Април 2006

• 28 984
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Честит рожден ден, Наде!

Татянче, поздравления за блога. Играта е супер, само дето Иво ще може да я играе вероятно чак след 2-3 години.
Иначе от mytoys поръчах не едно, а две якета  Laughing

За пленум съм за с 8 ръце.

# 91
  • София
Честит рожден ден, Наденце!
Да си много щастлива и мъжете вкъщи да те носят на ръце!

Бабълче, бързо да оздравява Бърборанка и дано при теб да няма нищо сериозно!
Тина, и ти да се отървеш от зъбните неволи!
Татянка, браво за инициативата! Аз тъкмо бях почнала да оглеждам игрите, че Вальо взе да проявява интерес. Разбива ни на Мемори; добре, че е още наивен и ни подсказва, иначе щеше да е много зле Laughing

Хм, и аз забелязах, че форума страшно опустя, но не би ми хрумнало, че е заради споменаването на пленума  Wink И кво сега, хич ли да не повдигаме въпроса? newsm78

Да се оплача - на Валски по бузките и клепачите му е излязъл лек обрив и според лекаря най-вероятно е студова алергия. Много съм нещастна, той както обича да се въргаля в снега като го взема градина и всеки уикенд да сме на планина с шейните... Ще мажа яко с кремче за студ, пък дано да не се наложи да ограничим зимните забавления! Rolling Eyes

# 92
Ако кремчето за студ е с цинков окис, няма да го спаси. От студа кожата се изсушава. За да му мине, трябва да мажеш с овлажняващ крем, като се прибирете вкъщи след стоене навън. А за да не се изсушава навън, преди да излезете, го мажи с мазен крем. Мазнината не позволява на влагата от кожата да се губи. Най-просто е да мажеш бузите и ръцете с малко зехтин. Като овлажняващ крем за лишеи ти препоръчвам Нахткерцен балсам (но обикновения, в другият, който е с урея, има цинков окис). Има и други подходящи, но на мен този ми е най-добър като цена - качество. На нашите лишеи (на Иво - около устата, а на мен - на ръцете) им трябва около седмица мазане по 2-3 пъти на ден, за да минат.

# 93
Много ви благодаря, мили момичета  Hug
Не мога да ви опиша колко съм щастлива, че ви има и че се запознах с вас. Правите празника на човек незабравим и наистина много специален   bouquet Много ви обичам  Heart Eyes

Чета ви редовно, следя как сте, но просто не ми остава време да пиша........двамата са у нас и съм в сесия  Crazy

Само да кажа, че Веселинка е невероятно сладка  Heart Eyes Дано всичките ни априлски дечица и техните дребосъчести братчета и сестрички да са здрави и усмихнати   bouquet

# 94
  • София
Мда, с цинков окис е - на Нивеа бебешкото кремче за студ и вятър, което е с УВ защита. Лекарят ми каза задължително да ползвам нещо с УВ защита - дали ще свърши работа, ако го мажа с хидратиращ крем и преди излизане да слагам нещо слънцезащитно - имам крем за лице 50+ фактор, доста мазен?

Наде, ти си герой - с две деца и в сесия! Shocked Успех на изпитите!

# 95
Здравейте,момичета!

Наде -  ЧРД и от мен!  bouquet
Аз съм очни сега, след това се мятам в сесийка Peace

Веселинка е копие на майка си сякаш  Mr. Green Раче на теб прилича щерката да знаеш  Hug

Теди е на градина ве4е седмица, гърления секрет е ОК. Не сме носители и е чист, че много държаха да му дам антибиотик/нищо, че и карантината изтече/ на детето за да не зарази другите деца със скарлатина...ама на нищо му няма. Мълчи сестрата и нищо не казва сега-изкараха ме ненормална, като заявих, че антибиотици не пие от 2 годишен.  Mr. Green
С инхалатори, лекарства и АБ безкрай бях полудяла от безсилие.

Татянка, притеснително си е само с шофьор - трябва да има придружител/да се редуват учителите им примерно или нещо такова/.

Хайде отивам да решавам задачи   55  lovekiss

# 96
  • София
Наде, честит рожден ден!
Да си здрава и щастлива! успех на изпитите и да те слушат малките.

Енви, чудесно изкарахме. Бяхме пак в онзи хотел в Стара Загора. Коснахме в басейна и сауната. Много беше хубаво усещането навън да е студ, а ние вътре да се мотаме по бански и халати. Соня беше на върха на щастието и каза, че иска да остане 4 дена, а не 2.  Mr. Green Много е хубаво там, но много скъпо.Ползвхаме някаква отстъпка, защото бяхме голяма група, но пак не е за нас. сега са напусали промоционални цени, ако някой се интересува.

Пленум искам и аз, дано този път да успеем да дойдем. Wink

Татянка, ще следя блога задължително.

# 97
Наде, честит рожден ден! Да си здрава и много обичана   bouquet!

Бабълче, леко да преборите варицелата, а на теб да ти минават бъбреците!

Роди, браво за добрите резултати!

Мимата вече с нетърпение си чака рождения ден, обърнала е календара на април месец и всяка сутрин ме убеждава, че понеже календара е на април, тя е вече на 4. Една вечер се протяга на пръсти и подскача и после ме пита:  изглеждам ли вече по-голяма?   Laughing

# 98

Наде, честит рожден ден. Бъди все така лъчезарна  Hug.

Татянка, супер си го измислила, много ще ми е полезно и ще надничам. С нетърпение чакам да допълваш. Тази игра ми се видя много интересна, но не знам дали Ема би се справила.

Бабъл, дано по-леко изкара Маги шарката, на теб стискам палци всичко да е ОК. Много се обострят разните бъбречни истории по време на бременност.

Рени, за кой хотел става въпрос?
 Аз нали си мечтая за една спа почивка без децата , но няма да е скоро. Нора категорично отказва да пие от шише  Rolling Eyes. Водата я давам с лъжица , а вече с чаша. Млякото , като се наложи пак с лъжица, но като става нощем по два , три пъти да яде, не знам как ще стане номера баба й да я вдига за да и даде от лъжица.

Чак вчера следобяд ми мина зъбобола , но ме боли цялата глава , където съм се разтривала да ми мине главоболието. Явно яко съм натискала  #Crazy. И като ми мина, като ми светна пред очите и взех че се разчистих, даже и един прозорец измих  ooooh!, та сега съм цялата схваната и пак не спах, гърлото ме боли, всички мускули, луда работа.

Ема пак е при баба й, много ми е мъчно, през седмицата се виждаме за два часа вечер , а събота и неделя иска да е там. Вкъщи много се изнервя, страшно ревнува от Нора, постоянно и взима играчките, тръшка се за всяко нещо, а там е съвсем друго дете. Утре съм решила, ако съм по-добре, да оставим Нора на баба й и да изляза само с нея.

# 99
Тинче , все едно за Тони спрямо Дидо ми говориш. ooooh! Аз пъ ако утре е ок ситуацията след куклен театър ще го дам на майка и за дна вечер, та да бъде центр на вниманието там Mr. Green

Наде, ЧРД! Бъди много щастлива!!!  bouquet Дано получиш хубави изненади за Рождения Ден, а иначе да те радва крепко здраве!!!

# 100
  • София
Тина, хотела се казва Калиста.

Поста на Зарка ме подсеща да попитам дали априлчетата знаят дните от седмицата и месеците? Соня не ги знае още.

Днес съм много крива и недоспала. Снощи бяхме на пиано бар по женски на р.ден на моята кума. Хубаво изкарахме ама липсата на сън направо ме съсипва. Много остаряла се чувствам по отношение на купонясване. Tired

# 101
Поста на Зарка ме подсеща да попитам дали априлчетата знаят дните от седмицата и месеците? Соня не ги знае още.

Дните от седмицата отдавна, месеците не знам, скоро почна да ги казва така че сигурно са ги учили в ДГ. Трябва да я разпитвам  Wink

Все забравям да те питам, Соня харесва ли играта с враната?

Много се смях на Мимата, страшна е!

# 102
Рени, в градината ги учат, някои е запомнила, други не. Иначе четем една книжка за костенурчето Франклин, където той си планува рождения ден и брои дните в календара. Та Мимата ме накара да й покажа къде на календара е нейния.

Друго смешно нещо - в градината ги учат да си споделят играчките. Та в къщи тя твърди, че трябва да си споделям кремовете и парфюмите с нея. Ситуацията е следната. Докопа някой крем, аз й го измъкна и тя почва да вика срещу мен:You have to share!

Рени, пиано бар звучи супер, искам и аз  Crossing Arms.

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 15:56 от Зaрка

# 103
  • София
Кате, много хубава торта! Party
Аз този Аватар не мога да го възприема  Rolling Eyes Обичам да гледам филми с реални герои, тези модерните анимации не ми понасят нещо.
Наде, честит рожден ден и от мен /със закъснение Embarassed/!
Рени, кой е този хотел в Стара Загора? А за купонясването-тренирай по-често и ще издържаш повече! Wink

Давид с прабаба си са на гости на баба му и дядо му /ох, че сложно стана  Laughing/ и ние го караме по ергенски 2 дни-има време за почивка и здрав сън, за нет, за чистене, за обиколка по магазините, за гушкане  Embarassed

# 104
  • София
ЗА - среща съм, отбелязах за 13ти.

ЗА - Пленум съм, но ако е на друго място.

Юле, какви якета избра?

Ренко, не мисля, че е подходящо с хидратиращ крем да мажеш кожата преди излизане. Според мен трябва да е нещо мазничко, доколкото знам за такава алергия има специални кремчета.

Танче, отивам да ти чета блога  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт