Дъската на тоалетната - горе, или долу?

• 8 237
  • 123
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Предимно хоризонтално.С две жени вкъщи няма шанс. Mr. GreenВ последно време се дърпа и я оставя вертикално,което не че ми пречи да я свалям,но ми е грозно.

# 16
  • Талант на 2012,2013 г.
Е, ако седнем и за това да водим война то на какво ще заприлича животът ни...??? Не обръщаме внимание на този факт. На който както му трябва така си я поставя. Мисля, че с тези неща не трябва да издребняваме. Има толкова по-важни в този живот...    Laughing

# 17
  • Linz
Преди да се родят дъщерите положението на дъската не ми правеше впечатление. Сега вече с баща им водим почти ежедневни спорове.

# 18
Предполагам, че и да взимам и да си я нося подмишница, пак ще намерят начин да я опикаят, така че не ми пука.

# 19
Мъжът ми я вдига, аз си я свалям и така. Войната водим със свекърва ми, която пък държи да е затворена с капака тоалетната, защото така трябвало, за "да не ни изтичали парите в тоалетната"?! Винаги когато дойде в къщи я затваря.

# 20
Не знам дали изтичат парите,но затворената тоалетна е по-естетическа гледка.

# 21
  • София
Войната водим със свекърва ми, която пък държи да е затворена с капака тоалетната, защото така трябвало, за "да не ни изтичали парите в тоалетната"?! Винаги когато дойде в къщи я затваря.
За това има просто решение - махаш капака.  Mr. Green

# 22
Винаги е вертикално.В нас сме две жени на един мъж,но някакси като започнахме да живеем така си свикнахме.Сега малката сама се научи да си смъква дъската и после да я вдига пак.Ама това за изтичането на парите в тоалетната ме разсмя максимално  Laughing Боклук да не си изхвърляме по тъмно и т.н. То ако е писано да нямаме пари или да имаме едва ли точно това ще реши нещата  Laughing Peace

# 23
Предполагам, че и да взимам и да си я нося подмишница, пак ще намерят начин да я опикаят, така че не ми пука.

Joy   Joy   Joy

Сложи и една опция *със затворен капак*.
В къщи от както имаме котка затваряме капака.
Преди това май повече хоризонтално  Thinking
В офиса тази, която ползваме с колежката винаги е в хоризонтално положение, а тази на началника е винаги вертикално,
както си трябва  Mr. Green

# 24
Гласувах с по-равно.Но у нас капака е затворен.

# 25
Хоризонтално,така е свикнал,винаги я смъква като си свърши работата.Онзи ден ми каза,че чул някъде,че в едно семейство това било признак,че мъжът обича жена си(грижи се да й е удобно).

# 26
Гласувах с "по равно", но истината е, че изобщо не ми пука!

# 27
Това за изтичането на парите и аз съм го чувала.У дома винаги е затворена тоалетната чиния,при все че банята е отделно.Все пак си е тоалетна,не ми харесва да е отворена и по навик,където и да отидем,все затварям с капака.

# 28
Затворен е капака на тоалетната. Никога не сме имали каквито и да е пререкания по въпроса.  
И за какво опикаване на тоалетната говорите? Моят или не го прави, или си почиства, не знам, но няма такива работи.

# 29
Никак не стои дъската- след всяко ползване се затваря капакът. Те този капак не са го сложили за украшение, а си има предназначение все пак, зейнала тоалетна чиния не ми е особено приятна гледка...

Общи условия

Активация на акаунт