Бродирана красота - Гоблени 69

• 100 927
  • 677
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Мимето и Светла честит рожден ден живи и здрави  bouquet
радостка  welcome много хубава колекция от гоблени Heart Eyes

# 331
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Ето какво завърших тези дни

Сега отиват за рамки, за да са готови за 8 март!
  bouquet

# 332
Дуданка страхотно осмомартенски подаръци . Браво!
Аз имам 2 рамкирани гоблена , но нямам качени сники , но и това ще стане.
Искам да ви питам , след направена поръчка в и бей след колко време идва в България(става дума за такава от САЩ). Направо съм се притеснила за моята поръчка. Първо продавача ми изпрати писмо , че се извинява и още не е пратил пратката, защото бил в болница. Сега направих запитване дали го е изпратила, та ще видим отговора.....Ама се зачудих за колко време става при нормална поръчка -това е първото нещокоето поръчвам , ама ако се обърка нещо май ще е и последно.

# 333
Пристигат за три седмици, понякога месец.А някои изобщо не пристигат и се налага, ако не се разбереш с продавача, да пускаш диспут и да си търсиш парите.

# 334
  • Плевен
 GrinningМимито и Светла HugЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! newsm59Свещичката  smile3510  духни и желание си намисли  smile3520 Нека то бъде моето пожелания към тебе  newsm51 newsm51 newsm51

Дуданка
-    bouquet  bouquet  bouquet Супер са дамите и аз съм си ги харесала /има и четвърта  ,ако искаш..... Heart Eyes/За трите по едно  smile3501 smile3501 smile3501

Ето още моделчата  Peace

тези само ги показвам ако някой иска схеми ще ги кача  Heart Eyes

радосткаwelcome /това е любимото ми име  Heart Eyes/Красива колекция,достойна за изложба!!!  bouquet  bouquet  bouquet

kalpazankata
  -   Grinning виждам че си от Плевен  ThinkingВ неделя ще има среща на плевенчанки !Заповядай!  bouquet

# 335
Благодаря много за топлото посрещане :lol:galle74galle74цветовете на готвачите съм си ги нагласяла сама,ако искаш мога да ти пратя каквото пазя

# 336
Някой може ли да ми каже от къде мога да поръчам онлайн или ако някоя от вас има списание в което се намира гоблен ЗАЛЕЗ
Ето на тоза адрес се намира № 37  е за да го видите.
http://gob-le-ni.hit.bg/peizaj.htm

Интересувам се и от първия гоблен на този линк,
http://www.160.bg/profile.php?chid=186 който не разбрах дали се казва Невероятен Гоблен, или някой просто е написал че е невероятен... Embarassed, 63 цвята.
От къде мога да поръчам тези двата или да намеря схемата както и цветовете.

Ще ви бъда безкрайно задължена!!!!

# 337
Някой може ли да ми каже от къде мога да поръчам онлайн или ако някоя от вас има списание в което се намира гоблен ЗАЛЕЗ
Ето на тоза адрес се намира № 37  е за да го видите.
http://gob-le-ni.hit.bg/peizaj.htm

Интересувам се и от първия гоблен на този линк,
http://www.160.bg/profile.php?chid=186 който не разбрах дали се казва Невероятен Гоблен, или някой просто е написал че е невероятен... Embarassed, 63 цвята.
От къде мога да поръчам тези двата или да намеря схемата както и цветовете.

Ще ви бъда безкрайно задължена!!!!

За първия линк, който си дала - най-долу на страницата има "контакт"  - натисни там и си прочети кавото те интересува.Обърни вниманиена написаното там: "ВАЖНО: ТАКА ПРЕДЛАГАНИТЕ ГОБЛЕНИ ВКЛЮЧВАТ САМО СХЕМА И ЛЕГЕНДА НА КОНЦИТЕ С ТЕХНИТЕ НОМЕРА."
  ЦЕНА НА СХЕМА НА ГОБЛЕН ОТ ГАЛЕРИИТЕ

схеми 1 х 4
от 30см до 40см - 15 ЛВ.
от 40см до 50см - 20 ЛВ.
от 50см до 60см - 25 ЛВ.
от 60см до 70см - 30 ЛВ.
от 70см до 80см - 35 ЛВ.
от 80см до 100см -40 ЛВ.

схеми 1 х 1
от 30см до 40см - 25 ЛВ.
от 40см до 50см - 35 ЛВ.
от 50см до 60см - 50 ЛВ.
от 60см до 70см - 60 ЛВ.
от 70см до 80см - 80 ЛВ.
от 80см до 100см -100ЛВ.

За втория линк - този гоблен беше обсъждан безброй пъти в различните теми.Върни се, намери и прочети.

# 338

Искам да ви питам , след направена поръчка в и бей след колко време идва в България(става дума за такава от САЩ). Направо съм се притеснила за моята поръчка. Първо продавача ми изпрати писмо , че се извинява и още не е пратил пратката, защото бил в болница. Сега направих запитване дали го е изпратила, та ще видим отговора.....Ама се зачудих за колко време става при нормална поръчка -това е първото нещокоето поръчвам , ама ако се обърка нещо май ще е и последно.
Зависи за каква пощенска услуга си платила. Най-бавната и най-популярна е за около 4седмици.
Обаче преди да изминат 45 дни от плащането ти чрез paypal трябва да отвориш диспут/спор/  за неполучена стока.
Ако го направиш на 46 -ия ден от плащането. /Забележи плащането, не купуването/ губиш правата си да си  на защита от пейпал.
Преди да отвориш диспут трябва да си говорила с продавача и да си го уведомила ,че ще предприемеш тази мярка.
Един диспут винаги може да го закриеш ,ако чрез него стигнете до споразумение с продавача. Ако продавача не иска да отговори или не дава някакво логично оправдание за неизпращането на продукта изчакваш най-много 20 дни от отваряне на диспута и го ескалираш. Тогава вече Пейпал ще отсъди и ще ти върне изцяло заплатената сума- и пощенските и сумата за самия продукт

# 339
  • в една мансарда точно под звездите ..........
pepen благодаря! А би ли пуснала и четвъртата дама. Много ме заинтригува, защото не съм я виждала.

# 340
pepen, благодаря за поканата, но съм на изпит тогава.   bouquet

# 341
радостka  колекцията ти е превъзходна

galle74 орхидеите от този сайт ли ги свали  орхидеи между другото как се свалят схемичките  newsm78

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 18:52 от Христии

# 342
Момичета,помагайте! Praynig
Моля ако някой може да ми изпрати схема и слюч на гоблена"Молитва за дома",както и малко указания как се шие 1:1 или1:4 и дали ще получи добре на разграфена панама с гобленов бод)защото съм начинаеща) Embarassed
Ако някой може да помогне,ще дам и поща  :bouque
http://dump.ru/file/4228273

# 343
ИСКАМ ДА СЪМ МАМА, то е само снимка как би изглеждал гоблена, но схема няма. в предната тема мисля я имаше схемата. шие се 1 към 1 на бг панама
честит празник Мимето и Светла  Hug

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 19:30 от Дъмпер

# 344
Мимито и Светла, честит рожден ден!    bouquet newsm59
Веси и Гого, бялата Мадейра и Анхор №1 според мен напълно си съответстват. Утре ще проверя и на дневна светлина, за да потвърдя Hug

Радостка, добре дошла! Сродна душа си ми ти, с тези пауълчета Laughing Hug Аз съм ушила четири М. Пауълови дизайна, като два от тях съм шила по два пъти Laughing ( виж в албумчето ми )
Мнооого ми харесаха и тези:
http://radostka75.snimka.bg/tapestries/gobleni.467233.17115101
http://radostka75.snimka.bg/tapestries/gobleni.467233.17115087
На кого са тези дизайни?

Искам да съм мама, виждала съм я тази молитва във варианти с гобленов бод 1:1 и кръстчета. Аз лично бих я подхванала с кръстчета, на кремава Аида 14 или Аида 16 (неразграфени) и не бих шила "вътрешното бяло". Схемата наистина някой я беше качил, но беше нечетлива. Аз я имам с много висока резолюция, но не мога да я кача, може би защото не е в jpeg формат; не знам Embarassed.  Затова мога само по пощата да я пратя. Ако пък някой може и иска- може след като аз му я пратя по пощата, да я преобразува в приемлив формат, и да я качи Hug  Между другото, преобразувах я в pdf, но не ми хареса- символите се трансформираха и не отговарям на ключа, който съм дала на 10 стр.

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 19:56 от Прасчо

Общи условия

Активация на акаунт