Menekşe ile Halil (турски сериал) - bTV

• 59 118
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Като заговорихме за Aski-memnu, diziler знаеш ли колко серии остават. Бях чула, че приключва.
А между другото, главната по външен вид не ми харесва особено.(без да се обиждате) Въобще не може да се сравнява с Сьонгюл или Берен Саат.

# 76
за Ашкъ мемну нямам представа, защото още се снима. Така, както и Листопад.
А тази Седеф Авджъ е готина, но... примерно в "Пътищата на съдбата" изобщо не се усмихва, такава й е ролята.
Самата актриса няма много късмет с героините, защото все й ги убиват

# 77
  • Варна
Аз искам да знам Белул с коя ще остане с Бихтер или с Нихан.  Thinking Пак се отдалечих от темата.  Embarassed
Аз Пътищата тна съдбата не съм гледала така ,че сега ще я видя главната актриса за първи път.

# 78
На мен пък в "Пътищата на съдбата" нейната героиня най-много ми харесваше и мисля, че актрисата се справи много добре с ролят си - беше много симпатична и естествена. Само дето наистина завърши трагично, за което всички, които го гледахме, много съжалявахме /и diziler също, доколкото си спомням доста страдаше за Балъм и Акън/. Надявам се,

# 79
че и тук ще се справи добре!
 Доврших си поста, че без да искам го изпратих насред изречението.

# 80
за Ашкъ мемну нямам представа, защото още се снима. Така, както и Листопад.
А тази Седеф Авджъ е готина, но... примерно в "Пътищата на съдбата" изобщо не се усмихва, такава й е ролята.
Самата актриса няма много късмет с героините, защото все й ги убиват
Мерси за отговора.Simple Smile  Надявам се да не го снимат до 100 серии, защото ще стане историята с "Перла", според мен. "Листопад" поне имат какво да развиват. А тук...

# 81
а пък отрицателната роля в сериала (Мустафа) се играе от актьорът, изпълняващ Шевкет в "Листопад".
Трябва да се свикне и с това

# 82
  • "Перла"
От чисто любопитство влязох в тази тема.Сега искам да кажа на всички ,които се възмущават защо е озаглвена на турски.
МОМИЧЕТА ВИЕ НИКОГА ЛИ НЕ СТЕ ЧЕЛИ БИОГРАФИЯ НА АМЕРИКАНСИ АКТЬОР/ПРИМЕРНО/.КОГАТО ОПИСВАТ В КОИ ФИЛМИ Е ИГРАЛ,ФИЛМИТЕ ,КОИТО НЕ СА СЕ ИЗЛЪЧВАЛИ ПО НАШАТА ТЕЛЕВИЗИЯ - ПУБЛИКУВАТ ГИ НА АНГЛИЙСКИ-ИМА ЗАКОН.НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ПРАВИ СОБСТВЕН ПРЕВОД ПРЕДИ ДАДЕН ФИЛМ СЕ Е ИЗЛЪЧИЛ НА ШИРОКИЯТ ИЛИ МАЛКИЯТ ЕКРАН.АВТОРЪТ НА ТЕМАТА Е АБСОЛЮТНО ПРАВ.

всичко друго са празни приказки.

Хубава вечер на всички.  bouquet

# 83
ше му измислят име Sunglasses споко. Сигурно ше е "Парченца нежност" или "Капчици обич"... подобно на "Късчета живот" и "Зрънце любов" (все на бТВ шедьоври)...  хаха.  Wink шегувам се

# 84
Филма е хубав,гледала съм го.Heart EyesКогато излъчиха първата серия в Турция бях там.Веднага си намери фенове Peace
Малко снимки на Седеф Авджъ.В последния филм в който се снима в момента героинята и  е болна от рак.

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 20:44 от emely

# 85
По едно време се носеха слухове,че ще се нарича"Любов и отмъщение"

# 86
  • София
Цитат
Цитат на: sinq laguna в Събота, 16 Януари 2010, 20:33
Вече  има и тема към този филм(Menekse ile Halil),но тона там не ми допада.Не е хубаво и разтоварващо като при нас.

Хайде сега дружно да се извиним на хората, които харесват Къванч и творчеството му (на мен също ми допада), за това, че им съсипахме темата и немогат да си слагат снимки от сериала и да коментират ТУК   bouquet

Мили момичета,

надявам се да си пишете по темата ТУК и да игнорирате глупостите от последните страници, аз лично очаквам снимките с нетърпение, макар че не ми се гледа сериал с лош край  Sad

# 87
ако ви се занимава, пускайте някакви снимки. Излизат доста в www.google.com.tr , горе на resimler (за изображения) и в търсачката Menekşe ile Halil

# 88
очаквам с нетърпение сериала Peace, радваме че  е малко серии Whistling

# 89
Diziler, blagodarq za temata, misleh az da q pusna, no ti si se setil predi men   bouquet

Kolkoto do Ask-i-Memnu, zasega sa okolo 60 serii, ne se znae kolko 6te snimat.

S Kivanc Kasabali, muj na Sedef Avci

Po4ivka mejdu snimkite

Menekse i Halil

Общи условия

Активация на акаунт