Искам обаче да изтъкна няколко "случайни съвпадения" между човекът,който работи в едно списание за турски сериали и мненията на diziler в различни теми на този форум

1-В офиса "случайно" има ITV Partner/разбира се тук ще се измъкне с думите,че много хора са абонати,"особено" в офисите/
2-Не виждате ли,че е доста запознат с излъчваните турски сапунки,както и с предстоящите, които ще се излъчват и дори още нямат български превод.Откъде има тази информация? Ще ви кажа.В другия форум подчертаваше,че списанието му поддържа контакти с наште телевизии.Зачетете се в мненията му.В много от тях говори за минали и предстоящи излъчвания на най-различни неща по най-различни канали.
3-Обяснява ми как по Евроком дават френски сериали да си ги гледам там.Абсолютно същото ми го обясняваше и в другия форум.
4-Форумът му беше спрян и той "случайно" се регистрира тук.Погледнете каква наглост-регистриран е преди месец,а вече има стотици теми с турски сериали и вече ни държи тон.Аз съм от една година тук и едва сега посмях да пусна две-три теми,а тоя нашия вече надмина по брой пуснати теми доста потребители,които са от години тук.Защо го прави ?За пари,разбира се.Ето сега твърди,че лъжа и не пише в онзи форум.Ами естествено че не пишеш,като е спрян вече.
5-Онзи не харесваше попфолка,точно като тоя
6-Не харесваше и Дързост и красота
7-И сигурно си на 33 години нали какво съвпадение

Като не харесвате даден човек или неговата националност (не визирам конкретно diziler), просто го игнорирайте. Едва ли тук във форума може да си съставяме мнение за хората. Много от тях се представят за други.