ПЛЕВЕН - 127

• 23 957
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • гр.Плевен
ЧРД Бранимира! Много здраве и късмет ти пожелавам!

Атракция, дай да ти я заплюем свекървичката, че рядко се срещат такива! То тя и моята е такава, ама вече е доста възрастна и гледа свекъра, че е болен, иначе и ние щяхме да си пием кафето като вас... Grinning

# 481
Здравейте и БЛАГОДАРЯ на всички за пожеланията  Hug

Веси, Див,  Grinning...сетих се как преди няколко дни публикувах букет и честитка за рождения ден на Атракция, защото на скайпа ми излиза че има РД и след 5 мин. се сещам, че това е профила на мъжа й...аз си преименувам абонатите в скайп и на този пише "Атракция". Та така...влязох във форума и си изтрих поста  Laughing

Скромна почерпка за мое здраве:

# 482
Сетих се нещо като обсъждахте детското рисуване. Ако някой има излишни "гръбчета" /копирни и принтирани листове само от едната страна, които фирмата смята да изхвърли/ вкъщи или в местоработата си - да знаете, че събирам за групата на Яна, свършила са им и няма на какво да рисуват, родителите много носят, ама и те много рисуват. Иначе се купуват и чисто нови, но на тях си правят разни по-специални неща, изложби, апликации и тн. Аз каквото имах - Яна го изрисува вкъщи, доста е плодотворна.  Laughing

Яна рисува доста детайли, много ме зарадва информацията, че това означава, че е щастлива, аз си мислех да не би да означава, че е притеснителна и че се вкопчва в нещата и дреболиите, не знам защо така си го тълкувах. Тя е супер подробна в рисунките, а ако и обърнеш внимание - започва да рисува още и още неща и да си измисля цели сюжети по картинката.

# 483
Честит рожден ден, Бранимира!
Много здраве и щастие ти желая! Весел празник!

# 484
  • Плевен
Aз пък мисля, че може да се гласува за няколко валентинки едновременно. Thinking

# 485
За няколко да, ама за една  и съща искаме да гласуваме няколко пъти   Peace

# 486
  • Плевен
Аз гласувах вчера и днес от фирмения компютър за една и съща валентинка. Peace Обиколих няколко компютъра и пуснах общо 6 гласа. И по скайпа разтръбих и от  там има гласове.

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 15:23 от valка

# 487
  • Плевен

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , БРАНИМИРА!
]

# 488
Ако някой го интересува като потребител - малко инфо от РИОКОЗ относно продукти с надвишено съдържание на ГМО..

http://www.sriokoz.com/documents/temi/hrani/Internet%20GMO%20food_sept_09.htm

# 489
4естит рожден ден, Бранимира! Да си щастлива!

Ейдж от скоро запо4на да рисува, преди за нищо на света не искаше да хване молив за пове4е от 3 секунди. Сега много хубаво го държи, ама рисуването му е плътно драскане, докато не покрие цялото пространство с един цвят, не спира.

В4ера ходих на лекар и поразпитах за калция, та нау4их, 4е освен за костите да не полу4им остеопороза като възрастни, също е важен за здрави зъби, но се и използва от мускулите, за да работят, а сърцето също е мускул и за да работи добре е важно да примемаме  достатъ4но калций. Питах и за предозирането заради Ейдж, но ми каза да не се притеснявам, на тази възраст децата имат нужда от много калций, защото растат бързо.
Споделих, ако някой се интересува Simple Smile

Атракция, много готина свекърва ти. Моята и тя е образ, така ми се иска да живеем по-близо до нея.

-----
Гласувах и аз, само по веднъж за сега за няколко валентинки, до снощи не ми даде да повторя, ще пробвам пак днес.

# 490
Бранимира, честит рожден ден   bouquet
Деси, разгледах линка и още повече съм доволна че чипс и салами в къщи не ядем.
За една валентинка може да се гласува от различни браузери. Номадка , ти ли си Милена Василева.

# 491

в каква беля ме вкарахте с тази торта.
аз като онзи с коп4ето дето си ушил палто, имам маскарпоне, ама нищо друго, а да не говорим, 4е нямам спомени да съм виждала какаови бисквити по магазините. Мислете му, ако не намеря Naughty Laughing

# 492
  • София
Ако някой го интересува като потребител - малко инфо от РИОКОЗ относно продукти с надвишено съдържание на ГМО..

http://www.sriokoz.com/documents/temi/hrani/Internet%20GMO%20food_sept_09.htm
Благодаря,Деси!И ние колбаси купуваме много рядко,обаче често правя на децата качамак. ConfusedДаже и тая вечер това ще ядат,много обичат.

# 493
  • Плевен
Деси, благодаря за линка!

Benson, много е хубаво,но не го препичай,колкото пише толкова, иначе в средата не остава течно,а се изпича като кексче.

# 494
Дес,аз само неразбрах,след констатираните нарушения,и уведомяване на МЗ,те какво правят?Ще задължат производителите да пишат,че съдържа високи количества генно модифицирани продукти,или ще сложат снимка на някой с 3 очи,устата му е на врата и и ще пишат:"Ако не искате да изглеждате така-не яжте това!"Като с цигарите....
Извинявайте,ако съм малко груба Crossing Arms
Брани,честит празник.Нека мъжете ти цял живот се грижат за теб като за принцеса.Бъди щастлива Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт