С Юлското шкембе напред, втори триместър привет!

• 23 529
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
3 Мазни  hahaha банички!!! Как ги излапа и трите бе, мила  #Crazy ?! Мен пък много са си се дояли мекички (ама от тези на мама) и ще трябва да й се моля да ми направи!!! Ама то така 7 кила отгоре кой да си сложи  Embarassed , ама като ми се яде.....

# 691
  • Плевен
Абе мами стига с тия баници. На работа съм и като чета за тия баници, още повече огладнявам. И без това съм гладна на всеки два часа. Като малко кърмаче съм  Laughing.

# 692
Здравейте и от мен   Hug
Вече и аз мога да се присъединя към сините щъркелчета Simple Smile Ще си имаме момченце   stork-boy

Правих ранният БХС и резултатът ми е 1:17000. Не смятам да правя вторият. вчера бях на преглед и плацентата ми все още е на предна стена, ама д-ра каза че за сега няма нищо обезпокоително.

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 15:21 от Iulchence

# 693
 hahaha hahaha смеете се  hahaha
истината е,че аз не съм от тези с апетита,рядко ми идва нещо така да го искам много,но днес явно се надцених,аз не ги купих ,за да ги ям и трите,но докато си гледам сериалите ги излапах и после  Sick  Joy
Аз съм качила само едно килце за сега,ще видим после в какво ще с епревърна  Joy

# 694
acid , не бой се, не си сама.  Wink Аз днес изгълтах три мазни мекици. Още снощи реших, че днес за закуска това ще правя. Цяла нощ ги мислих.  Laughing

# 695
  • Stavanger, Norway
На мен от тестени закуски и неща ми излизаха киселини и ми ставаше гадно до скоро. Сега само киселини ми излизат  Sick Турндо ми е да определя какво точно ми се хапва напоследък. Преди 10-ина дни бях на вълна риба. Даже утре или вдругиден ще ходиман рибен ресторант с наши познати. Много ми се хапват такива неща.  Thinking Сладко не ми се яде. Даже снощи на рождения ден не куснах от тортата, но си хапнах солени хапки  Whistling Салатките са ми вкусни напоследък, особено зелена салата с репички, краставица и варено яйце...ммм, много ми е свежа и вкусна тази салата smile3521 А и да ви кажа честно старая се да не се поддавам на лакомия, но да си хапвам полезни неща. Не че не ми се прияждат понякога банички, но е рядко. Засега съм качила 2кг. Дано не кача много през бременността, много се надявам да не се случи нещо такова  baby_neutral

# 696
Аз уж нищо почти не ям, ама си дебелея + 6 кила съм  ooooh!
От кисело мляко значи много се дебелее  Joy
Както и да е, хапвайте си колкото ви се яде, не преяждайте пък после ще си сваляме дружно килата!

Пак ново разкритие, Юлченце честит мъж!!!

anizi изчисти си кутията, не мога да ти пусна съобщение!   

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 16:23 от Puma®

# 697
Ех и аз съм вече +7 от тези баници със сирене.И на мен са ми любими тестените неща та май от там са ми и килцата! Права е мама Puma после дружно ще слабеем! Лека вечер на всички!  bouquet

# 698
Леле, и мекици... ама направо ме съсипахте, аз мекици не мога да правя, я ми дайте акъл как да забъркам? Аз точно сутринта преди мама да си замине обратното за БГ , ставам - гледам я в кухнята правят си кафе с мъжа ми и викам "я както седите двамата едни пържени филии може ли да врътнете" и те смях, смях и много бързо спретнаха неделната закуска. Иначе уикендите аз го глезя с палачинки. Бях качила 3,5 до преди няколко дни, днес се меря 3, нещо май не съм яла достатъчно Wink Нахвърлям се на салати последните дни - де що има зеленчуци - всичко омешвам, мъжа ми прави един сос (аз каквото и да правя не мога да му уцеля пропорциите), той на око - зехтин, горчица и оцет ( италиански от Модена, забравих как се казва иначе) и това го забърква и си полива салатата с таз чернилка, мноооого е вкусно.
А мен ме мързи да излизам, май ще го помоля след работа да мине да ми купи млекце Wink

# 699
И аз много се кефя на баница, но домашна и често правя.
Когато не ми се прави я замествам със сандвичи с яйце и сирене - на скаричката - стават за секунди и са страхотни  Heart Eyes
Откакто съм бременна мъжът ми е много щастлив, защото постоянно готвя  Wink

Обаче изобщо не ми се ядат плодове и млека - може би защото знам, че са задължителни и първите месеци старателно си ги набавях, но сега не мога и  не мога...... Само манджичка и сандвичи са ми в главата   chef

# 700
Danito_d  аз пък съм точно обратното. Откакто съм бременна само мъжа ми готви, а аз никакви манджи. Само плодове и млекца ям.

# 701
с ваще банициииии!  Laughing сега допълвах списъка за пазаруване!  Mr. Green

# 702
Май май всички ще вечеряме баница а Simple Smile

# 703
bobi40 , за мекичките, заповядай:

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,307.msg24674.html#msg24674

Аз ползвам едно купешко тесто, стават точно като "уличните".  Grinning

# 704
Danito_d  аз пък съм точно обратното. Откакто съм бременна само мъжа ми готви, а аз никакви манджи. Само плодове и млекца ям.

Похвално  smile3501
Нямам търпение да дойдат пролетта и лятото с по-разнообразни плодове - не искам да виждам ябълка, банан и портокал  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт