Франция чака затопляне - тема 24

• 35 068
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
bobi40 , извини ме!Хванахте ме , че не съм от най-редовните Embarassed
Да ти е жив и здрав племенникът , а на теб- честити розови гащи Hug  bouquet  bouquet
''Та станах чичолина ''
 Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 18:59 от mari_rouge

# 61
Ох, да се отчета - имам контракции от снощи 1ч през нощта.
До сутринта бяха на 7 мин, отидох до болницата към 8ч, ама си ме изпратиха да си се прибирам, щото нямало особено разкритие и да си стоя вкъщи докато не станат на 5. Да де, ама аз успях да подремна и те се поразредиха, чак сега почнаха да стават пак към 7мин.
Вече не знам как ще се развият нещата. Тая работа почва да ме изнервя. Може да ви изненадам скоро Simple Smile

Боби, честит племенник   bouquet

# 62
Ivence, stiskam palci vsichko da mine leko i blagopoluchno! malko ostana...
(Napomnia mi moeto rajdane s Yana. Az daje prespah v bolnicata edna vecher, zashtoto kato otidoh tam i kontranciite spriaha. na drugia den me izpisaha...vse oshte s korem.)
nadiavam se da ne podobrish moia rekord po dalgo rajdane, nai-iskreno!

Bobi, da vi e chestit Leo!

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 20:44 от Мария К.

# 63
  • пак на Рив Гош
Ивенце, с теб сме! Леко и безпроблемно и скоро да гушкаш бебка!  Hug Стискам палци!

И честито на "чичолина" Боби  Hug. Да е жив и здрав Лео и много радост да ви донесе!

# 64
Пак съм аз, ще ме извините, сега намерих кредора на служебниа компютър, нали съм дежурна в период на затишие!
Чак сега изчетох какво сте писали днес Wink
чумби, за Корсика сме пред дилема . Онзи ден като направих сметките за самолет+кола под наем там+наем на жилище се отказах. Реших, че не си струва февруари да се пръснат толкова пари с риск все пак от дъжд и други екстри. Отложихме за април...да, но като видях цените на билетите април ми настръхна косата и сега пак се чудя за февруари.(да поясня, че съм зодия близнаци и чуденето ми е основно състояние на духа Joy). С една дума и аз не знам.

мелинда, явно за една и съща дама говорим Confused
Прегледах списъка с преводачите. Аз нали съм тук от "миналия век", имам опит с 4 от тях. Такива за хвалене и други, заради които си патим все още. На лични мога да дам референции, ако някой го интересува.

Goqko, благодаря за съвета. Аз съм се мазала с мед (без сода), но на Гогата бяха херпесни афти и има лечение  , та реших че е достатъчно. Вече му минаха Grinning

# 65
  • пак на Рив Гош
Мария, много добре те разбирам за чуденето (от близнашкото начало ще да е  Grinning). Според мен е по-добре да отложите за април, ако имате възможност - имате опвече шансове за хубаво време и възможности за разходки.

Аз също ще съм отпуска в края на април за седмица и почвам да се оглаждам за възможности за 2-3 дни в Дъблин, че на Камбанката й хареса да пътува  Laughing Пък и аз отдавна съм му хвърлила око  Laughing.

За преводачи съм ползвала 2ма досега, единият може би вече не е между живите (преди 12 години беше доста над 70).  Не всички преводи, направени в България важат във Франция. От скромния ми опит актове за раждане, брак, пълномощно, сидетелство за съдимост минават. Но например, преводите на дипломите ми и академичната справка трябваше да са от заклети тукашни преводачи.

# 66
Роца, проверих за април-само самолетните билети са около 1000 ? JoyМай ще отложим за неопределено време...
Но да не се косим, има хора с по-сериозни дилеми

# 67
  • на езерото
   Здравей те момичета Hug
Iventse  , леко раждане малко остана скоро ще гушкаш хубава госпожица Heart Eyes
Bibi40 , честити розови гащи както казва моят бивш шеф , който има дъщеря си е осигурил миндера в кухнята като остарее  :Lil:
Относно преводи на документи всички такива съм направила в БГ  2007 , досега никакъв проблем дори и за дипломите.Есента ходих на конкурс в CNRS признаха  дипломите , дадоха много адекватна оценка на дипломата, даже до последният кръг ме допуснаха.Тази есен ми се наложи да искам атестация от Уни. в  Grenoble защото станах аспирант представих им копие от  преведена и легализирана диплома в БГ, дадоха  ми еквивалент отговарящ адекватно на дипломата.Роца защо ти е била академична справка, моята диплома също е от СУ има приложение  което е са изброени всички предмети и хорариума им.
Мария К. предполагам април е по добре, но цените за самолетните билети са доста солени, успех с дилемата.

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 18:52 от pinka

# 68
Какво ли става с Ивенце? Дали вече се гушкат с принцесата?

# 69
Искам да ви питам някой знае ли какви са плюсовете и какви са минусите ако си женена за французин, или имат пакс или просто си живеят заедно без брак !? Как се отразява това ако имат общо имущество и преди всичко деца  Simple Smile

# 70
  • MERIGNAC, FRANCE
Боби, честит ти племенник   bouquet

Ивенце, леко раждане  Hug И аз звънях до клиниката на няколко пъти и дори при контракции на 4 минути ми казаха да си стоя у дома  Rolling Eyes

Вит АДЕС ни изписаха да даваме по веднъж на ден, а Вит К по веднъж седмично докато се кърмим.

Лека съботна вечер на всички  Hug

# 71
Момичета,

Аз съм сестрата на Ива, подвизаваща се под името iventse. Тя ме помоли да ви пиша, че вчера (23.01) в 23ч се роди нейната прекрасна дъщеря и моя племенница- Моника. Тежи 3,035кг и е 50 см. Майка и бебето са добре, всичко е наред.

# 72
Благодарим, Амарант, за добрата новвина!

Добре дошла на Моника, да е здрава, да расте сред топлина и щастие! Бързо възстановяване на Ива!
Поздрави на цялото семейство!

# 73
Да е жива и здрава малката принцеса Моника!На Ивенце, бързо възтановяване.  bouquet

# 74
Ивенце и Моника, браво и на двете ви за добре свършената работа!!!
Да сте здрави и скоро да ни се покажете!
   bouquet  Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт