Пътят за отслабване е начертан - отслабваме бързо или бавно с Дюкан - 220

• 36 503
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
miss Marple,  не шмъркаи, ами обърши сополите с ръкава, получаваш веднага  smile3560 kiss Hug Hug Heart Eyes

кой не четееееееееееееееее  hahaha hahaha  ади още  Hug Hug Hug Hug
Малииии, и аз да не видя ... ама то щото нямам навика да гледам назад за редакции по постовете. Ма нищо де, таман си изкарах още малко гууушки  Hug Hug Hug Mr. Green

# 571
Добър ви ден! Свърших с антибиотика и от утре мивнавам на режим 2/2, че така съм и на работа ...ще видим дали ще е удачен Rolling Eyes
Направих си по тази рецепта, но на тиган нещо като питки за сандвичи за работа  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=170310.msg8763471#msg8763471, но без извара и добавих чубрица....доста сносно е  Laughing Мисля да метна вътре една пържолка или филе, малко Ескуиза и яйце и съм готова  bowuu

Има една нова Ескуиза с подправки, става ли за нас-0,2% е?  Thinking

# 572
Добър ви ден! Свърших с антибиотика и от утре мивнавам на режим 2/2, че така съм и на работа ...ще видим дали ще е удачен Rolling Eyes
Направих си по тази рецепта, но на тиган нещо като питки за сандвичи за работа  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=170310.msg8763471#msg8763471, но без извара и добавих чубрица....доста сносно е  Laughing Мисля да метна вътре една пържолка или филе, малко Ескуиза и яйце и съм готова  bowuu

Има една нова Ескуиза с подправки, става ли за нас-0,2% е?  Thinking

Аз съм яла от нея без поражения Simple Smile Нека и другите да споделят опит Simple Smile

# 573
Здрасти и от мен, аз също забърсах някакъв гаден вирус, ама вече се оправям и в четвъртък съм на работа.
Бебетата растат  и си отговарят на нормите за тегло и дължина, в края на месеца ще си пусна и кръвни изследвания, но предполагам, че при този режим проблеми с хемоглобина не би трябвало да имам...
Хубава вечер на всички!

# 574
Здравейте, милички!
Благодаря от сърце на всички ви за поздравленията за първия ми Дюкански рожден ден! Особено много искам да благодаря на нашата Фея на цветята, която в началото на режима следеше менюто ми и ми даваше съвети !Благодаря ви, милички за комплиметите и подкрепата! Успях да сваля 2 от качените кг, сега боря останалите. Установих, че за мен такова нещо като 4 фаза няма да има. Ще си карам трета, но с три гали и 2 протеинови дни (единият според лунната диета) и ще ям неограничено плодове (вкл. банани и грозде). Това съм решила засега, дано проработи!

# 575
Честито второ дюканско бебче (което аз знам де Simple Smile) за този месец момичета!
ДНес в 15:44 ч. се роди Принцеса Марина на Tattit.
4 кг, 51 см...с дъълги мигли!!!
 и мама и Марина са добре!

Направо копирах развълнувания текст на Катето за вас  Hug
Първото бебче е Филип на mihaela77, на 4 януари!

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 17:53 от baci

# 576
Еееееее,БРАВОС на Татитката!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Да са живи и здрави! Марина да папа и да нанка и да е спокойно бебче!ЧЕСТИТО!

Розово слънце в къщи изгря –
всичко във розово в миг засия.
Стените във розово,
пердетата – тюлени,
люлката с панделки,
дрешките с къдри.
Магия във розово в къщи струи –
най-после принцеса тук се роди.

Бачи,да си жива и здрава,че каза

П.П.Ечееее  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 21:13 от TheNMaster

# 577
  • Пловдив
Да са живи и здрави малките Марина и Филип на мама Татит и мама Мише! Да слушат много и да радват мама и тате!

# 578
Ураааа, страхотна новина!  newsm81

Добре дошла на малката Марина!    ylinfant
Tattit, да ви е здрава, щастлива и само радости да ви носи! babydust7  
Честито на цялото семейство!  Heart Eyes

# 579
да са живи и здрави бебчетата    ylinfant Misc Baby Bottle ! и много щасливи мигове за майките!
аз да се отчета за 2 седмици имам свалени 10 кг! чувствам се добре и въобще не усещам че съм на диета!докато предния път като я правих ми беше доста трудно да свиктна!

# 580
За 2 седмици 10 кг Shocked - Браво!

# 581
ехааа , честита Ви принцеска Татитчеее!!!

Честита първородна дъщеричка!
Да ви е жива и здрава, да расте умна и щастлива, да е гордостта на мама и на тати!

ПП Днес точно разглеждах снимките на Ечето и видях Татитчето и си помислих , дали скоро няма да ни зненада  smile3504

Хубава вечер !

# 582
Здравейте момичета  Hug пиша рядко ама какво да се прави  Rolling Eyes имам питане: в книгата пише нискомаслена извара, това обикновената ли е или др?  Rolling Eyes  Embarassed и каква горчица ползвате предложения  Praynig   bouquet

# 583
Здравейте момичета  Hug пиша рядко ама какво да се прави  Rolling Eyes имам питане: в книгата пише нискомаслена извара, това обикновената ли е или др?  Rolling Eyes  Embarassed и каква горчица ползвате предложения  Praynig   bouquet
Изварата - суроватъчна
Горчицата - Дижонска без захар на Борние(чети етикетите)....Доста е люта и се разрежда с кисело мляко Mr. Green

# 584
Мастърче мс много   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт