Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво ще се случи, ако гледам 3D филм без очила?
Какво е мнението на членовете на форума за филма "Аватар"?
Какви са изискванията за придобиване на френско гражданство при сключване на брак с французин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво ще се случи, ако гледам 3D филм без очила?
-
Какво е мнението на членовете на форума за филма "Аватар"?
-
Какви са изискванията за придобиване на френско гражданство при сключване на брак с французин?
Изискванията за придобиване на френско гражданство при сключване на брак с французин варират, но обикновено включват документи като акт за раждане, свидетелство за съдимост, свидетелство за брак и други. Процедурата може да отнеме около година и може да включва изисквания за превод на документите от официално признат преводач във Франция.
-
Какво мога да очаквам, ако посетя остров Корсика?
-
Каква е процедурата за наемане на работа във Франция за чужденци?

ве4е съм в групата във ФБ

Такива сме ние, чужбинските мами. 
Много се смях!Ама да не вържете насериозно, ей - това е японски хумор.Не ти сервират върху гета и не си тръгваш с тях.И не топиуш в соевия сос докато "натежи"
Ох, много готино филмче, още се подхилвам.Ама за сипването е вярно!Аз в началото на никого не наливах в чашата и мъжорята около мен пресъхваха от жажда. Ама сега втрещих един французин, като грабнах бутилката с вино и му налях в чашата - а бяхме у тях на гости.Прости ми само защото идвам от Япония
ако си сигурна че не е извънматочна спокойно ,при,някои първаскини, е нормално до към 3м да има такива болки,spasfona помагa и не e опасен и аз ги имах същите като теб при първата бременност,а пък после,ми се гадеше всичко което гледах за ядене пред мен ии карах само на хляб,яйца и фромаж,и портокали,и бях,ного фталена,даже,ме хоспитализираха за 1м за да може да нададе и бебето
Та после как искате чужбинските майки да не ни критикуват!!!
сега е второто, кой знае кога ще стане и третото и да го опека - дано не заспя да го изгоря след толкоз зор