Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво ще се случи, ако гледам 3D филм без очила?
Какво е мнението на членовете на форума за филма "Аватар"?
Какви са изискванията за придобиване на френско гражданство при сключване на брак с французин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво ще се случи, ако гледам 3D филм без очила?
-
Какво е мнението на членовете на форума за филма "Аватар"?
-
Какви са изискванията за придобиване на френско гражданство при сключване на брак с французин?
Изискванията за придобиване на френско гражданство при сключване на брак с французин варират, но обикновено включват документи като акт за раждане, свидетелство за съдимост, свидетелство за брак и други. Процедурата може да отнеме около година и може да включва изисквания за превод на документите от официално признат преводач във Франция.
-
Какво мога да очаквам, ако посетя остров Корсика?
-
Каква е процедурата за наемане на работа във Франция за чужденци?

АПОСТИЛА ГО ИСКАТ ОТ БГ НЕЗАВИСИМО ОТ СПОГОДБАТА и тн...В БГ БЕЗ АПОСТИЛ НЯМА ДА ВИ ИЗДАДАТ АКТ ЗА РАЖДАНЕ НА ДЕТЕТО .
,но дали ще се разпише в скоро време незнам.
, прилежно си е сложила даже две.
, много тонизиращо ми започва седмицата всеки понеделник от 9 часа. Е, голямо шубе нашата щерка, само седи на ръба и си кисне краката. Крушата не пада по-далече от дървото, няма да стане спортивна личност и тя
Накрая, в резултат на дългото чакане, получих един хвърчащ лист, че ми разрешават да ми издадат акт за раждане
Голям майтап беше, значи, аз още по пижама, и звъни ми някаква жена с едно малко русо детенце на вратата и казва че е Мама Щрумф! След нея се изреждате всички останали, с децата, мъжете (на Ивенцето и Боби най м се набиваха на очи, вероятно защото съм ги виждала на снимка), които се опитват да завържат разговори за градинарство и риболов с моя, а той, също по пижама, се чуди къде да се скрие
! Дали да не го пусна това да ми го разтълкуват в темата за сънищата?
Както ми беше криво снощи преди лягане, така тази сутрин съм се смяла с глас!