Бродирана красота - Гоблени 69

• 101 643
  • 677
  •   1
Отговори
# 600
Аз пък си рамкирам гоблените в магазин,който се занимава само с производството и рамкирането на гоблени.И там,според гоблена ми,ми  предлагат различни видове рамки,аз си избирам,определяме размерите и преценяваме дали е нужно праспарту или не.
Никога не съм си рамкирала само гоблен,ито пък съм купувала готови рамки.Не смея да рискувам.
Но всеки сам си преценява.

# 601
: Kordelia много готина се е получила блондинка!

# 602
bubitka в чужбина няма магазини за гоблени, затова я упътих там, където обиквенно има  Wink

# 603
  • София

Аз искам да помоля за помощ с рамкирането.
 В началната страница на темата от руските сайтове нищо не разбрах.
 Днес бях в магазин за рамки, но нямаше нито една с размерите на моя гоблен.Все от някоя страна остава да се вижда от бялата панама около 1-2см.Какво се прави в такива случаи?
паспарту както са писали момичетата:
ето два мои варианта с паспарту
http://media.snimka.bg/3797/013850090.jpg
http://media.snimka.bg/3797/013850089.jpg

# 604
  Здравейте, момичета ! Аз ви чета всяка вечер , но не пиша редовно ! Имам въпросче , записах се за новата томбола , но все още не съм получила жертвичка , рано ли е или аз съм пропуснала да направя нещо ! Благодаря предварително !   bouquet Hug Скоро ще пакажа етапче от моето ангелче

# 605
има отделна тема за томболата  Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=466500.0

# 606
bubitka в чужбина няма магазини за гоблени, затова я упътих там, където обиквенно има  Wink

Извинявам се,не съм разбрала,че не става въпрос за БГ. Embarassed

# 607
няма нищо  Hug но ако знаеш как си мечтая за едно ДМЦ магазинче тук  Crazy ех, мечти
да кажа и нещо по темата, имам 2-3 дребоси завършени, но ме мързи да снимам и сега с пълна сила се връщам на буда. ама ми станаха скучни тези цветя около него и затова го бях позахвърлила малко Embarassed но сега съм набрала инерция и ще я ползвам
Kordelia, много секси става, дано се зарадва новият му притежател

# 608

Аз искам да помоля за помощ с рамкирането.

В началната страница на темата от руските сайтове нищо не разбрах.

Днес бях в магазин за рамки, но нямаше нито една с размерите на моя гоблен.Все от някоя страна остава да се вижда от бялата панама около 1-2см.Какво се прави в такива случаи?
Здравейте и от мен с днешна дата, за рамкирането говорехме скоро или в началото натази или в края на миналата тема , но ....  аз също си слагам гоблените сама в рамка. Както бях писала преди харесвам си рамка горе долу по моя размер, изрязвам си картончета цветни вместо паспарту и ..... готово . Качвам една снимка да видиш какво съм направила . Дано да си ме разбрала и да съм ти била полезна  Simple Smile
http://media.snimka.bg/5365/016985363.jpg
http://media.snimka.bg/5186/016626510.jpg
Ако има нещо питай. Хубав ден от мен  Simple Smile

# 609
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
По въпроса с рамките - и аз сама си рамкирам, но те не са много големи. Но всеки си предценява за себе си - вкус и цена.
Да покажа етапче и от моя гоблен
Оказа се, че единия от конците ми свърши и трябва да си вземам още, но не толкова болка за умиране.

# 610
  • Mostly in my mind
Добро утро момичета и честит ви петък

# 611
Здравейте.И аз сам в тон със СВЕТИ ВАЛЕНТИН.Шия гоблена Първа любов но ще го видите като го завърша Simple Smile

# 612
  • В Бургас,край морето!!!
Момичета,с каква скорост се движите,човек не може да ви изчете и да ви се нарадва на красотите Hug
Имам една молба Embarassed която не знам дали е за тук,но се извинявам,ако съм сгафила!
Уших си най-накрая иконата,но идва другия проблем с рамкирането,искам да е рамка с дърворезба.
Тук в Бургас съм рамкирала на две места,едното е зад новата поща,а другото е на ул,,Юрий Венелин'',зад пощата повече няма да отида,защото не съм доволна нито от рамкирането,нито от гоблените(комплектовките са им ужасни,схемите размазани,голяма мъка)
На другото място нямат дърворезби.Можете ли да ме посъветате,къде да отида?Ще съм ви благодарна  bouquet
Извинявам се още веднъж,скоро ще ви покажа завършения гоблен Свети Стефан и едно етапче от Рога на изобилието smile3509
Пожелавам ви приятен ден.                                                                           Поздрави:Ирка smile3525

# 613
  • Поморие
irka1978, на мен също съвсем скоро ми предстои да давам гоблен за рамка и се чудя къде да се насоча. Последно видях хубави в новия магазин за гоблени до Краснодар, защо не отидеш да питаш там дали не правят дърворезба. Собственичката е много мила и учтива и можа да ти помогне.

# 614
И аз го видях това мгазинче на краснодар,но не съм влизала там все още.А тези двата магазина за гоблени където са в детската уличка не рамкирват ли?Аз си ги рамкирам тук в меден рудник и съм доволна!

Общи условия

Активация на акаунт