Как да се оженя -- моля за препоръки и практически съвети!

• 21 584
  • 337
  •   1
Отговори
# 15
Много си сладък.При малко по-различни обстоятелства,щях да те взема.Само заради мен щеше да си направиш една вазектомия.Нищо,че не знаеш за нея,след интервенцията при лекаря,щях да седна в теб,ти да ме прегърнеш,а аз на ушенце да ти обясня какво са ти сторили.

# 16
Много си сладък.При малко по-различни обстоятелства,щях да те взема.Само заради мен щеше да си направиш една вазектомия.Нищо,че не знаеш за нея,след интервенцията при лекаря,щях да седна в теб,ти да ме прегърнеш,а аз на ушенце да ти обясня какво са ти сторили.
Е вие съвсем ще го уплашите човека  Laughing

# 17
За какво ти е да се жениш, бе човек?  newsm78 На здрава глава - рана.

# 18
  • Galaxy 13197853088
пич, не чети тука, ще останеш стар ерген ....

# 19
А ти каква жена си търсиш? Как си представяш бъдещата си съпруга?

# 20
Е вие съвсем ще го уплашите човека  Laughing
А,нищо подобно.И какво страшно има една жена да седне в скута ти и да ти шепне на ушенце?

# 21
Казвам се Ангел, за 32 години съм.
...Та въпроса ми е: как да се оженя, след като 80% от жените знаят повече за вазектомията от мен, STDs и как безопасно се оперира с поялник? Та вие тука изглеждате почти перфектно самодостатъчни, а на мъжете е оставена единствено ролята на опитомен осеменител?

..

Е, Геле, като първо гореизброеното какво общо има с брака?   Laughing
Ето, майка ми оперира също с поялник от време оно, ама на- взели са я и още я водят.
А за вазектомията какво ти пречи да си обсъждате с половинката, ако ви е интересно и на двамата? Не знаеш какво можеш да научиш, може пък да ти потрябва.
Пък какво лошо има в това, да си осеменител? Ако някоя гледа на теб само от тази перспектива, то до брак няма да стигнете, определено, ама едва ли.

# 22
Ти искаш да се ожениш за жена,която няма идея от доста неща,нали ?
Няма да намериш такава тук  Mr. Green
Но форума може и да ти е от полза.
Защо си се разделял с предишните жени в живота ти ?
И как си представяш твоята бъдеща жена ?

# 23
много кратко време си прекарал четейки тук , и хайде вече заключения относно боравенето с поялник. това пък дори не знам как изглежда, примерно.

значи, съвети, казваш да дадем, а?

дай начални данни, тия 32 г и бройката на връзките  не говорят много за теб.

в каква среда се движиш, образование, очаквания от жената, освен гореспоменатите с кърменето и уменията с поялника?

хайде, разказвай, ще даваме съвети, с 2 брака съм  Laughing, любовниците не ги броя  вече Flutter .

# 24
  • Пловдив
Цитат
3       Популярни / Красива мама / Re: Няма ли свестна козметичка в тая София да му се невиди!       : Четвъртък, 14 Януари 2010, 00:36
Цитат на: funny в Сряда, 13 Януари 2010, 21:43
Пробвала ли си в Нирвана? В павлово се намира.

Аз се оправям с Mr. Muscol -- идеално ми премахва акнето, че даже и бръчките ми изглажда!

Ако така се отнасяш с жените , ясно е защо те изоставят hahaha

От 4 поста  във форума , 3 са с подобни изказвания  ooooh!

# 25
  • София
Как?
Съвет номер 1: порасни!
2: огледай се за пораснало момиче;
3: ако горните две не са ти по възможностите, иди в Студ. град на дискотека, все някоя второкорсничка ще ти върже;
4: ако и 3 не проработи - не знам, пич, не знам Rolling Eyes

# 26
  • на правилното място, в точното време
Мен,смахваш ни нещо със съотношението 8:2 . Нещо си поскрил. С това отношение, дето го демонстрираш, първото число трябва да е поне двуцифрено.  Съвета за Студентски град го забрави, бройката ти ще набъбне за отрицателно време. По -добре иди из някой по-забутан район, дето ел.крушка има само в кметството. Там няма да са чували за поялник, ще се чувстваш като Колумб. И не прави грешката да я водиш в близкия град - пак ще пишеш тука. Опитваш се да си забавен, ама за себе си. А и малко да смъкнеш самочувствието - не си единствения осеменител на планетата. 

# 27
По -добре иди из някой по-забутан район, дето ел.крушка има само в кметството. 

Даа,най-добре по тези места да си търсиш булка.Или ако не намериш постъпи като един мой познат, който след безуспешни опити да си намери жена, си доведе едно девойче от Филипините.

# 28
  • Бургас
1.Прилежен външен вид.
2.Препоръка-недей да показваш пред жената,че те е страх,че повече знае и разбира от теб за някои неща.Пък след това ги проучи и в подходящ случай ги вмъкни в разговора.По време на обсъждането на дадена тема,се измъкни със словата:"Да,темата е много интересна и обширна,но не ка я обсъдим след еди какво си...Измисляш нещо,което ще е доста по-заинтригуващо за нея и след проучване по интересната за нея тема,се връщаш към разговора вече подготвен.
3.Жената желае да бъде "изненадвана"-букет,романтика/че вече и повечето мъже се промениха в този аспект/.
4.Трябва да бъде обгрижвана и да се чувства по-слабия пол.Нужно е да се чувства желана.
Има още доста,но на първо време трябва да знаеш,че първите впечатления са най-важни.
Засега толкова от мен. Simple Smile

# 29
  Има мъже, които знаят за раждането повече от всяка многодетна, тъй че какъв е проблема?

Общи условия

Активация на акаунт