Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 26

• 74 048
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Днес съм режимна -на таратор - и съм много гладна ooooh! #2gunfire

# 331
  • Варна
Имам въпрос,Днес ми е 13 ден от първата диета,Та да ви питам след 14 ден веднага ли трябва да започна диета номер 2 или има някаква почивка,А дотук съм свалила 3 кг,което си е голям успех за мене,По-лесно отказах цигарите отколкото да гладувам Crazy ,Лека вечер ви желая и силна воля от мене

# 332
Имам въпрос,Днес ми е 13 ден от първата диета,Та да ви питам след 14 ден веднага ли трябва да започна диета номер 2 или има някаква почивка,А дотук съм свалила 3 кг,което си е голям успех за мене,По-лесно отказах цигарите отколкото да гладувам Crazy ,Лека вечер ви желая и силна воля от мене

Веднага трябва да започнеш другия режим-така ми е казвала доц.Байкова,че организма свиква за 2 седмици и трябва да се направи друг режим за да го излъжем Simple Smile
Но зависи и какви са целите ти,колко искаш да сваляш и т..н. Ако искаш още, продължавай директно с втория режим.Като достигнеш желаните кг се прави режим за задържане.Аз така и ненау4их какъв е то4но той защото спрях да ходя на консултации Rolling Eyes

Накой знае ли какво представлява-няма нищо на първа страница за задържането??

# 333
  • Варна
Благодаря за отговора,Имам още да свалям така ,че продължавам,А за втората диета рибата може ли да се замести с нещо друго или не,И наистина какъв е този режим за задържане,Между другото това ми е първата диета, Crazy

# 334
tutune мисля ,че рибата спокойно може да се замени с др .белтъчна храна например:пилешко ,телешко ,сирене , извара ,кашкавал или яйца.Имаш голям избор.
А аз бързам да си лягам ,за да не чувсвам глад.  Embarassed
Лека нощ, страхотни !

# 335
Вчера писах последна -днес съм първа !  Къде сте ? Спите ли още ?А режима как върви?
Да се отчета:
8.00 -чай   и грейпфрут
10.00- чай и грейпфрут
12.00-сварени яйца-2 бр. +2 кисели краставички
и т. н.
Успех на диетуващите! Peace

# 336
  • София
Тук сме,тук сме,ама като никой не пише и аз не пиша.
Днес пропуснах сутрешните хранения,че спах до по-късно.
И как да не се похвали човек.Вечра си купих рокличка по тялото,забелязва се триседмичното ми усърдие.И в момента тя ми е стимул да продължа напред.

StaM за съжаление отново съм тук.Амо то е така,който не мисли,когато яде...
Не се отчайвай и смело мечтай за 55!И аз не съм си мислела за 50 кг.,но ги достигнах дори и към 49 тръгнах,това при предишните ми диетувания.
Е вярно е,че на тази възраст и след двете деца,не съм както на 20 и 50 кг,но пак не е зле.
Така,че дерзай,ние  сме с теб!
И пиши пак! Heart Eyes

# 337
Ali&Meli  Честита рокля! Да си я носиш със здраве и самочувствие!
Изглежда си доволна от резултатите до момента. Аз за рокля по тялото не смея и да мечтая.
Ще съм доволна ако си влезна в панталоните с по- малки размери.

# 338
Тук съм и аз Simple SmileИ моите мечтани са 55кг,едно лято ги достигнах/и с Байкова тогава/- и това беше Joy Joy JoyЗадържането е голям проблем! Confused
Сега смятам да задържам както писах и преди със Системата минус 60.Аз и сега гледам да ям до 18ч,просто така ми остана този навик от Системата и се чувствам много добре.
Иначе утре съм на варени яйца и домати,днес на броколи запечени и 2 портокала,пия си  4айето,грейпфута и така.Утре сутринта пак съм на линия да тренирам.
Само се моля да сме добре,4е малкяи тръгна да се сополиви нещо,а като е болен се скапвам тотално Sad и не мога да мисля нито за диети нито за нищо Tired
Днес пак имам хубав резултат на кантара,но ще ви съобщя след месец крайния резултат
Успех на всички,и силна мотивация от мен  bouquet Hug

# 339
Здравейте, мили дами!
Искам да ви попитам диетата може ли да се спазва  от кърмещи??? Направо не мога да се понасям в кожата си, но неискам да рискувам, такаче ако не става ще потрая още някой друг месец! Благодаря ви и съжалявам че не прочетох темичката от началото?  Embarassed

# 340
Добро утро,Страхотни!!

Нека да се похваля!За първите две седмици от режима съм свалила 4,400кг!!!Много съм доволна,и продължавам с втория режим!Заредила съм се с риба и зеле за салата,и чакам с нетърпение обяда,че обичам рибка!

Пожелавам на всички да сте по-доволни и от мен Hug Hug Hug!

# 341
 Shockedуау!Браво,много стрикна си била   bouquet
Аз в четвъртък ще се тегля,тогава правя 2 седмици.Но още на следващия ден след като по4нах режима,бях с 1кг по-малко-доста вода изхвърлих.

# 342
sundey ,дано кантарът да те зарадава! Hug

# 343
gigi -добро постижение   bouquet
sundey ,какво е система минус 60-диета ли е?
Аз съм режимна , продължавам и чак се учудвам на себе си ,че съм стриктна.Този път се опитвам да пия и повече вода.

# 344
gigi -добро постижение   bouquet
sundey ,какво е система минус 60-диета ли е?
Аз съм режимна , продължавам и чак се учудвам на себе си ,че съм стриктна.Този път се опитвам да пия и повече вода.

по-скоро е режим на хранене,ето линк към темата  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=480573.0

Общи условия

Активация на акаунт