+овесени трици-2с.л.с кисело мляко1ч.ч.,оставям 10 мин. да се накисне,след като го изям изпивам 1ч.ч.вода заради лененото семе,ако направиш смеската с много вода става рядко,затова я пия след това. Laughing
Точно така направих и аз! А ефектът от лененото семе веднага ли се осеща или трябва да минат няколко дена докато се нормализират нещата?

# 529
Аз да ви попитам каква кайма ползвате?

# 530
  • София
Аз ходя в месарница и искам да ми смелят на място избрано парче телешко Peace.

# 531
  • Бургас
Точно така направих и аз! А ефектът от лененото семе веднага ли се осеща или трябва да минат няколко дена докато се нормализират нещата?
Зависи как ти е стомаха,аз като съм на П и това не ми помага.Според мен трябва да мине време.Четох нещо друго-накисва се 1с.л.ленено семе във вода1ч.ч.и на сутринта сде изпива водата,но това не съм го пробвала още.Ям ленено семе защото спомага на организма да изхвърли токсините,пък за smile3550май не ми действа.

# 532

Това е начина да ядеш истинска телешка кайма. Друг начин няма Simple Smile

# 533
  • София

Това е начина да ядеш истинска телешка кайма. Друг начин няма Simple Smile
Абе теле ли е, крава ли е, то не се знае, ама поне няма примеси hahaha Joy hahaha
Дон, ти ли се оплакваше от липса на гушки и лигавене - на ти тогава едно кило Hug Hug Hug Hug Hug

# 534
Ето и от мен  smile3534 spoko hug kiss smile3520

# 535
К'во стИ сЪ загушкали и залигавили тука, а? Пък на новите само им се зъбите  newsm47
Аз щот съм старо куче вече, ще си взема оттук-оттам по някоя  Hug
Ми тъй де, 11 месеца правя днес. Ай пийте по една вода от мен
Muckoooo, месо трябва здраво (и риба) с тез яйчица и мляко...... Ето, да ме споменаваш
Верче, опита ли мляко със степче? Ама ти как най-хубавите неща не си познала още  Hug
Клер, радвам се, че се появяваш и звучиш така ведро  Hug
Celebrian, нещо рядко пишеш, да не се спотайваш  tooth
Пинк, много добър старт, браво. Ако пиеш вода основно до към 18-19ч, а после само ако си жадна, може да ставаш по-рядко нощем  Peace
Sneji bs, поздравления за цигарите, ама тая на аватара ти, що пуши? Добре дошла отново и успех   bouquet
Jijafka, Miloto girl 4e welcome и на вас успех!

# 536
  • Морска приказка
Gardenia веднага получаваш едно  Hug и честита месечинка, че май си най-заслужила  Laughing. Като гледам доста стрикна и многог съвети даваш, за което ти Благодаря. За да не се обидят БЛАГОДАРЯ и на всички останали, които ни подкрепят и дават ценни съвети  Hug Hug Hug

# 537
  • Пловдив
Gardenia   bouquet     bouquet     bouquet   ама какво да направя като не ми се яде???????На сила се тъпча с тия месища?Аз пак да питам за кексчето на Лео без триците-дето всички го хвалят,че е супер-колко подсладител се слага?    newsm78

# 538
  • София
Знам, че е спам, ама месечинката на Гардения няма как да не я почета Heart Eyes Да си все така красива, мила и сладкодумна smile3534 newsm51 Никакви проблеми с килограмите повече, освен, ако не решите да създадете още сладурковци като Надето newsm03 newsm47

# 539
  • Морска приказка
mucko на моя пише , че 1 ч. л. се равнява на 6 с. л. захар. Обаче винаги като сложа  опитвам от сместа дали ми  е по вкуса и незнам точно колко  слагам  Rolling Eyes . Само не прекалявай, че става горчиво   Peace

Общи условия

Активация на акаунт