Чанти, чанти, чанти...

• 40 901
  • 436
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Гуши, опитвам се да поръчам на английски адрес, но всеки път, когато вляза да избера друга държава /защото ми изписва автоматично България/ ми се изтрива съдържанието на кошницата. Пълня кошницата и повтарям процедурата - резултатът е все същият.

Къде греша?

сигурно по IP те слага в БГ, помоли някого, който физически се намира в UK, да ти финализира поръчката.

# 331
  • Sofia
Гуши, опитвам се да поръчам на английски адрес, но всеки път, когато вляза да избера друга държава /защото ми изписва автоматично България/ ми се изтрива съдържанието на кошницата. Пълня кошницата и повтарям процедурата - резултатът е все същият.

Къде греша?

Трябва да имаш отделна регистрация за всяка отделната страна на доставка, т.е. една регистрация за БГ сайта и друга за Английския.
Като влезеш  и те разпознае по ИПто, че си в БГ, отиваш най-отдолу където е БГ знамето и кликваш на него, за да ти даде списъка с другите страни. Тогава избираш УК и се логваш със съответното име и парола, които си регистрирала там.
Неудобно е, че трябва да съобразяваш коя кошница/дрийм бокс да пълниш според това къде ще ти доставят.
УСПЕХ и да покказваш!

# 332
  • София
Да, очевидно е така, защото ми иска и нова регистрация.

Благодаря ти!

Редактирам:
Поръчах една бяла чанта и едно тъмно кафяво куфарче за документи.  За първи път го правя, но като се разходих по нашите магазини през седмицата и видях цените ...  ooooh! В един от тях /по скоро щанд в Скай сити/ ми казаха, че имали били две куфарчета - едното 1070, другото 950, но били продадени. А аз не разбрах и попитах какво означават тези номера. Оказа се, че били цени. Joy

Последна редакция: нд, 08 авг 2010, 22:31 от Емел

# 333
Дами, знаете ли какъв трик имам, като не знам как се признася някоя марка?
Проверявам страната, после пускам в гугъл или в youtube думата и търся видео материал или поне аудио, което да я съдържа. Ето в случая, както е казала Гуш, Coccinelle (още седмата секунда на видеото).  Grinning

Emel, честито!

# 334
  • София
 Joy

http://www.youtube.com/watch?v=NFc6i3EwHJ0   любимите ми марка и шампоан, 55-та секунда

Мерси!

# 335
аз пък си чакам чантата,3 дни не я шипват,улучих почивните май,днес едва следобяд са я пуснали Crossing Arms

# 336
Здравейте, един въпрос , не се сърдете  Crazy но оригинални ли са чантите в yoox.com ? Или са добри имитации , питам защото не съм поръчвала , цените са добри и съм си харесала ниаколко чантички

# 337
Здравейте, един въпрос , не се сърдете  Crazy но оригинални ли са чантите в yoox.com ? Или са добри имитации , питам защото не съм поръчвала , цените са добри и съм си харесала ниаколко чантички

Всичко, което съм си поръчвала аз, е било оригинал- дрехи, чанти, обувки...  Grinning

# 338
# 339
  • София
От пощата ли се взимат нещата? /сигурно повтарям въпрос, но не мога да изчета всичко, извинявайте  Embarassed /

# 340
Deep Red,  от yoox идват с UPS  до вратата за около четири дни  Simple Smile

# 341
  • София
Хохо, и това ако не е изкушение   Crazy

# 342
  • Boston, MA
Дизайнерът на Коуч - Рийд Кракоф - е стартирал собствена колекция, по която слюноотделям. Има особено една чанта, комбинация от сив туид и кафява кожа, която е божествена, гледам я обаче по списанията и не мога да я намеря онлайн.

Ето трендовете за есенни/зимни чанти - много кафяво, тъмносиньо, опростени, дори ретро форми. Забелязвам отсъствието на многобройните метални пънк-елементи, които до скоро бяха масови едва ли не.
http://www.harpersbazaar.com/print-this/fall-2010-handbags-0810?page=all

Имам късмет, и кафявото, и синьото са ми перманентни любимци.  Grinning Изобщо цялото завръщане към класически модели и изчистеност много ме радва.

# 343
Даже последният път /преди 2седм/ сестра ми поръчва около обяд и на следващият ден на обяд бяха при нас Shocked

# 344
Даже последният път /преди 2седм/ сестра ми поръчва около обяд и на следващият ден на обяд бяха при нас Shocked

ПРИ МЕН ВИНАГИ ИДВАТ ЗА 1 ден,проблемът е че от софия до варна се губи още 1 #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт