Scrapbooking & Cardmaking - 10

• 41 756
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Ани, съчувствам ти, защото и ние още доизкарваме един грип. Натръшка ни цялата къща един по един.  Tired Оздравявайте бързо!  Hug

Да ти кажа, не знам кое е по-лошо, един по един или всичките наведнъж, щото ние наведнъж се тръшнахме и у нас в момента е 300 се сбили един не надвил, понеже никой не може да се мръдне да прибира.  ooooh!Мъж ми поне почна да се пооправя, Калин е единствения здрав засега и държи фронта..дано така да е.

# 256
 Момичета, имам малко нужда от помощ с идеи!
От ей такава кутия за салфетки :

Трябва да направя пощенска кутия за св. Валентин за Калин ( искат им от училище). Проблемът обаче е, че трябва да измисля как да се затваря тази кутия отгоре. Другият вариант е да използвам кутия за обувки, но тогава трябва да измисля как да се отваря и затваря отвора, който ще пробия пак. Някакви идеи? newsm78

# 257
Tandoori ,
мога да ти пусна една примерна кутия, която съм правила, но е за сватба....съотвенто ти ще си я разкрасиш според случая.
Аз лично - първо изрязвам прореза за парите - използвам всякакви кутии, от специално купени до кутия за обувки.
След като изрежа прорезчето, започвам да я облицовам....първо от вън....и след това от вътре. Използвам двойно залепящо, лепило за хартия и силикон, според материала с който работя. Надявам се - поне малко да съм те насочила.

Момичета, излишно е да казвам...че това което показвате е прекрасно.
Аз искам да ви покажа нещо, което направих днес за една приятелка. Не е точно картичка, но идеята му е да е картичка ---- вътре в нещото ще скрия посланието за рождения и ден. Реших да направя нещо по нестандартно, защото всички очакват картичка от мен...но пък честно казано на мен ми е писнало Simple Smile.
От един месец много се запалих по хартиените изделия и съм на тази тема.
Как ви се струва - евентуалната "картичка"?

ИЗВИНЕТЕ МЕ ЗА ГОЛЕМИТЕ РАЗМЕРИ Sad

# 258
Ани, ако правилно съм разбрала, каква е чуденката ти, в момента, което ми хрумва на прима виста е това. (Скицирано е съвсем набързо, така че да не се обръща внимание на пропорции и размери  Mr. Green )
Нещо като подвижно капаче, с размер и форма какъвто го решиш, от по-твърдо картонче, прикрепен със (ей, никога не съм знаела как точно се казват тези нещица), използват се и в картичките като декоративни елементи, с две крачета, които се разтварят). На капачето може да му сложиш дръжка - лентичка, примерно пак от картон, залепена върху капачето или хем декоративно украсена, хем прикрепена с онези с двете крачета (предимно цветнички са, Теди ми прати такива, да се включи на помощ с името им и по-нормално обяснение от мен за тези нещица Grinning) И това капаче се приплъзва по капака.
А ако сложиш биг от страната, от която капачето е прихванато към кутията, може да се повдига нагоре, а за фънче може да се сложи нещо с функцията на райберче, така че капачето да се прихваща, когато е затворено. И в този случай капачето може да бъде прикрепено към кутията с повече декоративни елементи, защото като се повдига нагоре, няма нужда да бъде прихванато само в средата, както се налага при първия начин на отваряне.
А колко голям трябва да е отвора? Защото, ако не трябва да е така както при урните, т.е с една цепка, можеш директно да сътвориш върху капака на кутията вратичка.  Simple Smile

Bilyana Dukova, прекрасно е това "нещо"!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 19:53 от Creative

# 259
Леле мале , три дни ме нямаше и сте напълнили 4 страници с красоти. newsm74 Добре дошли на новите момичета и много успехи.Всички показани неща са прекрасни , продължавайте все така.
dyffi , ти как процедира с Ариста , по телефона ли говори с тях ? Те ли ти избираха хартиите , защото на сайта им няма такива.Дай малко инфо.

# 260
Криейтив, Биляна Дукова, благодаря ви много за идеите. Мислех си и аз за някакви такива варианти, особено за втория на Криейтив, ама не можеш да измисля как конкретно да се направи.
Ами честно казано аз ако знаех защо им трябват тези кутии( т.е какво ще правят с тях след като се напълнят) щях да имам по-добра представа, ама това е положението. Искат ги да слагали вътре валентинките уж...ама защо трябва да могат да се отварят от 2 места, просто не разбирам. Например ако просто облечах кутията за салфетки отгоре процепа е толкова голям, че после спокойно могат да се извадят картичките...ама ...
Аз си мислех и за още един вариант, кутията за салфетки да се отваря отстрани, като истинска пощенска кутия, от тези американските тука. Ще го измисля...благодаря ви още веднъж за идеите.  Peace

Биляна, това нещо изглежда превъзходно! Как точно ще закрепиш картичката?

# 261
След кратко затишие ми дойде музата -ето какво се получи
http://crazyquilling.blogspot.com/2010/01/blog-post_29.html

# 262
Биляна, това нещо изглежда превъзходно! Как точно ще закрепиш картичката?
Ами мисля си - да направя малко папирусче и да го пъхна вътре от някое процепче. Simple Smile Още обмислям как точно. И смятам да направя една кутия...в която да сложа въпросната висяща "картичка" Simple Smile

# 263
Ех че съм блейка, наистина съм зле,многото ангажименти ми попиха останалият мозък.Момичета, магазинът не беше Ариста, а Армстронг ...............http://armstrongcentre.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=2боже, то си бива да сгреши човек, но да се усети чак след седмицата.Ако  alneon  не беше задала  ми въпрос, и аз не бих се отворила пак линк нямаше да се разбера грешката, моля да ми извините. Heart Eyes  bouquet  bouquet Heart Eyes  :bouquet
Ето го и телефона       056 842462...направо  си поръчвах на този телефон и всичко си беше ок, хартия си поръчих по тяхна приценка, казах примерно какво искам, но ако имате готови решения ,направо си казвате какъв цвят и колко броя, поръчвайте си паус, много е красив, няма да съжарлявате.питайте те веднага ви казват цените на всичко и ги помолете да направят вече сайт със снимки, като всеки го каже може и да стане нещо Mr. Green.Пак много се извенявам...

# 264
То и аз се зачудих за какви пънчове говориш, като Ариста май нямат никакви, но реших, че са обогатили асортимента  Joy

# 265
Ани, я виж това върши ли ти някаква работа: намерих го в папката с картички дето съм събирала в началото. Даже се вижда добре от вътре как е направено. Не ми се струва мнгоо трудно за изработка, но знам ли.  Rolling Eyes

От мен една топла топла картичка за рожденият ден на който сме канени утре: http://natknat.blogspot.com/2010/01/friday-sketchers-challenge.html. Трябва да се науча и аз как да правя снимколинк. Simple Smile

# 266
Нана, е точно за нещо такова говорех, само че си мислех просто да "надстроя" заобленото над кутията. Дали ще се получи, още не е известно.

# 267
Как сте картичкофурийки  Hug

Аз минавам да нагледам, че напоследък много сте активни и
като не вляза наколко дни  Shocked после немога да ви хвана края  Mr. Green

Биляна, тази "евентуална картичка" е много добра идея  Peace
харесвам нестандартните неща. Моля като я завършиш да покажеш  Praynig

Бела картичката е чудесна  Hug много нежна  е станала  Peace

Нана, какво да кажа за твоята - нежност   bouquet

# 268
 newsm10   Момичета Привет !!!!!

Направо нямам думи да опиша колко ми харесват творбите ви. Поздравления за календарите, картичките, кутиите и всичко което творите.
Ние с малкия Венко още влизаме в такт с неговото харенене и спане,,,,,,,, да си призная доста ще се поизморя от този малък сладур той не иска да спи ококорил се е и вместо на 3 часов режим между храненияата той се кокори още час и половина докато се унесе и заспи Shocked....направо ще се видим в чудо. Иначе е кротушко не плаче много поне за сега де  newsm17
В блога съм публикувала две снимки на нашето слънчево момченце с дълга дълга косица Simple Smile   http://katiaid.blogspot.com/

nana_cool   Благодаря ти за чудесната картичка кояата си сътворила за Венко и също така за пожеланията ти (очароватана съм)

Благодарности на всички за хубавите пожелания

За сега Лек ден от мен Hug

Катя

# 269
Добро утро и от мен!Една среднощна картичка
http://crazyquilling.blogspot.com/2010/01/my-heart.html

nana_cool,много е сладка картичката.

Може ли някой да ми обясни на лични как да направя снимката линк,а не линка да е отделно(четох,четох и пак не схванах)

Общи условия

Активация на акаунт