Бродирана красота - Гоблени 69

• 100 758
  • 677
  •   1
Отговори
# 45
Мимито & Светла /  благодаря Hug newsm51

Ааз понеже досега не съм шила гобленчета ,които трябва да си комплектоваме сами конците и т.н. (досега само готово комплектовани съм шила) в интерес на истина не знаех че може на метър да се взимат конци  newsm78

Извинявайте че питам толкова много  Embarassed  и то въпросчета които са може би супер простички ,но като съм си начинаеща по-добре да питам

това бебе с кръстат бод х ли се шие или с този /

със сигурност ще се спукате от смях със моите въпроси  Joy ,но важното  да ни е весело

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 17:34 от Христии

# 46
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравейте, момичета!
Много кофти се е получило това с подаръците. Наистина това е първата томбола с проблем.
Иначе съм навита за томболата за 8-ми март. Дано обаче, Здравчето се навие да я организира.
Христии, аз не виждам снимката!  newsm78
  bouquet

# 47
ами така си я свалих от нета

# 48
Сега вече я видях. Мисля, че ще е по-добре да се ушие с кръстчета а панамата да е Аида 14. Ако е с гобленов бод ще трябва да е 1:4 иначе като гледам ще е много мъничко.

# 49
Много много ти благодаря   bouquet   Hug
А кръсчетата големината им е колкото обикновения бод за гоблени (  /  ) или трябва да е по-голямо .
незнам дали го обясних правилно newsm78

# 50
Здравейте, момичета.
Запис и от мен в новата тема.
Хайде и аз на опашката за осмомартенската томбола.
Кой ще организира нещата?
Аз бих се включила на драго сърце.
Дайте ако правим нещо да го правим по-отрано, за да няма после пак неразбрали и недоволни.
Не че коледната томбола не беше отрано, ама вижте какво стана.
Дано да няма повече такива работи и сръдни.
За всички вас, които сте показали по нещо  smile3501 smile3501
На мен вече ми прекараха интернета /да отбележа, че ги чаках два месеца/ и отново мога да се наслаждавам на красотите, които показвате, пък и аз отвреме навреме да се фукам с нещо ушито.  smile3503 Надявам се скоро и аз да покажа готовия си снежен леопард.
Хайде, момичета. Приятна вечер от мен.

# 51
  • Plovdiv
  bouquet Здравейте, много красоти видяхме................. и други работи smile3515  дет не бива да се случват! newsm78
За осмомартенска томбола съм  Peace   и Iskranat  е желаеща да се включи! Heart Eyes
Вие големи красоти показвате а мен ме хваща  newsm43  ! С един Слънчев кът се мъча, но утре ще сложа  smile3509
Така че...................ще има ли желаещи за осмомартенска томбола?  newsm78  bouquet

# 52
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Много много ти благодаря   bouquet   Hug
А кръсчетата големината им е колкото обикновения бод за гоблени (  /  ) или трябва да е по-голямо .
незнам дали го обясних правилно newsm78

вече са ти отговорили  Hug

Сега вече я видях. Мисля, че ще е по-добре да се ушие с кръстчета а панамата да е Аида 14. Ако е с гобленов бод ще трябва да е 1:4 иначе като гледам ще е много мъничко.

ако имаш само българска панама 1:4 или кръстче през дупка на панамата;
 ако има откъде да намериш аида 14 направо на нея  Peace

Blush направих една феичка и се оказа че в рамката мога да я сложа или без глава или до коленете  ooooh!

ако и "отрежа" главата ще стане като награда Оскар  Crazy без крака ще изглежда дебела  Mr. Green

# 53

Blush направих една феичка и се оказа че в рамката мога да я сложа или без глава или до коленете  ooooh!

ако и "отрежа" главата ще стане като награда Оскар  Crazy без крака ще изглежда дебела  Mr. Green

Ами ако я направиш на по-ситна панама  newsm78 или не ти се прави пак същата ...

"нЕма начин да нЕма начин!"  Wink  Hug

# 54
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush не се сещам за по-ситна от бг панама 1:1  Blush

ще измисля нещо, но така ми се искаше да я наместя в онази шаренка рамка  Blush

# 55
сисък ми прати 2 ушити феички за моите въшки, може би ще ти харесат  Peace

# 56
или по-голяма рамчица  Simple Smile

# 57
  • Бургас
Здравейте момичета Hug
Запис и от мен Simple Smile
 Ще завърша  поредната схема  и ще показвам и аз! Rolling Eyes
Много красиви неща сте показали!Браво smile3501 smile3501

# 58
Здравейте, момичета,  Hug
първо искам да поздравя всички, които днес празнуват Антоновден.
Най-накрая си снимах работите и сега ще ви ги покажа.

Започвам първо с подаръка си от гоблените.ком от една много приятна дама

Чушките от серията зеленчуци на Вервако

До ту съм докарала лука

И две щампи на Орхидея

# 59
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
И аз да се запиша в новата тема с моя етап. Гоблена го започнах на 03.01. 2010, като шия само вечер, а от една седмица почти не шия защото съм с хрема. . Трябва да се получи това

Общи условия

Активация на акаунт