Пътят за отслабване е начертан - отслабваме бързо или бавно с Дюкан - 220

• 36 516
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Gardeniq   newsm51

Честита месечинка, а скоро и годинка, да имаш тяло без сланинка и с твойта половинка да се гушкате дваминка  newsm47

miss Marple,  не шмъркаи, ами обърши сополите с ръкава, получаваш веднага  smile3560 kiss Hug Hug Heart Eyes

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 13:33 от zorita

# 541
Здравейте, народе дюкански!  Laughing
Честита месечинка на Гардения и от вчера на Весито5, милички, вие сте просто еталон за дюканки!   bouquet Много си ви обичам и се радвам, че ви познавам лично.
Добре дошли на всички новички, успех ви желая, но да знаете, че си трябва стрикност и грамотно спазване на диетата. Като не сте сигурни за нещо, питайте, преди да правите глупости, по-добре дори да поемете риска тук да ви се скарат, отколкото да си докарате здравословен проблем. Мисля, че здрави бъбреци са много по-важни от малко смачкано его.
Зориткеееей!  Hug
Начи (смрък) ... напоследък като нямам време и сили да пиша и гледам тука как сте ме забравили и никой не ме гушкаааа  newsm45

# 542
Честита месечинка Гардения Hug
mucko, подсладител слагаш на вкус винаги - всеки обича различно сладко.
Макар да не знам за кой сладкиш става въпрос (сигурно за изварения) опитай на вкус как ти е сместа преди да печеш  Hug
А за месото, ако не можеш да го ядеш, тоя режм не е за теб. Аз също много го мразя, но бухам пилешко постоянно, защото иначе не се отслабва и мноооого риба трябва.
Диетата наистина действа и затова аз, която ненавиждам месото се подлагам на нея вече за 2-ри път  Hug
А иначе трябва да ядеш само белтъци по цял ден  Tired
Не прекалявай с млечните от тях се задържа  Hug

# 543
  • Пловдив
Честита месечинка Гардения Hug
mucko, подсладител слагаш на вкус винаги - всеки обича различно сладко.
Макар да не знам за кой сладкиш става въпрос (сигурно за изварения) опитай на вкус как ти е сместа преди да печеш  Hug
А за месото, ако не можеш да го ядеш, тоя режм не е за теб. Аз също много го мразя, но бухам пилешко постоянно, защото иначе не се отслабва и мноооого риба трябва.
Диетата наистина действа и затова аз, която ненавиждам месото се подлагам на нея вече за 2-ри път  Hug
А иначе трябва да ядеш само белтъци по цял ден  Tired
Не прекалявай с млечните от тях се задържа  Hug

Мерси   bouquet   Аз и млечни не ям много- 1/2 кофичка кис. мляко и чаша прясно на ден.Ей сега ще забъркам сладкиша,пък да видим дали ще го уцеля   chef

# 544
mucko , алоооо градската , кви ги вършиш аз само на закуска изяждам 500гр кисело , вземи се стегни  и яж , че тук так асе топи масчицаа  Hug

Гарденийка , честита месечинка , страхотен пример за стриктност ! Поздравления и гушки за Надето   bouquet

Весинкооо , честита и на теб поредна месечинка , пожелавам ти да запазиш чудната усмивка !  Hug Heart Eyes

Марпълчеее  Hug Hug Hug Heart Eyes За Бургаската дружина и спешЪл за Варненската  Kissing Heart dancing kiss само да ви мине бетственото положение и напролет Ви полазваме  Mr. Green

Айй хубав следобед  Hug

# 545
 Много набързо преди работа да нагушкам Шуши  Hug - браво за упоритостта, Весенце  Hug -честита ти месечинка ти си пример за мен да знаеш  Hug , Червилце  Hug, Ди Джи  Hug -къде се изгуби ти, Съни  Hug, Деничка  Hug , Таничка  Hug ,Мими  Hug и всички знайни и незнайни дюканки бургазлийки  Hug

Честита месечинка и на Гарденийка  Hug Зоритка много хубави пожелания ти е отправила.Присъединявам се   bouquet

Смайлис гуш, гуш  Hug Това за лененото семе и прясното мляко не го знаех.Мерси, май трябва да продължа да търся инфо за него, защото много ми харесва, а и тук легенди се носят за лечебните му качества.

Радвам ви се на снега и ви желая хубав безавариен снежен ден  Hug

# 546
Честита месечинка на Гардения и от вчера на Весито5 --Обичам ви момичета гордея се с вас newsm51 newsm51 newsm51
Шуши  - браво за упоритостта и волята  smile3525 smile3525 smile3525
Много ви обичам всички сладуранки Дюканки newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 547
  • Пловдив

Сутрин чаша мляко с нес кафе;към 11-трици с кисело мляко;към 14-омлет;после за вечеря към 18-пиле фрикасе и може да спретна един кекс на Лео

Това не е никаква закуска  Naughty
Втората закуска и тя е малко.
Ако ми кажеш, че омлета е с 2 яйца ще кажа, че и обяд няма.  Laughing
И за вечерята да питам колко е месото, че нещо количествата ти са прекалено минимални.

С глад не се отслабва, ама хич. Така че ако искаш да отслабнеш малко трябва да помислиш за яденето.

Не се карам, не се заяждам, не съм и злобна  Crazy

# 548
защо от млечните да се задържа  newsm78 всъшност дори аз гледам да наблегна на белтъка под формата на мляко кисело като огладнея,а месото го ям на обед и за вечеря защото си мисля,че в месото макар и малко пак са повече мазнините отколкото в кофичка мляко например. и гледам да набивам повече мляко. В момента съм все още на 2ри етап, ве4е ми е четвърти месец и свалих около 7 кг, не съм писала до сега в темата тук но ме вълнува проблемът със задържането. имам чувството 4е от 3 седмици кантарът не иска да се мръдне изобщо. Бъркам ли с храненето на мляко- около 2 кофиюки кисело мляко на ден. понякога - 3- в най-гладните ми периоди. Риба пиле пуйка, яйца само белтъци, трици и вода, 4ай и нон стоп пиш през 2 4аса. вси4ко гледам максимално да изпълня както е по разписание
 кое не правя като хората 4е се докарах до толкова дълго задържане, направо се от4айвам ве4е.... Книгата я чета и мъкна постоянно с мен, следя и тука темата на дюкан с рецептите която е... Tired
ох  Tired

# 549
  • Пловдив

Сутрин чаша мляко с нес кафе;към 11-трици с кисело мляко;към 14-омлет;после за вечеря към 18-пиле фрикасе и може да спретна един кекс на Лео

Това не е никаква закуска  Naughty
Втората закуска и тя е малко.
Ако ми кажеш, че омлета е с 2 яйца ще кажа, че и обяд няма.  Laughing
И за вечерята да питам колко е месото, че нещо количествата ти са прекалено минимални.

С глад не се отслабва, ама хич. Така че ако искаш да отслабнеш малко трябва да помислиш за яденето.

Не се карам, не се заяждам, не съм и злобна  Crazy

Аз не съм си и помислила,че се заяждаш-нали за това питам-да знам и да получа съвет,за което съм благодарна!   bouquet     bouquet    bouquet   Омлета е с 3 яйца и шунка и 50мл. мляко,а вечер правя по 1кг месо-с мъжа ми двамата сме на диета и аз изяждам грубо около 350-400гр. А и крем-карамел правя  Peace  Още веднъж благодаря за помощта,но не съм свикнала да ям-това е !   bouquet      bouquet      bouquet

# 550
WHITE DREAM  , кажи на какъв етап си от стигането на желаните кг , смисъл остават ли много още за сваляне ? Дай си едно примерно меню за деня да видим как е ! Друг момент може да е ако си правила много диети до сега и там да е проблема , защото и 7 кг за 4 месеца си е малко , Дюкан дава 1 кг за седмица до 10 дни , това прави доста повече !
 Има такива моменти: аз примерно като започнях в началото голяма част от кг 16-17 излетяха неусетно за 4 месеца и после ейй тва като реши, че неще и така 6 - 7 кг ги свалях още 3 месеца ! Просто организма се съпротивлява и трудно достига до кг , които са под кг които дълго време е поддържал !  newsm78 Друго за сега не се сещам... моята тактика тогава беше да сменя схемата и да хапвам повече риба поне 3-4 пъти в седмицата и вечер след 20 часа да не ям !

ПП Ечеее , как е мечетоо  Hug  ... гледах ти снимките и попаднах на коледната среща от 2008г.  Crazy оххх , така ми стана милооо ... много хора липсват от форума !

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 14:56 от mmmshushy80

# 551
здравеите момичета приемате ли нови членове ?аз вече пих сироп .ядох зелева супа -стоях гладна сега вече искам да ям с вас

# 552
Хей, хей!!!
Рекох да надникна...

Мастърче - привет, Шуши- и на теб!

Как ми липсва духът на темата... ма пусто нямам време, леле едвам стигам зъбите си да измия...
Аз като мога ще си ви подслушвам...
И да знаете че си продължавам с ... как беше... с добрите маниери на хранене.

Обичкам ви

# 553
  • Пловдив
Светла7070, добре дошла при ядящите   bouquet
Ече, радвам се да те видя   Hug

# 554
Здравейте Дюкеси! Помите ли ме?Едва ли но аз пък да си се похваля - вчера направих 6 месеца с вас и Дюкан.Резултат - 22.5 килограма мас . Точно от 2 месеца и мъжа ми спазва режима .При него отслабването върви още по-бързо - 15 кг. Наближава времето заедно да влезем в 3-та. Дано там не оплескаме нещата,но като гледам има доста успели HugИскам това да е последната ми битка с килограмите.  Сигурно новата фаза ще донесе и много въпроси .Надявам се да не ме  #2gunfire много.В почивните дни ще се опитам да кача и снимки да ни видите какви сме се стопили както казват някои доброжелатели!
Светла 7070 В Дюкан е истината само бъди стриктна

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 14:54 от rtery

Общи условия

Активация на акаунт