Как да се оженя -- моля за препоръки и практически съвети!

• 21 584
  • 337
  •   1
Отговори
# 225
max_7 , получи ли отговорите,които търсеше?   Wink

И аз това се питам  Thinking

Колкото и съвети да даваме трябва да има потенциална булка все пак  Mr. Green

Един блог-пост по темата http://whatsthatcrap.blogspot.com/2010/01/blog-post.html  Laughing
Разсмя ме от сърце тази сутрин  Laughing

На това му се вика истински роман  Mr. Green

# 226
Мах-7, получил си от вчера много предложения, какво става - хареса ли си някоя съфорумка?
Благодаря ти, вчера се позабавлявах доста с темата ти, определено ако се държиш така и в реално общество на дами ще си намериш обожателки, а оттам нататък е лесно. Прочетох че си си дал описание, браво на теб, ама не беше ли по-добре да дадеш описание на жената, която търсиш, та да не увеличим съотношението на 9:2?
като например:
"жената до мен трябва да е:
- ръст,
- тегло,
- външност
- образоваие
- професия (май по-добре да няма, а?)
- години
- характер
и т.н.)

# 227
Цитат
Ето, това е! Докато гонехте свободата си паднахте в по- дълбок капан...

много пъти си мисля,що им трябвало на домакините да искат повода за празнуване на  '' 8 март''-то това не е свобода за жената-а улеснение за мъжът се явява. хем поялника да държим,прахосмукачката,бебешката люлка,шефа в офиса ,псувните зад волана, и прочие и прочие-да би мирно седяло не би чудо видяло. с други думи отново клъвнала въдицата зада пиша ,като риба да поясня- стоиш си в вкъщи,климатик,джобни,авто- салон на двора,яхта на пристанището, копче на пералня,копче на фурна,копче на съдомиялна-и какво ли о ще не сме изпуснали,пуста женска еманципация. а сега какво студ,нерви,работиш а не ти покриват масрафа за ноктопластиката и кичурите, и т.н.-но има и такива между нежния пол-ама стария пол ,щот в новите попълнения само по вежди го докарват с нас биожените.но те са успяли  да схванат  това и се възползват максимално от силата на женския пол. та май жената трябва да се търси у другия пол ,там   може би  е отговорът на запитването ...
  newsm78, мамите са истински пичове тук.
експеримент,от който както каза'' тати'' рибите клъвнаха.но пък хубаво се получи,някой да изслуша и нашия глас в този ден,не сме машини за дейност самооооо

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 09:54 от *МЕГИ*

# 228
Много ме радват подобни теми.
Въпреки предупреждението ми, "риби" продължават да отговарят и да радват автора.
Експеримент беше и за това не заключих темата.
Много моля всички "фенки" да не пускат оплаквания "защо ни правят на маймуни"!
Явно авторовото основание "за развлечение на  скучаещите домакини" има почва тук. Само че "Дом и Семейство" не е циркова арена, ако и това да се харесва на определени потребители.
Обявата: "Млад, богат, красив, потентен... не търся нищо, просто се хваля!", явно е виц, който определено много от потребителите не знаят.

Админе,

Просто ми се стори най- подходящо да отговоря на твоя пост, от всички останали.

Заглавието не беше: как да си намеря жена -- практически съвети за прът, струно и кукикчи. Заглавието беше как да се оженя, а в текста на първия пост имаше нарочно думата "самодостатъчни".  И понеже ми се стори, че повечете отговори пропуснаха тази дума, се опитах няколко пъти по- надолу да я върна в темата. Но темата вече беше доста извън релсите...

Няколко пъти се опитах да избегна разговора за мен, защото това, което исках да разбера е как жените възприемат новите си роли. Но явно Перла (в България) и Californication (в други страни) отдавна са пуснали аватари наоколо... Млад, богат, потентен... Те ги дадоха тези отговори, не аз -- "сигурно е нисък", "сигурно в банковата му сметка е проблема", "сигурно има девиации". Вие, момичета, искахте да чуете всички ТТ данни и да разберете дали новата ви играчка е обезкосмена, яде био-, изхвърля разделно и е безопасна за деца до 3 г. Никой не иска поезия и романтика вече -- save the drama for your mama!

А последния, засега, пост на *МЕГИ* който казва: "та май жената трябва да се търси у другия пол, там може би е отговорът на запитването..." ми се иска да го разбирам като "кажете ни какво загубихме, докато ви давахме нещата, от които никога не сте имали нужда"...

# 229
Мах-7, получил си от вчера много предложения, какво става - хареса ли си някоя съфорумка?
Благодаря ти, вчера се позабавлявах доста с темата ти, определено ако се държиш така и в реално общество на дами ще си намериш обожателки, а оттам нататък е лесно. Прочетох че си си дал описание, браво на теб, ама не беше ли по-добре да дадеш описание на жената, която търсиш, та да не увеличим съотношението на 9:2?
като например:
- ръст,
- тегло,
- външност
- образоваие
- години
- характер
и т.н.)

Дадох го, на стр. 10. Това търся.

# 230
Леле, докато си говориш с жени се чувстваш като гей. Еми ето ти проблема - как ще имаш сериозна връзка ако не си говориш с половинката?

Да си говориш с половинката е едно. Това тук си е чиста форма ексхибиционизъм. Доста гей...

Примири се- ти всъщност си гей.

И нещо малко трол.

# 231
като например:
- ръст,
- тегло,
- външност
- образоваие
- години
- характер
и т.н.)

Дадох го, на стр. 10. Това търся.

Това е напълно постижимо.
И колкото и да смятаме /защото и аз като теб на моменти смятам същото /,че не са останали хора,които търсят и биха ни дали точно това,за щастие още живеят такива хора с такива приоритети,възгледи и ценности.
Така,че не се колебай,а просто знай,че времето ще те срещне с точно това,което търсиш!

# 232
  • Провинция
Много ме радват подобни теми.
Въпреки предупреждението ми, "риби" продължават да отговарят и да радват автора.
Експеримент беше и за това не заключих темата.
Много моля всички "фенки" да не пускат оплаквания "защо ни правят на маймуни"!
Явно авторовото основание "за развлечение на  скучаещите домакини" има почва тук. Само че "Дом и Семейство" не е циркова арена, ако и това да се харесва на определени потребители.
Обявата: "Млад, богат, красив, потентен... не търся нищо, просто се хваля!", явно е виц, който определено много от потребителите не знаят.

Админе,

Просто ми се стори най- подходящо да отговоря на твоя пост, от всички останали.

Заглавието не беше: как да си намеря жена -- практически съвети за прът, струно и кукикчи. Заглавието беше как да се оженя, а в текста на първия пост имаше нарочно думата "самодостатъчни".  И понеже ми се стори, че повечете отговори пропуснаха тази дума, се опитах няколко пъти по- надолу да я върна в темата. Но темата вече беше доста извън релсите...

Няколко пъти се опитах да избегна разговора за мен, защото това, което исках да разбера е как жените възприемат новите си роли. Но явно Перла (в България) и Californication (в други страни) отдавна са пуснали аватари наоколо... Млад, богат, потентен... Те ги дадоха тези отговори, не аз -- "сигурно е нисък", "сигурно в банковата му сметка е проблема", "сигурно има девиации". Вие, момичета, искахте да чуете всички ТТ данни и да разберете дали новата ви играчка е обезкосмена, яде био-, изхвърля разделно и е безопасна за деца до 3 г. Никой не иска поезия и романтика вече -- save the drama for your mama!

А последния, засега, пост на *МЕГИ* който казва: "та май жената трябва да се търси у другия пол, там може би е отговорът на запитването..." ми се иска да го разбирам като "кажете ни какво загубихме, докато ви давахме нещата, от които никога не сте имали нужда"...

Много страници се изписаха по тази тема и вече се обърках какво и как да кажа.От цялата бъркотия останах с извода,че автора на темата-Ангел,търси жена която,така да се каже, "да има нужда от мъж".Момчето се опитва да разбере как възприемаме новата си роля на напреднала и саморазвиваща се личност,която може да се справя и сама в повечето отношения.
Жената много се е развила с напредване на еволюцията...
Мисля,че няма нищо лошо в това една жена да може да се оправя сама-това доказва колко оправна и силна може да бъде тя.Би трябвало да се радвате-вие мъжете,че повечето жени вече могат да живеят и да се развиват самостоятелно,вместо да ви мрънкат на главите "Скъпи това,скъпи онова..."Хубаво е ,че днешната жена може сама да смени изгорялата крушка на нощната лампа в стаята на детето,а не цяла нощ да го дундурка,за да него е страх само в тъмницата,примерно,докато ти се прибереш от нощна смяна.Мисля,че една обикновенна жена струва много повече от лъскавите миски,които чакат някой да им сготви или мъжът им да ги заведе на ресторант,за да не си счупят ноктите докато режат лука на плота в кухнята...Ние,не сме машини-понякога на истина не може да се справим сами в някои отношения.Понякога имаме нужда от мъж,който да може да затегне разхлабилия се контакт,за да не ни удари ток,докато гладиме ризата му....И въпреки това не виждам нищо нередно от една жена,която е малко "по-умана,по-оправна и самостоятелна" от половинаката си.Много мъже биха искали да имат до себе си една такава жена,с която да се гордеят-която може да бъде и жената и мъжа в семейстовто(напълно изолирам интимните отношения и насоки), и майка и баща на детето...Това не означава,че мъжете,един вид,трябва да се комплексират.

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 12:12 от kragovrat

# 233
Макс, изглежда търсиш такава като мен, но вече съм заета  Wink

# 234
Цитат
кажете ни какво загубихме, докато ви давахме нещата, от които никога не сте имали нужда"...
цитат от мах7.

би ли отговорил, от кое не се нуждае един мъж-два крака и две ръце-със манипулация: хладилник-бира-диван-вестник-Мъж-а къде са ми чехлите?

ха,ха-къде е гъдела?

kragovrat newsm10

колко усмивки за жената
 newsm63 newsm64 newsm18 newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang 1dishes newsm55 knit sling breastfeeding clean afwitch lalalala preggo-и всички те задължения
 а за мъжът-  beer3 cheers Drunk Wine Glass smile3546 smile3550 newsm01 kaffeetrmker_2  superuu -начин на Прекарване на живота
 А какво даваш ти на Жената, та обещаваш всичко от себе си,и какво имаш,какво и предлагаш.
 newsm51  nnnuu- не дадеш ли това

виж какво те чака,ако  не изпълниш обещаното- smile3536 smile3536 smile3536

това от мен  Hamburger

много сладка тема стана.

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 12:29 от *МЕГИ*

# 235
Но я да видим:

Не е важно в колко става, по- важното е тя да пусне слънцето в стаята.
Закуската следва да съдържа портокалов фреш и позитивизъм за започващия ден. Не е важно какво работи, стига да е творец и да има идеи, които вдъхновяват.

А битовизмите очаквам да се изчерпват с въпроса "Къде ще вечеряме", а не "Какво ще вечеряме".

Значи това се търси ....
Макс, ако това са ти всички изисквания, няма да ти е трудно да срещнеш Жената...
Даже избора ще е труден, защото кандидатките ще са много...

Все пак зависи наистина и от това, което ти предлагаш  Mr. Green

# 236
  • Провинция
Но я да видим:

Закуската следва да съдържа портокалов фреш и позитивизъм за започващия ден. Не е важно какво работи, стига да е творец и да има идеи, които вдъхновяват.

А битовизмите очаквам да се изчерпват с въпроса "Къде ще вечеряме", а не "Какво ще вечеряме".

Значи това се търси ....
Макс, ако това са ти всички изисквания, няма да ти е трудно да срещнеш Жената...
Даже избора ще е труден, защото кандидатките ще са много...

Все пак зависи наистина и от това, което ти предлагаш  Mr. Green

Дейз е много права...
Но не мислиш ли,че това последното с въпросите,относно битовизмите е редно да има и "Скъпи,какво би искал да вечеряме?"

# 237
Но я да видим:

Значи нямаш шанс. Бракът е 95 процента битовизми и 5 процента романтика. Наистина не смятам, че мъж на твойта възраст не го знае, по-скоро си влязъл да се гъбаркаш с форумките.

# 238
 занете ли ,май самите ние си отговорихме на доста неща.

макар котка и куче да се гонят-винаги може да ги видиш и заспали в една колиба.

# 239
Цитат
кажете ни какво загубихме, докато ви давахме нещата, от които никога не сте имали нужда"...
цитат от мах7.

би ли отговорил, от кое не се нуждае един мъж-два крака и две ръце-със манипулация: хладилник-бира-диван-вестник-Мъж-а къде са ми чехлите?

много сладка тема стана.

Ами май... много тъжна тема стана...

Общи условия

Активация на акаунт