Как да се оженя -- моля за препоръки и практически съвети!

• 21 584
  • 337
  •   1
Отговори
# 240
Но я да видим:

Не е важно в колко става, по- важното е тя да пусне слънцето в стаята.
Закуската следва да съдържа портокалов фреш и позитивизъм за започващия ден. Не е важно какво работи, стига да е творец и да има идеи, които вдъхновяват.

А битовизмите очаквам да се изчерпват с въпроса "Къде ще вечеряме", а не "Какво ще вечеряме".

Значи нямаш шанс. Бракът е 95 процента битовизми и 5 процента романтика. Наистина не смятам, че мъж на твойта възраст не го знае, по-скоро си влязъл да се гъбаркаш с форумките.

Не, нямам телефон... Не, и скайп нямам.

# 241
защо?

господ винаги изпраща точната половинка-щом си деен мъж,кое ти пречи да си вземеш галена Богданка.

# 242

Ами май... много тъжна тема стана...
Съвсем те отчаяхме, а?

# 243
  • Брюксел / София
Според мен, няма място за отчаяние защото, който търси-намира. Важното е да знае човек какво иска, а в конкретния случай момъкът е наясно с желанията си (или поне така твърди).

# 244
  • Провинция
Мах,дай ясни критерий за това,което търсиш-стига толкова поетизъм в описанията,които правиш...Кажи какво точно търсиш в една жена и каква точно трябва да бъде тя!

# 245
Според мен, няма място за отчаяние защото, който търси-намира. Важното е да знае човек какво иска, а в конкретния случай момъкът е наясно с желанията си (или поне така твърди).

О, те само така си говорят. Имам горчив опит Sad

# 246
  • Брюксел / София
Съжалявам за твоя опит (надявам се скоро да се промени в положителна посока опитът ти Hug), аз говоря от собствен. Моят мъж винаги е знаел какво иска и слава богу. За мен е нормално един мъж да знае какво иска и мисля, че повечето знят. Друг е въпроса дали го казват.   

# 247
Макси, ти да не питаш за самата процедура при жененето  newsm78   Mr. Green

# 248
"Как да задоволяваме всеки път жената:

Гали я, хвали я, глези я, вдишвай я, вкусвай я;/йасажирай я, оправяй разни неща по къщата, бъди отзивчив, прави й серенади и комплименти, подкрепяй я, осигурявай й прехра­ната, утешавай я, омагьосвай я, разсмивай я, предразполагай я, успокоявай я, стимулирай я, обожавай я, докосвай я, гушкай я, не забелязвай тлъстинките й тук и там, прегръщай я, възбуждай я, укротявай я, защитавай я, обаждай й се по телефона, предугаждай желанията й, изглаждай недо­разуменията, прощавай й, помагай й, забавлявай я, очаровай я, печели за нея, угаждай й, интригувай я, бъди внимателен, закриляй я, обличай я, хвали се с нея, прекланяй се пред нея, отдавай й дължимото, разглезвай я, умирай за нея, мечтай за нея, закачай я, ласкай я, възнаграждавай я, доставяй й -радост, задоволявай я, притискай я в прегръдките си, идеализирай я, боготвори я.

Как да задоволяваме всеки път мъжа:

Появи му се гола." Mr. Green

# 249
Какво е това търсене на жена ( мъж) по списък с критерии? Срещаш някого, грабва те и без да се питаш разбираш, че това е твоят човек. Щом можеш да се влюбиш по списък за каква романтика си тръгнал да говориш?

# 250
"Как да задоволяваме всеки път жената:

Гали я, хвали я, глези я, вдишвай я, вкусвай я;/йасажирай я, оправяй разни неща по къщата, бъди отзивчив, прави й серенади и комплименти, подкрепяй я, осигурявай й прехра­ната, утешавай я, омагьосвай я, разсмивай я, предразполагай я, успокоявай я, стимулирай я, обожавай я, докосвай я, гушкай я, не забелязвай тлъстинките й тук и там, прегръщай я, възбуждай я, укротявай я, защитавай я, обаждай й се по телефона, предугаждай желанията й, изглаждай недо­разуменията, прощавай й, помагай й, забавлявай я, очаровай я, печели за нея, угаждай й, интригувай я, бъди внимателен, закриляй я, обличай я, хвали се с нея, прекланяй се пред нея, отдавай й дължимото, разглезвай я, умирай за нея, мечтай за нея, закачай я, ласкай я, възнаграждавай я, доставяй й -радост, задоволявай я, притискай я в прегръдките си, идеализирай я, боготвори я.

Как да задоволяваме всеки път мъжа:

Появи му се гола." Mr. Green

smile3501

Чак се размечтах вече да е 18 часа и мъжа ми да се връща.....

# 251
Какво е това търсене на жена ( мъж) по списък с критерии? Срещаш някого, грабва те и без да се питаш разбираш, че това е твоят човек. Щом можеш да се влюбиш по списък за каква романтика си тръгнал да говориш?

Къде е списъка? Аз нямам списък, за това и не мога да отговоря на kragovrat по- горе...

# 252
Просто си намери улегнала жена,която си търси осеменител.За другото не се притеснявай,тя ще те опитоми и ще се погрижи за останалото пък ако й помагаш във всичко ще си живеете прекрасно Wink
Надявам се темата да е шеговито насочена,тъй като е много трудно да дадш съвет как да се оженя,случва се когато срещнеш човека за теб и то пак не е гаранция,че е е точно намерения.
Успех въпреки всичко!  Hug

# 253
  • Провинция

Къде е списъка? Аз нямам списък, за това и не мога да отговоря на kragovrat по- горе...

Да разбираме ли,че не знаеш и ти какво точно търсиш newsm78.Определено сега вече ме хвърли в дълбоки размисли и страсти Naughty

# 254
Поздравявам те за тънкото чувство за хумор което влагаш в темата.....веселиш девойките тук цели 2 дни, това рядко се случва.. Joy Joy Joy Joy

Нищо не каза за предишните си връзки и не каза също защо не можеш да си намериш жена. Не всички са меркантилни и не всички използват мъжа за осеменител....Все пак и любов трявба да има. Накрая това остава, и партньора да се окаже човек.

Спечели ме за списъка, малко ще съм назад, ама какво да се прави.... Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт