Бродирана красота - Гоблени 69

• 100 966
  • 677
  •   1
Отговори
# 285
Yolinka теб и poepie съм ви признала за търпението с тези големи и връткави гоблени. Браво момичета!!!

Инче, виждам голям напредък при теб, с тази скорост много скоро ще му се радваш готов  Hug!

# 286

Йолинка , много хубаво става, наистина много търпение трябва , вие с Пупи по едно и също време ли ги започнахте и с какви размери са ?

Зори , ако останат конци от бистрото , може да спретна и твоя парижкия , такива цветни са и двата ,шаренки.

# 287
  • с.Николово, обл. Русе
Инче пък аз съм 100% сигурна, че дори и да не ти останат конци от Бистрото нови ще купиш и ще си ушиеш и Парижкия на Зори. Хващаме ли бас?

# 288
 Embarassed Много добре ме познаваш  значи ,колко съм шашава Hug

Вчера малката -няма три години - ми даваше някакви левчета да съм си купела конеци/конци/, викам си  Grinning всички са станали луди покрай мен.

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 10:45 от ina.

# 289
  • с.Николово, обл. Русе
Инче само може да се радваш, че имаш такава силна подкрепа и интерес към хобито ти от страна на цялото семейство.
Аз сега се мъча с един контур, но до края на седмицата мисля да съм готова с него и ще покажа тогава снимка.

# 290
 Зори , ина , благодаря ви момичета  Heart Eyes
Ина , размера е 95 / 64 см , сигурно ще побелея докато го ушия. Успокоението е , че наистина става много красиво.

# 291
Лелеее Йолинкааа  Shocked, това си е сериозен размер. Ама само си представи после как ще му се радваш хи каква гордост и удовлетворение ще изпитваш.

Инич  Wink, остават не остават конци трябва нещо да се шие  Laughing. Затова те каня да ме настигнеш на някое ъгълче на Париж, слад като отдъхнеш в това прекрасно Бистро  Grinning.

# 292
  • Бургас
 Yolinka   много ама много красив е omm omm omm
Моя гоблен е по малък 64х49см почнах го преди 7 месеца и още не съм направила дори 1/4 Embarassed
Yolinka  шие голям гоблен, бързо напредва и става чудесно, браво! smile3501

# 293
didi_to, ще си пришиеш после отсрани от някакъв плат и ще стане рамкирането.
Благодаря за идеята. Не бях се сетила.  bouquet

# 294
  • Атлантис, Галактика Пегас
Добър ден!!! Много красоти показвате както винаги!   bouquet
Да не съвсем спам... пишете ми в новата томбола!!  Wink

# 295
Бих искала да ви попитам: намерих си схема на гоблен който бих искала да ушия, но не разбирам какво ще рече цвят "mixto 535+451" конците са dmc, може би трябва да взема по една нишка от двата цвята

да, означава смес/микс/ на двата цвята. Не знам по колко нишки от двата цвята се вземат. Ако не е отбелязано и като цяло гоблена се шие с кръстчета с по две нишки в случая вероятно се взема по една нишка от всеки цвят.

# 296
Здравейте,момичета.

Виждам,че пак големи красоти сте показали.
Браво на вас.

Аз поизоставих моя гоблен,че от многото седене много ме болят кръста и гърба.
Надявам се скоро пак да го подхвана.

Понеже нямам нет,пиша от съседката.
Видях,че се организира нова томбола.
Моля,включете ме и мен.
На 5-6 февр. ще си платя нета и тогава ще се включа.
Ако по-рано се тегли томболата,включете ме
и който я прави,само да ми пусне 1 ЛС,да знам кога и на кого трябва да пращам.

Предварително ви благодаря.

bouquet   bouquet   bouquet   за красотите,които сте показали

# 297
  • Плевен
Момичета благодаря ви за топлите думи на моя Вервако   bouquet  bouquetБраво и за красотите които показвате! Heart EyesНяма да споменавам имена ,че сте доста ,но всички сте супер ,особенно с тези огроо...мни гоблени ! smile3525 smile3525
Имам един въпрос  Thinkingоткъде мога да се снабдя с ленена панама ! newsm78 Ако някой може да помогне "нека бъде сега или да замълчи завинаги" /шегичка/ Mr. Green JoyАз проверих насам- натам,но резултата е отрицателен ! Sad Затова и ви  Praynig Praynig Praynigпомогнете ми ! Heart EyesЩе ми трябва  за едно" сладко старче" на Нимуе

# 298
  • с.Николово, обл. Русе
Pepen някой си беше купувал май от магазина на ДМЦ в София и ми се върти в главата цена от 32,00 лв. за метър, но не съм сигурна. Ако искаш след работа мога да проверя тук в Русе дали има и за какви пари.

# 299
  • Плевен
  Hug Искам!Провери  Praynig!

Общи условия

Активация на акаунт