Франция чака затопляне - тема 24

• 35 073
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Ивенце, честита дъщеря!
Да ви е жива, здрава и много да ви радва!
[/b]
Момичета, гледам пишете за витамини. Имам един въпрос: Симон е на 21 месеца, а нашата педиатърка все още ни изписва витамин Д, който се дава на 3 месеца. Вие до кога давахте на децата си от него? Това, което ме притеснява е че той пие млека с добавка на витамини и се опасявам да не би да предозирам по този начин витамина.

# 76
КАКВА ХУБАВА НОВИНА. newsm44

ЧЕСТИТО на Ива за щерката.Да и е жива и здрава и само радост да и носи.
Много хубаво име,лично аз много го харесвам.Бързо възтановяване и чакаме снимки на бебето.
Идеално тегло и ръст за първо дете-момиченце.

Благодарим за хубавата новина Амарант!
 newsm51

# 77
Ансим, нашата педиатърка все още изписва на децата, на 3 и 5 години, да се дават на 6 месеца.
Аз лично не ги давам Confused, до скоро също пиеха обогатени на витД и други , млека .
(Не се давам за пример, аз съм много лоша пациентка, решавам за лекарствата на своя глава.)

# 78
Здравейте, Моми4ета! Аз влизам да видя дали дали са ви осведомили за Ивенце Simple Smile
Да са живи и здрави мама и бебка, и скоро да са си ве4е у дома!

4естита Нова 2010!
4естито на вси4ки рожденници и бебоци които съм пропуснала!
Много любов, успехи, здраве и щастие през новата година!!!

Благодаря ви за пожеланията за рожденния ми ден, аз висях на Гар дю Нор  Laughing вечерта на 15 януари, заради една малоумна служителка на туристическа агенция.

Позздрави и до скоро!

# 79
Ехееехе още едно бебенце ... Да е жива и здрава Моника и мама Ивенце  Simple Smilebouquet

# 80
Добре дошла на Моника -да е жива , здрава, и много щастлива!!!!
Ивенце бързо и леко възстановяване!!! Hug  bouquet

# 81
Честито на новата майка Ивенце!
Много хубаво име, да бъде послушна и здрава малката дама, да радва много мама и татко.
Бързо възстановяване  Hug

# 82
Ох, че хубава новина!

Добре дошла на Моника - за радост на мама и татко! Бързо завръщане у дома, Ивенце!

# 83
Боби, стискам палци за утрешния ви преглед Praynig

http://www.sortiesenfants.com/

Сигурно го знаете този сайт, но реших все пак да го постна, стори ми се идеен. На мен са ми препоръчвали Musée en herbe, но не сме го пробвали.

На обяд решихме, да заведем децата на ресторант, че цял уикенд в къщи ни идва нанагорно. Препоръчвам Бъфало Грил за хора с малки деца. Има само семейства с наследниците, от всяко сепаре се чуват крясъци и мъмрене, но поне не се притеснява човек, че поведението на децата пречи на околните Peace

# 84
Мария мерси за сайта и ние издивяваме в неделя, когато времето е сиво и дъждовно.
Нас ни хвана някакъв странен вирус, слава богу ни държа само 2 дни. Малката повръщаше и имаше температура. На на мен само ми се гадеше, без температура, но определено ми беше много кофти.

# 85
Мария К., в Бъфало Грил предимно  месо ли сервират?По-точно телешко и бизонско ли?
Питам понеже на 2км от нас има, а ние никога не сме го посещавали точно по тази причина, не сме много по месото.Дали предлагат пилешко? Виж тук мога да направя компромис Simple Smile
kookai , браво , че бързо сте го изгонили гадният вирус Hug

# 86
Mari, имат и пилешко (поне марсилското бъфало), и страшни ребра Wink добре, че ме подсетихте, може би ще идем да пробваме, защото при мен дори и след като спря да ми е лошо...месо и риба не минава. Ям салати и някои буклуци за съжаление (като кренвирши, които не сме никога яли и мъжа ми взе че ги свари с наелона както си бяха...), яйца, кисело млекце био от Карфур и някое парче черен шоколад. Ужасно виновна се чувствам, но дори да хапна месо/пиле/риба - след 5 минути "боа". Това бебе ще е май злоядо, аз съм била такава...

# 87
Точно миналата неделя обядвахме в Бъфало  Grinning . Имат и пилешко и риба и мисля, че менюто е еднакво във всички ресторанти от веригата. Аз обожавам техните арико вер - мммм, последният път бяха свършили и пробвах тиквичките - също много вкусни.

# 88
Мари , виждам че са ти отговорили другите Sunglasses Ние също не бяхме ходили до сега, малко снобски съм ги подценявала,но останах доволна Grinning
Ето едно меню:
http://www.buffalo-grill.fr/grand-public/fr/carte_menus.asp

коокай,явно сте хванали от гастро-епидемията CryБързо оздравяване ви желая

боби, доколкото си спомням, на опаковката на кремвиршите пише точно с найлона да се сложат във вряща вода. Признавам, не съм пробвала. Твоят мъж явно спазва стриктно инструкциите...Как бяха кремвиршите? Joy

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 20:13 от Мария К.

# 89
Мария, вярно ли? Мале, аз го увиках човека...абе добре бяха, не е като стек месо, но ми се усладиха и щом поне това минава - ще го ям. Другото, което също мина бяха сърмите...ама ми свърши киселото зеле (мама ми донесе от България), ще опитам тази седмица да правя с обикновено зеле (ще му попаря листенцата). 

Общи условия

Активация на акаунт