Как да се оженя -- моля за препоръки и практически съвети!

• 21 584
  • 337
  •   1
Отговори
# 90
Стани гей - скоро ще разрешат еднополовите бракове и ще успееш Hug

# 91
Това max_7, означава ли нещо?

# 92
Такааа,след прочитане на всичко дотук...
max_7 , ако пишеше по-неграмотно, бих предположила ,че си скучаещ ученик,който е намерил нов начин за забавление.

Но понеже пишеш добре,явно и четеш,приемам, че наистина си на 32.
Имаш доста добро самочувствие,въртиш дамите на малкия си пръст...
Единствено ме учудва какво правиш тук?
Някакво проучване?
Дипломна работа?
Или провокираш някоя определена дама,за която знаеш ,че чете и пише тук?

Повече от сигурна съм само в едно:Не си търсиш жена.    Peace  

# 93

Да не би max_7 да идва от размера  Thinking Това обяснява неблагоприятното съотношение на напуснат:напуснали...

# 94
Казвам се Ангел, за 32 години съм.

Моите връзки обикновено са кратки. Съотношението НАПУСНАТ : НАПУСНАЛ е 8:2. "Сигурно -- казвам си аз -- просто не познаваш жените все още!"

Та за това реших да направя кратко, но задълбочено проучване за това какво вълнува жените в този форум, и по принцип.

След няколко часа прекарани в четене за проблемите на целулита, съдържанието на кърмата, диети, кекс с канела и локум, Бременна ли съм, и много други разбрах едно: жените безкрайно са се променили от времето, когато единствените електроуреди, които им беше позволено да оперират бяха готварска печка, перална машина и миксер. ОК, някои можеха да се справят и със асансьора сами.

Та въпроса ми е: как да се оженя, след като 80% от жените знаят повече за вазектомията от мен, STDs и как безопасно се оперира с поялник? Та вие тука изглеждате почти перфектно самодостатъчни, а на мъжете е оставена единствено ролята на опитомен осеменител?

Очаквам практически съвети и ако смятате, че имам някакви сериозни отклонения -- разстреляйте ме с бруталната истина!

Червените са ти проблемите, след като имаш толкова време да четеш и пишеш тук, помисли върху тях!!!
Изключително ненавиждам неуверени и комплексирани мъже, може би, защото много време загубих покрай тях!
Ако беше МЪЖ сладък, нямаше да има значение, какво знае и може жена ти!!!
За нещастие, скоро ще си намериш някоя кьопава цуца, която е по-зле от теб и ще те кара да се чустваш мъж....

С червените спечели симпатията ми завинаги и ми помогна да пренебрегна сините от поста ти!
Не е толкова важно какво може жената, проблема е че еманципацията се превърна в самодостатъчност, която отмени ролята на "ролите" и сега не знам къде е север.

# 95
  • Провинция
Да зе запиша и аз в сладурската тема Joy

# 96
Намери си нееманципирана Simple Smile

# 97
Да покажа темата на милия довечера, че не е за изпускане

# 98
Намери си нееманципирана Simple Smile

Еовин,те такива не останаха.
Друг съвет му трябва на момчето. Joy

# 99

Рлята на мъжа също много се промени - смени заветния диван пред тв със стола пред компютъра. 
Много добре казано!!!  Peace

# 100
max_7, що си толкоз на зор да се жениш, бе човек.

Ма щом настояваш...  Така-а-а, дай сега лични данни, подредени, както следва: ръст, килограми, цвят на косата, образование, професия, допълнителни квалификации,  нетен месечен доход в лева, копие от свидетелство за съдимост, копие от издържан психо-тест,  актулно извлечение от банкова сметка, каква кола караш, данни за здравословно състояние, има ли в рода ви фамилни обременености, имаш ли някакви девиации в интимната сфера. Гледай що жени сме се събрали да ти четем темата. Гаранция че  ще ти намерим някоя  мома да си я паркираш до печката.  Mr. Green

# 101
И мотивационно писмо, наред с поисканите от долли.  Mr. Green

# 102
  • Провинция

Ма щом настояваш...  Така-а-а, дай сега лични данни, подредени, както следва: ръст, килограми, цвят на косата, образование, професия, допълнителни квалификации,  нетен месечен доход в лева, копие от свидетелство за съдимост, копие от издържан психо-тест,  актулно извлечение от банкова сметка, каква кола караш, данни за здравословно състояние, има ли в рода ви фамилни обременености, имаш ли някакви девиации в интимната сфера. Гледай що жени сме се събрали да ти четем темата. Гаранция че  ще ти намерим някоя  мома да си я паркираш до печката.  Mr. Green

Shocked
 Laughing Joy hahaha rotfImbo
 Peace

# 103
На бас че майка му е замесена  Mr. Green

# 104
Макси, Долли ме е изпреварила, а и на първата страничка има още въпроси на които така и не отговори...
И продължавам да си държа на снимката /може и на ЛС Mr. Green/   защото :

Широчината на раменете е по-важна от талията  Mr. Green

а пък формата и твърдостта на дупето е дори по-важна и от широчината на раменете  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт