Бродирана красота - Гоблени 69

• 100 940
  • 677
  •   1
Отговори
# 315
  • ПАЗАРДЖИК
След дълги умувания кой Дименшънс да си поръчам, се спрях на този http://www.past-impressions.co.uk/acatalog/d35181_ballerina_beauty.jpg Шил ли е някой оригинала? Труден ли е? И с какъв бод е?  newsm78

Тази балерина е много красива. Виждала съм я ушита. Не знам за теб какво е трудно, но си струва труда. Има 6 вида бодове.

# 316
Зори , душице , докато го натутам и парижкия и Дименшън ще изкарат колекция 2011 и айде пак наново  Joy

Балерината я шиха Илинайор и Весито75.

# 317
Ами не знам още. Затова и разпитвам така.  Blushкакво ще ме посъветвате. Каква панама да си потърся. Не, не държа да е на кръстче(по - скоро не искам).Ох, дано не ви изнервям с лаишките си въпроси  Blush 
значи си решила с какъв бод да бъде. Остава размера на панамата да избереш:)
Зависи и дали ще го окачаш в къщи и с какви размери са стените.
Ако го шиеш на българска панама , която е 22 каунт размерите ще са 23 на 32 см/почти/.
Съвсем нормална големина според мен:)

# 318
  • Mostly in my mind
6 бода?  Shocked Че има ли толкова?  Embarassed

# 319
  • Бургас
Yolinka i Poepie - я кажете момичета, тези гоблени на каква панама ги шиете. Върти ми се и на мене в главата един проект на Golden Kite. Поздравления на всички за показаните красоти.

Шия на аида16, 18 ми е ситна, 14 ми е едра Mr. Green
И моя гоблен ще е на централно място във хола над дивана Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 20:26 от poepie

# 320
6 бода?  Shocked Че има ли толкова?  Embarassed
има доста повече от 6  Wink

# 321
Добро утро.Отворих тема за осмомартенски подаръци

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=466500.0

Ако сте съгласни, записването да става там, както и коментарите за подаръците, за да се следи по-лесно темата.

# 322

Честит рожден ден на Мимито и Светла, жива и здрава да си и много щастлива newsm59  bigdance2

# 323
Здравейте,момичета!От една година ви шпионирам и заради вас започнах отново да бродирам.Първите ми гоблени са шити преди мнооооооого време с първия ми син( 12-годишен) и след една дълга пауза от 2009 се вманиачих отново.Научих се на спестовност(за да има за конци),бързо-бързо си оправям къщата(за да имам време за бодене) и през повечето време съм си у дома-всички са доволни.Възхищавам Ви се за търпението и готовността да си помагате.Ето и моята малка колекцияцък

# 324
радостка, невероятно красиви са! Особено Алегория и пейзажите /пристрастна съм, признавам- това са ми любимите "теми"/

Момичета, страхотни сте!  smile3525
Започнах един гоблен за начинаещи в седми клас, още не съм го довършила /и ме е срам/, но ме вдъхновихте да го довърша. По-късно ще пусна етапче.

# 325
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравейте, момичета,  Hug
Честит рожден ден на Мимито и Светла. Бъди жива и здрава и много щастлива. nbirthday
радостка добре дошла! Гоблените ти са страхотни.

# 326
Радостка имаш страхотна колекция!
Чрд на Мимето и Светла   bouquet

# 327
  • Mostly in my mind
Честито на рожденничките и от мен

Аз снощи привърших Две ръце на Ланарте. 10 дни ми бяха нужни след работа  Laughing

# 328
 Мимето и Светла ,  newsm59 , много здраве и сбъднати мечти.
 радостка , чудесна колекция , поздравления   bouquet

# 329
  • Поморие
 bdbaloni, Мимето и Светла! Пожелавам много здраве и късмет!
радостка , прекрасна колекция си показала .  PeaceМного ми харесаха готвачите - може ли да дадеш ключа за конците. Praynig Имам схемите , нямам конците.
Аз показвам един етап от моите орхидеи , на които вече им се вижда финала. Следващия път ще са в завършен вариант.
http://galle74.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.444150.17122951

Общи условия

Активация на акаунт