МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 3

• 107 391
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
    Сайки, аз съм в понеделник, надявам се да не истерясам и да не се наложи да се занимаваш с мен.
   Абе да питам- имам някакви индикации за разболяване, предполагам, че ако имам хрема, ще ме върнат и няма да ме оперират. Какво ще кажете по въпроса?

Аааа, иска ти се:))Ще те оперират , не бой се:)

# 226
   Ох, Горгонче, хич не ми се иска, аз затова се притеснявам, да идва, да почва и да свършва, че неаааам нерви вече. И ти си била с моята доки, ще ме успокоиш, че не боли, нали? Laughing Hug

# 227
  • Пловдив
   Ох, Горгонче, хич не ми се иска, аз затова се притеснявам, да идва, да почва и да свършва, че неаааам нерви вече. И ти си била с моята доки, ще ме успокоиш, че не боли, нали? Laughing Hug

Спокойно, всичко ще е наред, ще мине докато се усетиш:) Упойка избрала ли си?

# 228
   Да, пълна, че ме е страх да ме бодат в гръбнака, а и да не истерясам по време на операцията. Ти какво ще ме посъветваш, ако не се лъжа ти си била и с двете.

# 229
  • Пловдив
   Да, пълна, че ме е страх да ме бодат в гръбнака, а и да не истерясам по време на операцията. Ти какво ще ме посъветваш, ако не се лъжа ти си била и с двете.

Аз бях с пълна, да.Културна работа - заспиваш бременна и е събуждаш мама:) Първите 24 часа са леко дискомфортни, но всичко минава като ти докарат бебето, ще видиш.На третия ден ще щъкаш из отделението и ще се сетиш какво съм ти казала.Споко само, в добри ръце си  Hug

# 230
    Мерси, дискомфорта ще го изтраем, има за какво, пък и анестезиологът ми каза, че се стремят да няма болка, явно слагат постоянно обезболяващи. Само да я докараме до понеделник.               

# 231
    Мерси, дискомфорта ще го изтраем, има за какво, пък и анестезиологът ми каза, че се стремят да няма болка, явно слагат постоянно обезболяващи. Само да я докараме до понеделник.               

и аз знам,че постоянно слагат болкоуспокояващи. а ти не се притеснявай,аз ще ти помагам само да съм добре (аз нали ще съм нормално) и да сме в една стая.
psychology,ще те потърся сутринта.аз в 8 без 10 съм на линия ти в колко почваш?

# 232
  • Бургас

и аз знам,че постоянно слагат болкоуспокояващи. а ти не се притеснявай,аз ще ти помагам само да съм добре (аз нали ще съм нормално) и да сме в една стая.
psychology,ще те потърся сутринта.аз в 8 без 10 съм на линия ти в колко почваш?

от 8.00

# 233
  Пламке, много си мила, ще се оправим, ти си много млада, много бързо ще се възстановиш. Аз ще идвам към 8.30, ще се видим, не останаааа.

# 234
  Пламке, много си мила, ще се оправим, ти си много млада, много бързо ще се възстановиш. Аз ще идвам към 8.30, ще се видим, не останаааа.
да още малко остана ще стискаме няма начин. в понеделник ще се видим.
psychology и с теб
 Hug за всички!

# 235
psychology, дали имаме шанс с kendii  да сме в една стая?

# 236
момичета току-що разбрах,че Тани' е родила днес в 10 часа. МОМИЧЕНЦЕ - СИМОНА.
и двете са добре
да и е честито и мнохо здраво бебчето! много да я радва! и за двете много  Hug
в понеделник живот и здраве ще ги навестим

# 237
Честито на мама Тани, да им е жива и здрава малката Симонка  bouquet  bouquet  bouquet

# 238
  • Бургас
момичета току-що разбрах,че Тани' е родила днес в 10 часа. МОМИЧЕНЦЕ - СИМОНА.
и двете са добре
да и е честито и мнохо здраво бебчето! много да я радва! и за двете много  Hug
в понеделник живот и здраве ще ги навестим

Така е, ... като не се обаждате аз ще научавам последна  Crossing Arms  #Cussing out Естественно, че роди само, че не днес а вчера в 10ч. Тя и бебето са добре. Симонка тежи 3,200кг и е 50см.

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 14:24 от psychology

# 239
Относно кърменето, и аз мисля, че наистина е добре бебето да се сложи веднага на гърдата. Аз специално не бях в състояние да го направя , защото бях мнго изтощена от самото раждане/ раждах нормално без упойка/. На следващия ден обаче, акушерката, която беше на смяна ме наблюдаваше докато го сложа на гърдата и даже ми даде съвет главата му да е легнала точно на сгъвката на лакътя, че аз нещо го бях сложила по-надолу. Това с тричасовия режим и нощната пауза наистина е "Българската практика" от край време, но този проблем можете да го решите като вземете бебоците при вас, а не ги оставяте в неонатология  Peace Така ще си ги кърмите на поискване.  Не мисля, че някой ще ви откаже. Ние след като се прибрахме в къщи нямахме проблем с кърменето,все още се кърмим, за сега само с едно хранене с АМ, понеже вечер много ми намалява кърмата. Хубаво е и да си вземете помпи за всеки случай и да се цедите, за да няма после проблем с гърдите и лактацията!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт