Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво ще се случи, ако гледам 3D филм без очила?
Какво е мнението на членовете на форума за филма "Аватар"?
Какви са изискванията за придобиване на френско гражданство при сключване на брак с французин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво ще се случи, ако гледам 3D филм без очила?
-
Какво е мнението на членовете на форума за филма "Аватар"?
-
Какви са изискванията за придобиване на френско гражданство при сключване на брак с французин?
Изискванията за придобиване на френско гражданство при сключване на брак с французин варират, но обикновено включват документи като акт за раждане, свидетелство за съдимост, свидетелство за брак и други. Процедурата може да отнеме около година и може да включва изисквания за превод на документите от официално признат преводач във Франция.
-
Какво мога да очаквам, ако посетя остров Корсика?
-
Каква е процедурата за наемане на работа във Франция за чужденци?
Нали на бащите си уж приличали момите ? Твоята ти е откопирала очите, и като порасне - една двуцевка татко и ще трябва да си вземе да я пази .... така ми се струва, нали? Да ти е жива и здрава, много да ви радва, да расте обгрижена и доволна! А характер, че си има - явно си има - щом е намусена след градината! Много да те слуша, да и кажеш така сме поръчали! И да я нацелуваш много от нас с беба! 
! А ти си много стилна мадам!
ама без нищо да сподели, самоинициатива! И ми казва този уикенд, че котката виновна - не гонела птиците от тревната площ (30 квадрата) и те му били изяли семената за тревата
а аз го питам , ти не разрови ли първо, да насипеш после и да зариеш семенцата, .... аааа, ми не, така ли трябвало???
А после жените не четяли упътването за ползване, нали???
радвате ли се вече на пролетното време, аз дори правя инвентаризация на летните и пролетни обувки, за да знам накъде да разширявам
много интересни сънища момичета
Боби вие ли си взимахте мебели от БГ, я кажете как да си закарам една шевна машина до Франс, но от големите индустриалните
) , закачих пердетата, пуснах за продан старите в бон коен, вероятно тази нощ ще спа като къпана!
Луда за връзване, но полицията досега не си мръдна пръста поне да я посплаши, нямали нищо конкретно, е сега имат! Но така ли трябваше?

като се изясни всичко ще ви пиша. Кат31 тези проценти колкото и да са верни, като я има тая процедура и хората могат да си я позволят, как да не се направи, най-близката ми приятелка вече четвърти безуспешен опит има за взимане на стволови клетки от самата нея, а ако имаше от пъпна връв вече да е забравила за всички проблеми, абсолютно съм за, пък дано не се налага

ама нещо не мога да го повярвам това.