Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво ще се случи, ако гледам 3D филм без очила?
Какво е мнението на членовете на форума за филма "Аватар"?
Какви са изискванията за придобиване на френско гражданство при сключване на брак с французин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво ще се случи, ако гледам 3D филм без очила?
-
Какво е мнението на членовете на форума за филма "Аватар"?
-
Какви са изискванията за придобиване на френско гражданство при сключване на брак с французин?
Изискванията за придобиване на френско гражданство при сключване на брак с французин варират, но обикновено включват документи като акт за раждане, свидетелство за съдимост, свидетелство за брак и други. Процедурата може да отнеме около година и може да включва изисквания за превод на документите от официално признат преводач във Франция.
-
Какво мога да очаквам, ако посетя остров Корсика?
-
Каква е процедурата за наемане на работа във Франция за чужденци?

И аз бях така през 5 минути и замалко .....бебето слиза надолу и притиска канала и всичко останало ,така че е нормално.Ако можеш се движи хубаво е .
....но ти не го мисли ,кг са бял кахър . 
Кажете къде и кога нападаме и съм готова.Дебаркирам и забождам първа байрака!
И аз да кажа - съвсем нормално е това с пишкането, мен много ме мъчеше че и нощем трябваше да ставам, а много мразя.Добре че в Япония на всяка крачка има тоалетни!
бебо замрънка и тя с него - рев... драма.
Та той мисли, че тя просто се е шашнала и не може да се справи.
. 
(дежурна съм тази вечер).
). Ако не се бяхме обадили нямаше и парите да ни върнат. На всичкото отгоре за същите полети вече нямаше билети, а на нас всичко си ни беше планувано и се наложи да купуваме супер скъпи билети. за др.полети същите дни.