Да разведрим атмосферата-сексуален хедонизъм

• 9 083
  • 84
  •   1
Отговори
Току що прочетох в Розали,че:"Хедонизмът е ориентация на съзнанието към постигането на наслада за тялото. Хедонистите се стремят към получаването на колкото може по-голямо удоволствие и изпитването на възможно най-малко страдание. Всичко, което не носи удоволствие не представлява интерес за хедонистите.Хедонизмът и егоизмът са почти сходни по своята същност. Хедонизмът може да бъде окачествен и като вид егоизъм заради желанието да си угодиш и да си доставиш удоволствие."
http://intimno.rozali.com/sex-taini/p12137.html

И така,вие за кого предимно мислите в леглото?За себе си или за партньора?Моля,не ми отговаряйте и за двамата,защото все пак единият свършва първи.Нали така?И ако например другият изпитва болка,която пък вас ви възбужда и знаете,че ще изпитате неизмеримо удоволствие,казвате ли му:нека те боли или затаявате желанието си,с мисълта:ами пак мен ще ме боли?

# 1
Шанел, плашиш форумките с тоя хедонизъм Simple Smile Те са свикнали в петъчните заглавия да има думички като "пожарникар", "маркуч", "голям" или нещо друго, чието значение им е известно  Simple Smile
По темата - според мен естественото сексуално развитие на жената е първите 30 години да мисли за другия, а вторите 30 - за себе си. По отношение на болката... обикновено хората с такива влечения си се надушват, така че им е хедонистично и на биещия, и на бития  Simple Smile

# 2
  • София
Шанел, плашиш форумките с тоя хедонизъм Simple Smile Те са свикнали в петъчните заглавия да има думички като "пожарникар", "маркуч", "голям" или нещо друго, чието значение им е известно  Simple Smile
Да, хайде сега да се изредим всички с по едно - ах, тези мили, малки, глупави женички, ама аз нали не съм от тях... Доне, след подобно изказване винаги си мисля - след като всички се разграничим, кои всъщност остават тези "форумки" newsm78

По темата: Ако мислиш предимно за другия, но пък винаги свършваш първи, това какъв те прави Rolling Eyes

# 3
Прави те добър партньор.

# 4
прави те баш майстор

# 5
  • София
Баш майстор в смисъл на "евала, майсторе!" или баш майстор като онзи от филма Laughing

# 6
В смисъл "евала". Grinning

# 7
Когато единственото, което искам е партньора, мога да правя всичко за него и пак ще съм помислила първо за себе си, щом съм с него. В останалите случаи ... не си струва да ги мисля, защото са нещо като взаимна чекия.

# 8
Шанел, плашиш форумките с тоя хедонизъм Simple Smile Те са свикнали в
По темата: Ако мислиш предимно за другия, но пък винаги свършваш първи, това какъв те прави Rolling Eyes

Зависи от пола  Laughing

# 9
съм на първото мнение на Дона. на 47 съм Mr. Green
аз съм бавноразвиваща се, защото първите 40 години мислех за другия.
в тоз филм обаче не играя вече Wink като ми е добре на мен, ще му е добре на него. като не му е добре, да се оправя.

# 10
Мисля и за двамата. Структурирано. 50:50 със стандартна статистическа грешка от 3%.  Wink

# 11
...като ми е добре на мен, ще му е добре на него. като не му е добре, да се оправя...
                                 Мисля предимно за партньора. Като му е добре на него и на мен ми е добре. Смятам, че това е най-страхотното, което може да се получи, ако е двустранно.

# 12
под 40 си, нали. пак ще си говорим, като ги минеш.

# 13
  • София
Защо, какво променят 40-те Rolling Eyes Нещо като - усещам, че време не остана, я да помислим повече за себе си? Ако и предишната формула е била успешна, не вярвам един рожден ден чак толкова да преобърне мисленето. Сериозно, не го вярвам.

# 14
под 40 си, нали. пак ще си говорим, като ги минеш.

Винаги много ме развеселяваш  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт