Честит празник на всички, които са празнували в последните дни.
Кате, тортата е повече от прекрасна, а другите в подписа ти са не по-малки произведения на изкуството

Не съм сама

Рени, нашето априлче не знае дните от седмицата, не съм се и сещала да го уча, нещо не смятам, че още ще може да схване смисъла, а и като поотрасне достатъчно ще се ядосва, че пак е понеделник
Ние бяхме малко на пътешествие с влак 3-4 дни, голямо шоу си беше за него, хареса му много, но...едва ли на съседните купета им беше комфортно, вчера като се прибирахме беше тип "каубойски" и целият вагон го чуваше
Не мога обаче да не отбележа (аз нали не съм се качвала от години ) във влаковете е станало невероятно чисто и топло, тоалетните са в много добро състояние, евала 
Тук обаче е голям студ
) ще излезем за малко За пленума ще следя с интерес
Хубав ден и повече градусчета навън

/нали има гара Томас като куфарче/
Гледам го че страда, защото определено повече внимаваме Дидо къде ще пипне, как ще падне, какво ще яде и дали е тихо докато спи. Опитвам се да го "четкам", че е батко, че му имаме доверие, че това и онова, но той си е дете и какво му разбира главата на него. Проблясъците с нежност и радост към бебето са рядкост, когато играят от дивотия той започва да става по-груб или просто не схваща, че Дидо е малък, и че не може да отговори стоически на бутане, дърпане..

Дано само да не му се обостри на малкия студовата алергия

, даже ми беше приятно да позяпам витрините на връщане от зъбаря.
, но не се разделям с торбата лед
.