Бродирана красота - Гоблени 69

• 100 947
  • 677
  •   1
Отговори
# 300
  • с.Николово, обл. Русе
След бърза справка по телефона на едно място докладвам Pepen - ленена панама 100% лен на цена 20,00 лв. на линеен метър /справката я прави един младеж и каза, че само това пишело на етикетчето/. Ако няма на другото място утре в обедната почивка ще отскоча до магазина, че не ми е на път и ще проверя на място.

# 301
Аз съм си купувала от магазинчето на ДМС в София ленена панама, натурален цвят 28 каунт. 64 лв. беше метъра, ей този Робин е шит на нея :

# 302
  • Плевен
Зори Hug Ти ме  #2gunfire с тези 64 лв. JoyТя да не е със златна нишка  Mr. Green!?И ти си купи ?Аз по -добре да си го намеря/което е под въпрос/като готова комплектовка !А може би имат парчета ,но е точно това което търся /поне от снимката така ми се струва/ newsm78

# 303
Здравейте искам да ушия гоблен на милена стил - Композиция с макове -с конци Ариадна може ли някои да ми даде схема и номерата на конците благодаря предварително Praynig

# 304
Момичета започвам да записвам за томболата! Мисля да е докрая на седмицата!  Peace После за 2 дни всеки ще получи "жертва"! От 1ви до 5ти Март всеки да изпраща! /това пак е 1 месец/  и за да няма повече неприятни недоразумения бих помолила всеки, който има причина за забавяне, да пише в темата, която СИСАК утре ще пусне!  Peace

Допълвам сумата мисля да е 30лв и който ми е пращал адрес за Коледната не е необходимо да го прави пак!  Hug

Ако имате нещо против или нещо съм пропуснала казвайте!  Wink

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 16:24 от Здравка79

# 305
Зори Hug Ти ме  #2gunfire с тези 64 лв. JoyТя да не е със златна нишка  Mr. Green!?И ти си купи ?Аз по -добре да си го намеря/което е под въпрос/като готова комплектовка !А може би имат парчета ,но е точно това което търся /поне от снимката така ми се струва/ newsm78

О, ами аз си взех 50 см (ширината е 1,50), защото искам да ушия на нея един коледен чорап и каре за масата в хола. Имал-дал казват старите хора  Joy. Но извън шегата лена е разкошен и се шие много лесно на него, защото съм виждала "лен" дето спокойно можеш да се изкьоравиш и при първото пране се е свил на половина.
Така че какъвто и да вземеш, първо го натопи в топла вода и тогава ший, за да няма изненади после.

# 306
Хипатия, благодаря за отговора. Бих искала да попитам още нещо или по-скоро да помоля за съвет, според вас как е по добре да се направи този гоблен 1:1 или 1:4  http://picasaweb.google.com/hipatiaa/DaliMuchachaVentana?authkey=1w2nLYZGpqA#

# 307
1 към1.
На каква панама ще го шиеш?

# 308
Yolinka i Poepie - я кажете момичета, тези гоблени на каква панама ги шиете. Върти ми се и на мене в главата един проект на Golden Kite. Поздравления на всички за показаните красоти.

# 309
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравче, аз съм за с две ръце?  Peace
Само да попитам: къде ще става записването - тук или в другата темичка, която Сисак ще пусне утре?

# 310
  Много ви благодаря за милите думи  Heart Eyes
pepen , аз имам един лен , ако искаш мога да ти пратя от него.
Зори и аз това все си мисля , как ще го метна готов на стената и ще му се радвам.Даже и място съм му измислила - централно.
elena714 ,  шием на аида 16 бяла . Сподели какво си си харесала и айде почвай не му мисли много , резултата си струва. Hug

# 311
Хипатия, благодаря за отговора. Бих искала да попитам още нещо или по-скоро да помоля за съвет, според вас как е по добре да се направи този гоблен 1:1 или 1:4  http://picasaweb.google.com/hipatiaa/DaliMuchachaVentana?authkey=1w2nLYZGpqA#

ми то 1 към 4 ще стане с размерите на тайната вечеря и яко ръбесто
аз бих го шила на ситна панама 1 към 1, най-много на 18ска ако държиш да е на кръстче

# 312
Ами не знам още. Затова и разпитвам така.  Blushкакво ще ме посъветвате. Каква панама да си потърся. Не, не държа да е на кръстче(по - скоро не искам).Ох, дано не ви изнервям с лаишките си въпроси  Blush 

# 313
  • Mostly in my mind
След дълги умувания кой Дименшънс да си поръчам, се спрях на този http://www.past-impressions.co.uk/acatalog/d35181_ballerina_beauty.jpg Шил ли е някой оригинала? Труден ли е? И с какъв бод е?  newsm78

# 314
Ами не знам още. Затова и разпитвам така.  Blushкакво ще ме посъветвате. Каква панама да си потърся. Не, не държа да е на кръстче(по - скоро не искам).Ох, дано не ви изнервям с лаишките си въпроси  Blush 
ами тогава си го ший на бг панама с гобленов бод и 1 към 1

Общи условия

Активация на акаунт