Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво ще се случи, ако гледам 3D филм без очила?
Какво е мнението на членовете на форума за филма "Аватар"?
Какви са изискванията за придобиване на френско гражданство при сключване на брак с французин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво ще се случи, ако гледам 3D филм без очила?
-
Какво е мнението на членовете на форума за филма "Аватар"?
-
Какви са изискванията за придобиване на френско гражданство при сключване на брак с французин?
Изискванията за придобиване на френско гражданство при сключване на брак с французин варират, но обикновено включват документи като акт за раждане, свидетелство за съдимост, свидетелство за брак и други. Процедурата може да отнеме около година и може да включва изисквания за превод на документите от официално признат преводач във Франция.
-
Какво мога да очаквам, ако посетя остров Корсика?
-
Каква е процедурата за наемане на работа във Франция за чужденци?

да определено не е екологичен както някой писа по - горе ... И мисля , че този филм доста ще промени киното като цяло .

Не съжалявам , че положихме големи усилия да се сдобием с билети, интересно е да се види. Вярно, сценарият е познат и третиран хиляди пъти, просто трябва да се абстрахира човек от идеята, да търси оригиналност в историята. Мисля, че целта на Камерон е била да направи филм, използвайки последните постижения на компютърната графика и всики там аудио-визуалани ефекти, сценарият е вторичен елемент, който само обслужва тази цел. Аз издържах геройски 3Д, въпреки астигматизма ми, нямах главоболие след това. Красиви сцени, приятен момент на бягство от реалността. Препоръчвам 

...рече и отсече, че синът и е французин и има паспорт, нямало нужда от сертификат и аз я пратих да иде в тяхната префектура да попита
Не можах да намеря нищо за него ...
беше около 6 часа пътя ... Голяма красота и ние мислим да отидем някой ден
а съм от близо няма две години тук ... Мария К. ако все пак решите да отидете сега приятно изкарване и най вече романтично 
та онзи ден като обикаляхме из Париж с метрото в търсене на билети за кино видях реклами на EsyJet за Корсика на много ниски цени. Имам приятни спомени от миналия февруари, когато бяхме на гости на познати в Испания-много добре ми се отрази топлото време (е, не тропическо, но в сранение с тук).
Ще ви разкажа, ако организираме нещо.