МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 3

• 107 750
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 150
    Мама89, нещо изчезна от хоризонта- дали не ти се е усмихнало раждането вече? Аз се надявам да сме заедно, но от друга страна ти пожелавам да не се тормозиш вече и да се обебиш. Я пиши, ако си тука, да не се тревожим.
   И аз съм с Вип пакет, та ако си за понеделник, ще си те заплюя като другарче.

# 151
Честит празник на МБАЛ Дева Мария, пожелавам на целия персонал здраве, щастие и дълголетие! Адмирации към Благородната Ви професия! Бъдете Благословен ни, без вас не можем!   bouquet

Гери- psychology поднеси на всички, влючително и на теб най - искренните ми поздрави..   bouquet  Hug

# 152
Честит празник на целия екип на МБАЛ Дева Мария   bouquet !!!
Да сте ни живи и здрави, че нашия живот и този на нашите мънички съкровища е във вашите златни ръце !!!   bouquet

# 153
   Честит празник на работещите в ,,Дева Мария", пожелавам Ви много здраве, щастие и успехи в благородната ви професия!

Гери(Сайки), моля, напиши ми кои лекари са нощни смени от днес до понеделник, когато имаш време. Мерси!

# 154
                                           Честит празник!!!!!

Да сте здрави,усмихнати, щастливи! Много успехи и търпение!

bouquet за всички ви

# 155
  • Бургас
Честит прзаник на целият екип в  "ДеваМария" , много здраве, щастие и все повече професионални успехи!
мама 89  хайде чака ме новини от теб. Hug

# 156
  • Бургас
Момичета, Мама 89 още не е родила. Благодаря от името на всички лекари  за пожеланията.

Смените на докторите - Понеделник - д-р Гамишев, вт. - д-р Ризова, ср.- Люцканов, чет. д-р Добрева, пет. - д-р Дориийска, съб. - д-р Драгнева, нед.- д-р Ризова

# 157
Момичета, Мама 89 още не е родила. Благодаря от името на всички лекари  за пожеланията.

Гери, а да не би да е при вас?!

# 158
  bouquet Първо Честит бабин ден на всички акушерки и доктори от МБАЛ Дева Мария ,да са живи и здрави и да продължават да ни радват все тъка с добрите си професионални успехи.[/b]. ........................................................................ А за вас момичета искам да ви кажа ,че в понеделник бях на консултация при доктор Ризова и тя ми каза ,че на 20.01.2010г. Дева Мария ще подписва договор със здравната каса,аз преди това направих запитване в сайта на Дева Мария и ми отговориха че ще подписват договор сас здр.каса в края на януари.дано имаме късмет мили мами .Моят термин е на 29 март,но тъй като ще раждам с операция ми се налага да избирам дата 18.19. или 20 март вие как мислите коя дата да избера аз и моята половинка все още не сме решили.помогнете коя дата ви се вижда най -добре.

# 159
  • Бургас

Гери, а да не би да е при вас?!

Не, няма я още Thinking Къде ли се загуби?!

# 160
  Гери, то излиза, че д-р Ризова в неделя вечерта е нощна и в понеделник(25) ще остава и за дневна, защото ме вика тогава. Това възможно ли е, или да се обадя на нея да я питам пак?

# 161
  • Бургас
  Гери, то излиза, че д-р Ризова в неделя вечерта е нощна и в понеделник(25) ще остава и за дневна, защото ме вика тогава. Това възможно ли е, или да се обадя на нея да я питам пак?

Не знам, по-добре я попитай! Тази информация ми дадоха от рецепция

# 162
   ОК, мерси!

# 163
Честит празник на целият екип от Дева Мария !Много професионални успехи ,да са живи и здрави и да има много бебета!  bouquet

# 164
Питали сте ме как е с 3 деца за сега се справям ,безсънни нощи и така.

Общи условия

Активация на акаунт