Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на хората относно подготовката за раждане и бременността?
Какви са мненията за суеверията и вярванията по време на бременност?
Какви са мненията за подготовката за пристигането на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на хората относно подготовката за раждане и бременността?
-
Какви са мненията за суеверията и вярванията по време на бременност?
Форумът разкрива различни суеверия и вярвания, които бременните жени и техните близки споделят. Някои участници споделят собствените си суеверия, докато други изразяват недоволство от тяхното влияние върху ежедневието им. Въпреки това дискусиите се фокусират върху подкрепа и споделяне на опит за преодоляване на тези предизвикателства.
-
Какви са мненията за подготовката за пристигането на бебето?
Форумът съдържа различни мнения относно подготовката за пристигането на бебето. Участниците споделят своя опит с покупките на дрехи, колички, козметика и други необходими неща за бебето. Те също така обсъждат идеи за удобни и практични решения, като използване на чекмеджета, калъфи или други организационни методи.
-
Какви са мненията за сънищата и преживяванията на бременните жени?
-
Какви са основните теми в дискусията?

И как чистите с тези кореми не знам.. аз имам желание, ама не мога, нито мога като хората да се наведа, нито нищо.. и затова полягам и 4акам мъжа да 4исти. Аз съм се заела с готвенето и с миенето на 4инии 
Най много да се търкалям
охххх не искам секцио -тъкмо намерих док,който се занимава с нормални раждания-сега ако трябва пак да се пренасочвам
А и не съм се подготвила психически за секцио.И ме вика чак на 9.02 каза че нямало индикации за скорошно раждане засега.А по ехограф излиза термина ми 8.02 Сви ми се сърцето,много се притесних
Защо не пробваш за твое успокоение един ехограф при Николов или Хранов в МД? А иначе, ако тръгнеш да раждаш, все пак му звънни на доктора - едва ли ще те среже веднага я 
- 130/90. На какви нещасе радват хората, а 
Това ми е най - големия страх на мен, че няма да мога да се справя.