ПЛЕВЕН - 127

• 23 969
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Mmmm, да, ако не стане с графитите, може да му предложим по форумски, ала Море от любов   Crazy

# 451
  • Плевен
Косе,и от мен глас. Peace
Атракцийке,къде яде торта? Wink

# 452
Не съм bobby Simple Smile Някой каза, че сте форумна мафия, а не можете да напомпате гласове за Косето!

# 453
Аз помпам ли помпам....цели два пъти успях до сега  Blush

Как пък не си bobby, като на Скайп ми прати линк да гласувам за теб?

АниДани, завидях ти  Sunglasses

# 454
Атракцийке,къде яде торта? Wink
В "One", Пламсито, една фиеста ядох,ммм
давай,Косе, изпоразпратих те на Скайп а на другари разни  Grinning

# 455
  • гр.Плевен
Аз помпам ли помпам....цели два пъти успях до сега  Blush

Как пък не си bobby, като на Скайп ми прати линк да гласувам за теб?

Е как го правите това гласуване по няколко  пъти. Аз като гласувах и ми скри бутона "гласувай".

# 456
Маргото, и на мен така. А след няколко часа, като заговориха за Милена Василева и Боби, го отворих пак, и бутонът "гласувай" ми беше отново активен  Peace

# 457
  • гр.Плевен
На мен една позната ми прати линк още онзи ден и гласувах за нея, значи преди повече от 24 часа, но и нейния бутон ми липсва.

# 458
А аз се спуках от кихане днес следобяд и едвам ми направиха плобата hahaha
Помпайте,помпайте,щом ви се ходи на сватба,ама и подаръци ще искам,че и да играете пред кръстника,щото аз и една ръченица не мога Grinning Blush
Ерота,добре са.Да цитирам лекарката "било вирусче явно"....Предупреди Симона,че "бебето" ще мобе да го храни от март месец Laughing Heart EyesЩом ти си получила снимките и аз трябва да имам,днес нямах бележка,утре ще да е деня Praynig
Номадка,чакам потвърждение преди да пусна поръчката.Като се наспиш ми се обади утре Peace
АниДани,никаква вечеря няма да му пригатвям,да знаеш,щото много ме ядосва,а Валентинката е изразна добри чувства към него.Ако го надпишат с мои думи паното,ще го заведа,ще му го покажа,пък то после ще се чуе.За 3та поредна година ми се пада "сватба" в баницата и все нямам късмет Whistling
Мнооого ви благодаря на всички за гласовете,обещавам,ако има сватба да я направя "форумска" Peace

# 459
Музе,и аз чаках известие в пощ.кутия,но си намерих снимките  Laughing Не знам как са се излъгали да ми ги донесат и да не ме разкарват до пощата.
Дано успеем до март месец да се съберем с децата,че с тези болести  ooooh!
Ние сме си цяла седмица вкъщи   Rolling Eyes

# 460
Музе, да ти се сбъдне късмета тази година! Отивам да разгледам и гласувам след малко.

# 461
хайде тоя път вече не бъркам

Честит рожден ден на Бранимира, отново  bouquet

# 462
Музе,и аз чаках известие в пощ.кутия,но си намерих снимките  Laughing Не знам как са се излъгали да ми ги донесат и да не ме разкарват до пощата.
На повечето ги носят. И моите ги бяха пуснали в общата кутия /входът ни се заключва и пощальоните нямат достъп до кутиите/, съседка ми ги качи, за да не хванат краченца евентуално. Аз, честно казано, предпочитам да получа известие и да отида да си ги взема от пощата за по-сигурно.
Музе, ще съм сватбарка и аз, надявам се. Flutter Моята голяма, форумска сватба - да не забравиш какво си ни обещала, че ще си търсим обещаното като наследство.  Mr. Green Hug
Сега ще прочета и Милена Василева. Simple Smile

Стига с тези торти, че корема ми ръмжи за сладичко!
На диета съм. Умирам!

Ха-ха, Веси... Grinning
Айде, пак - Честит рожден ден, Бранимирко! Жива и здрава да си!  bouquet

# 463
Хайде добро утро от нас.Дребната се събуди за млякото си-хапва си детето и не иска засега да спи повече.Ще я приспивам по-късно като се наиграе.И чета кой какво е писал-интересни неща има за четене. bdbaloni на branimira76  bouquet

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 05:26 от ice_

# 464
Музе, ти навий човекът, пъък за ръченицата не му мисли, някои тренират все пак   Mr. Green   
Честит рожден ден, Бранимира    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт