Бродирана красота - Гоблени 69

• 100 972
  • 677
  •   1
Отговори
# 270
Етапи от мен.Викам да си почина от четвъртинките кръстчета на ангела с нещо малко и познайте на какво се насадих  ooooh!

Wink правя се на Лили Иванова.Приятно се шие венеца.Ама ангела наистина ми взема здравето.

Схемата от Пепи,просто по-ясна.

# 271
  • София
Здравейте!
Много хубави неща сте показали   bouquet
Хайде да се включа и аз с нещо готово. Мъчеше ме черния контур и го шиех само уикендите, на естествена светлина.
a ето как беше без контур (петънцето в края е кафенце - почерпих и гоблена, докато пиех  Joy )

Иваничка,мога да ти дам ника ми-valkaiv.Ако трябва да ти дам нещо друго пиши ми какво,че не съм запозната.
Ами линк към албума трябва - нали искаш албума ти да добавя?

# 272
Иваничка,уж го качих.Пробвай сега.

# 273
  • Бургас
snowdrop радвам се да те видя отново Hug разкошни лалета Heart Eyes
Инчее Heart Eyes голяма слабост ми е този гоблен Heart Eyes
Ivanichka  много е красив, браво

# 274
  • Варна
sissak   гоблена с ангела е много красив,Поздравления за труда  bouquet

# 275
Иваничка, накара ме да въздъхна отново. Много го харесвам този гоблен. Браво! Много хубав станал   bouquet

Сисак, и ангелчето и венеца са хубави  Hug

# 276
  • София
Иваничка, страхотен е!
Sissak, благодаря за схемата и дерзай, на ангела му се вижда края!
Днес бях за "Мадейра" и познайте-магазина си е там, но нямаха бяло.  Cry Жената ми каза чак през  март да се обадя, но и тогава не е сигурно.  #Cussing out  Насочи ме към склад на "Мусагеница", някой да знае дали там продават мулине?

# 277
Благодаря на всички за милите думи  Hug
Ина , много , много си бърза!
Иваничка много са хубави лодките ти!

# 278
Snowdrop, великолепни лалета!
Ина, ти ме издуха с бистрото! Laughing Обаче, честно ти казвам, истинки се радвам Hug Защото тайничко се надявам че и аз мога да си направя тунинг на иглата си Mr. Green
Веси и Гого, и ти, с този шеметен напредък за една седмица, питаш как другите шиели толкова бързо Laughing
Иваничка, лодките са страшни!

# 279
Здравейте момичета. Започвам нов гоблен и в бързината съм отрязала по-малко парче панама. Спред вас ако има само 1,5 см отгоре и отдолу дали ще могат да ми го рамкират?

# 280
  • гр.Добрич
Ина, това Бистро направо ще го изядеш за нула време.

Ivanichka, много са хубави лодките. Винаги съм си мислела, че са по-големи.

sissak, не ми се струва труден Ангела.

Аз се мъча с Казанската Богородица. Трудно ми върви, но съм казала, че няма да започна друго, докато не я завърша.

didi_to, зависи от рамкаря. Laughing Ако имаш идея къде ще го рамкираш, попитай ги.

# 281
  • sf
didi_to, ще си пришиеш после отсрани от някакъв плат и ще стане рамкирането.

# 282

То много ми беше мерак , затова , дано да не ми секне ентусиазЪма, благодаря ви Grinning

# 283
Здравейте, момичета. Аз преди много години уших два гоблена и сега отново съм решила да се занимавам с това. Бих искала да ви попитам: намерих си схема на гоблен който бих искала да ушия, но не разбирам какво ще рече цвят "mixto 535+451" конците са dmc, може би трябва да взема по една нишка от двата цвята (нали съм лаик) Simple Smile Благодаря ви предварително

# 284
 Ето и обещаното етапче от мен     

трябва да се получи това :

Много се извинявам за лошата снимка , правена е с телефон. Embarassed

Поздравления за sissak и Ivanichka   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт