ПЛЕВЕН - 127

• 23 912
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Плевен
Добър ден!

Номадка честит ти племенник   bouquet! Да е жив и здрав Александър и голям късмет да има в живота!

Косе надявам се да спечелиш  Hug.

Ние пазим къщата с Траяна. Голям студ е навън, а и тя се продриска в петък вечер 1 път и лекинко повиши температурата си. На другия ден дрисна пак, но със споменатото от Ерота хомеопатично спряхме дрисъка. Сега се оплаква от болки в коремчето, но иначе се е залепила да гледа Мики Маус Simple Smile. И утре вероятно ще я оставя в къщи, въпреки, че много й се ходи на градина.

Аз пък само един акаунт си направих във Фотобокса. Ако ми остане време ще си направя днес още един.

Имам и някаква пратка пристигнала във пощата, но хич не ми се ходи в този студ .

# 586
Браво на Косето!  Party
известието ми от пощата е за снимките  Peace

# 587
Добър ден и от нас.
И ние скоро няма да се покажем навън.Въпреки,че терасата ми е остъклена,яденето е замръзнало навън ooooh! #CrazyА Хрисито горката полудява вкъщи.Интересното е,че сутринта е било само -11,а аз едвам изтраях да проветря ooooh!
Не е важно да съм първа,важното е да не съм след #5 Praynig
Люсил,гишето на пощата на Сторгозия работи от 7:30 до 9:30 и аз не виждам как ще си взема колетите newsm78
Аз отдавна съм се доверила на Ерота Peace,ама тя не ще са ни запише за пациенти.Не работела със ЗК Laughing Mr. Green

# 588
Важно е, как да не е ,  в очакване сме на момента,когато ще заведеш любимия  там  Wink

# 589
  • Плевен
Аааа, за първите пет ще има послание, така ли? Аз съм разбрала, че и на 5-те ще сложат валентинката на победителя. Thinking

# 590
Благодаря ви за пожеланията. Ще ги предам на майката и таткото, и най-вече на самия бебок като го нагушкам. Heart Eyes
Как минава времето Кирил вече е батко. Grinning
Ще спечели Косето, де ще ходите, продължавайте в същия дух да "помпате" гласове. Борбата с Боби и Гюляй е безмилостна, но държим фронта. Laughing Laughing Laughing Принципно както са обявени правилата първите няколко печелят, така че подаръци ще има за всички от сърце, но друго си е да водиш колонката. Grinning Laughing
Ако ви кажа до каква лелинска мутация съм стигнала тези дни - гледам с часове сайтове за плетки и бримки. Нещо дето знам, че докато го почна ще го изоставя ама ми е интересно. Даже се записах в плетаческата тема да я следя - е нямат спирачки тия жени, просто са на светлинни години по плямпане от нас тука. Супер оборотни. Laughing Grinning Laughing

# 591
Важно е, как да не е ,  в очакване сме на момента,когато ще заведеш любимия  там  Wink
За подсилване на ефекта е добре и Наталия Симеонова да те придружава  Laughing

А, -11, по БТВ за Плевен пишеше -17.

И аз чакам някой добър човек да дойде до нас за час-два да погледа Калин, защото нямам и стотинка в картата, с която се разплащам в Редут и Фотобокс, а три поръчки за снимки са заели нисък старт и чакат сигнала.

# 592
Ау, много е студено навън. Едва заведох мъника на градина. А снегът как странно скърца...
Косе, браво за първото място. Дано се задържиш там  Praynig
Някой може ли да ми прати покана за Фотобокса?

Редактирам се - вече имам покана. Благодаря!

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 10:12 от Merian

# 593
Добро утро и от мен. ))))

Косе, гласуваме и стискаме палци да си първа. ))))
Гишето в пощата още ли работи до 9.30ч само, че тъмкмо се канех да минавам покрай пощата днес? Жената няма ли да се връща вече на работа, така е от преди празниците още...(((

# 594
Това с Наталия Симеонова съм го мислила,ама като го знам какъв е срамежлив верятно няма да дойде. Laughing Mr. Green
Ония дни го врънках да се запишем я в Биг Брадър,я в размяна на Съпруги,не ще и да чуе човека hahaha
Дикси,ела ми го доведи Калинко,хриси и без това само вика "Сиси кака" Joy
Мира,в петък ходих и не можах да направя нищо,примолих се нажената от гишето за писма да провери,добре че беше тя да ме успокои че нямам колети Peace

# 595
Сутринта в Плевен беше -17 градуса, а тук на работа е -25   Shocked    cold

# 596
  • Плевен
Интересното е,че сутринта е било само -11,а аз едвам изтраях да проветря ooooh!

На терасата ни в 8ч. термометъра показваше - 16 градуса.

# 597
Тина абсурдното е, че въпреки изгрялото слънце става все по-студено. В момента отчитат -18 за Плевен. Shocked Ще го разберем с челен сблъсък след малко, като изляза да купя хляб. Sad
Някой има ли впечатления от сайта за надомна работа дето го рекламират по Гала - http://onlinejobs-bg.com/
Музе в това отношение с телевизионните изяви повечето мъже се срамуват от приятелите си.  Бойко бе навит за Наталия, само ако аз го поканя и той не отиде, но ни дадат фотоапарат. Laughing Grinning Laughing Виж за Биг Брадър въобще не съм сигурна, че съм толкова голямо перде, макар че в живота си съм правила доста големи глъмотии. Само като се замислих какво чудо съм като ми дойде цикъла и малко преди него... Laughing Grinning

# 598
Дойдоха ми 4 от пратките със снимките - страхотни ,нямам изрязани глави  и са матирани-  много ми харесаха .Не мога да им се нарадвам.

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 11:15 от Тони.

# 599
Номадка,есествено подбудите ми са финансови Laughing Mr. GreenИ честно казано съм по-навита на "Размяната",ама съм достатъчно луда,че да ме дават и по телевизията Blush Mr. Green
Щерката докато изляза от тоалетната,решила да преподреди прането от радиатора,та сега пак ще пера ooooh!
Тони,де тоя късмет и аз да си получа снимките Peace
Ще взема да се засрамя дапусна една прахосмукачка,че през 3поста аз пиша Whistling

Общи условия

Активация на акаунт