В САЩ бохчата сме стъкмили,114 гозби наредили!(или другото лице на бейбибума)

• 37 123
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
mimeto80, вариант, който видях у една приятелка и много ми хареса е това:
http://www.furnishbaby.com/content-product_info/product_id-1451/ … _best_seller.html - дават го до 16 месеца.

Това изглежда много сейф и ще го имам в предвид, тъй като и моята ваничка е от малките.

# 76

не го вадете боби от кофата! много му отива и е много джидав в нея !

и една молба за подкрепа за болницата ми и една кампания за профилактика за рак на гърдата.
от мен се очакваше да го препратя на имейл контактите си, но аз реших, че тук ще постигна по-голям резултат. историята е следната:
"Take a look at the attached video... it will make you smile no matter what.
This is just FUN to watch!
 Here's the story behind the video...
"Our daughter-in-law, Emily (MacInnes) Somers, created, directed and
choreographed this in Portland last week for her Medline glove division as a
fundraiser for breast cancer awareness.  This was all her idea to help
promote their new pink gloves.

I don't know how she got so many employees, doctors and patients to
participate, but it started to really catch on and they all had a lot of fun
doing it.

When the video gets 1 million hits, Medline will be making a huge
contribution to the hospital, as well as offering free mammograms for the
community.  Please check it out.  It's an easy and great way to donate to a
wonderful cause, and who hasn't been touched by breast cancer?

Ann Somers"

а ето и линк към въпросното видео  the pink glove dance.

Имаш моята подкрепа, ще препратя! Много готин танца   Simple Smile

# 77
мимето, ако не ти се пълни ваната, ние  след като израстнахме от тази , взехме най-обикновено корито от Икеа.
Тези показаните от хуни4ка са хубави, но Ейдж не искаше и за секунда да е закоп4ан в такова нещо. Прецени според детенце какво би му харесало.

# 78
Мимето, ние ползвахме вместо корито контейнер за багаж от Уолмарт  Embarassed. Не е сейф обаче и винаги двамата я къпехме, та единият да е на разположение да придържа.
Даже и сега го слагам във ваната като не искам цялата вана да пълня.

Бубка, изпуснах Бобчо от твоя линк, но Миз ти е цитирала постинга и го видях, пу-пу да го нацелуваш, много е сладичък.

Миз, много е хубаво филмчето с розовите ръкавици, а и идеята изобщо. Гледам вече има над 6 милиона посещения, супер! Ще разпространя.

Аз работя към университет и днес имаше апел от президента да дарим за Хаити, имаше и линкове. Дарих през сайта на Червен Кръст. Ето, ако някой се интересува.
http://www.redcross.org/

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 21:58 от Зaрка

# 79
Сигурна съм, че знаете вече, но да спомена ако някой е пропуснал, че можете да дарите $10 като текстнете Хаити 90999 на сел.
Може и да се дарят пари директно на Америкън Ред Крос сайта.

Оксфам и Доктори без граници също.

# 80
Ваничка и ние имаме като на Бенсън- важното е да се събира в мивката и да има дупка за източване, най- малко разправия, навеждане и разливане е...

Ваната ни е с плъзгащи се врати и е адски неудобна за бебекъпане и тодлъропазене, като бременна не понасях завески за баня, сега искам такива...

# 81
мимето, ако не ти се пълни ваната, ние  след като израстнахме от тази , взехме най-обикновено корито от Икеа.
Тези показаните от хуни4ка са хубави, но Ейдж не искаше и за секунда да е закоп4ан в такова нещо. Прецени според детенце какво би му харесало.

Бенс ние сме със същото малко корито сега. Ти както винаги прозорлива...детенце- шилце едва ли ще стои закопчано Grinning

# 82
# 83
ванхорн, не знам за прозорливост, но 50% от нещата, които мислех, планирах и вярвах излетяха през прозореца с Ейдж.

Тия имиджи от реклами, книги и филми , със спретнато детенце кротко играещо в ъгъла, нагласена мама с усмивка пие кафе до него, поднася на красиво подредена маса 3 вида ястия, а къщата блести от 4истота, са лъжа и измама Laughing

Внимавайте с разни 4ерити организации, 4е има и фалшиви Peace

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 22:15 от benson10

# 84
Бенс ние сме със същото малко корито сега. Ти както винаги прозорлива...детенце- шилце едва ли ще стои закопчано Grinning
То не е стегнато ,а има и място за шаване. WinkНо както Бенс казва всяко дете е различно.

# 85
Бенс, това са линкове, които са дадени на университетската ни уеб страница. Предполагам са сигурни, щом са там  Peace. Не исках да давам линк към университета от съображения за прайваси.

# 86
Благодаря за мненията още веднъж, ние сега сме в ей такова
 и бебка ми е много шавлива, направо е шиле от класа Mr. Green
++++++
Я вижте тази статия http://geom-bg.com/?p=13135 

# 87
Зарка, извинявай, не визирах теб, а принципно споделих, след като видях твоите линкове Peace

за седалките за ваната- има място за шаване, моето не искаше да седи където му се каже и за това не го искаше.

# 88
Преди няколко страници ,ставаше въпрос за торти.Аз вчера направих един сладкиш,много вкусен и много лесен и бърз(бърка се точно за 2 минути) за правене.Ето рецептата. Simple Smile

# 89
Вана нямаме, бебешката ваничка излезе от употреба в 5ти месец и оттогава се къпем заедно в душа. Със следващото смятам изобщо да не купувам вана, само главоболия беше.

Включвам се да похваля прекрасния ефект на педагогическото захранване върху килата и общото здраве на цялото семейство - толкова здравословно и разнообразно никога не бях се хранила през живота си, да ми е живо и здраво бебето. 

В този смисъл - стига с тия торти, де! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт