Който свари, той товари, скоро идва ФЕВРУАРИ (39)

• 18 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Наистина съм много афектирана в момента...но самия факт че термина ми е след 12 дни-огромна мечка ме разкарват днес цял ден от болница на болница и никаде немогат да ми дадът някво адекватно мнение ами напротив-видят ли ме бременна и ме пращат да си ходя...в такива моменти дори парите са без значение...те просто са си некадърни и незнаят кво да правят...виж ако има човек време-да-да си потърси специалист...но да не дава Господ през празници или събота и неделя...просто незнам какво да кажа наистина...и всеки следващ лекар плюе този преди него и така...абе забавна работа-какво да кажа...

# 286
  • София
Ради,разбирам те напълно. Трябвало е още в началото да отидеш на кожен. Предстоящото раждане придружено с този обрив са очаквано лоша комбинация наистина,но не бива да си пилиш нервите. Peace
Това за разиграването от кабинет на кабинет наистина е много гадно ,но това е положението в милата родина,а може би и не само.

# 287
  • София
Наистина съм много афектирана в момента...но самия факт че термина ми е след 12 дни-огромна мечка ме разкарват днес цял ден от болница на болница и никаде немогат да ми дадът някво адекватно мнение ами напротив-видят ли ме бременна и ме пращат да си ходя...в такива моменти дори парите са без значение...те просто са си некадърни и незнаят кво да правят...виж ако има човек време-да-да си потърси специалист...но да не дава Господ през празници или събота и неделя...просто незнам какво да кажа наистина...и всеки следващ лекар плюе този преди него и така...абе забавна работа-какво да кажа...
  Извинявай, че се намесвам, но не успях да разбера за какъв обрив точно става въпрос. С първата бременност и аз имах подобен проблем, така и не разбрах какво беше, но по-късно открих информация какво е било поне при мен. Незнам дали е същото при теб, но просто да споделя при мен какво беше -PUPPS: Pruritic Urticarial Papules and Plaques of Pregnancy
 http://www.squidoo.com/what-is-pupps
  Напиши PUPPS в гугъла има доста информация по въпроса.

# 288
Здравейте, момичета! Предполагам никой не ме помни, защото само се записах при вас, с доброто намерение да чета и следя темите, но... не успях.  Embarassed Не ми остава никакво време (шапка свалям на другите майки с малки деца, които очакват второ бебче и намират време и за форума  bouquet), а и вие сте доста активни, което само ме радва. Днес влезнах в темата да погледна колко бебчета са се родили и се зачетох, та... на един дъх изчетох цялата тема.  Simple Smile
Честито на всички нови майки Hug, да са им живи и здрави бебчетата, а и те да са живи и здрави, за да могат да им се радват и да се грижат за тях!
Честито и на всички именици!
Мен ме хвана срам, като видях в началото имената на почти всички в розово или синичко, а моето си свети още черно. Не знам към кой да се обърна, за да ми го направи синичко.  Praynig
Исках да се включа по много теми, но сега ми е каша в главата...Само за Лансиноха да споделя, че предния път си бях взела голямата тубичка, но ми остана много крем. Нанася се съвсем малко, и то само в началото, докато отминат първоначалните проблеми, а не през целия период на кърмене. Така че сега мисля да си взема малка тубичка, защото не искам да рикувам със старата - още е в срок на годност, но все пак е отворена преди 2 години.
А относно оплакванията - и мен ме болят тазобердрените стави, усещам и натиск от главичката, имам ужасни киселини (на моменти), но всичко това си е нормално за състоянието и месеците, в които сме. Това което ме учуди е, че съм се шашнала много за раждането, а уж ми е второ и се преполага, че ще съм по-спокойна, защото знам какво ме очаква. Предния път всичко си беше нормално, без упойка - някой питаше по нагоре за упойките, но мен толкова ме е страх от поставянето им, че предпочитам да мина без и този път.
И да питам казанлъчанки (може да сме малцинство, но поне в тази тема не съм само аз Wink) дали са се ориентирали къде ще раждат?

# 289
  • София
Руфинка, чак когато се пусне следващата тема ще може авторката да те оцвети в синьо. Сегашната тема е пусната от майката на новия ни бръмъзък и за момента никой не може да прави редакции по първия постинг.

# 290
Rufinka,
Добре дошла отново Hug

Дайте идея за някаква ползотворна дейност ( без чистене&готвене, много моля Mr. Green). От утреще съм "Сам вкъщи" и от сега се чудя какво ще правя по цял ден newsm78

# 291
  • Бургас
Rufinka добре дошла отново ! Hug
Пеперудке,аз за изпитите да си кажа..... реших да не ходя хич. Последния изпит го взех с 6 ,ама просто усетих че се притеснявам и че ме заболя главата даже,очевидно съм вдигнала кръвното . А то напоследък ми е проблем и затова реших да не рискувам и да ги оставя за есен ,живот и здраве....
Иначе днес пак ми е перфектно кръвното, все си мисля че не е необходимо да ходя в болница,просто като ида при лекаря и кръвното ми скача до небето,а и покрай смъртта на баба пак бях притеснена. Утре ще видим как ще се развият нещата.
Утре сутринта пак съм на стерилна урина.Някой да знае до колко часа трябваше да се занесе? /май беше час,ама не съм сигурна /
Ника,тук ли си да ми помогнеш?  Hug
Ех Далче, и аз се зарибих по тия лампички,може да си поискам някой да ни подари такава...

# 292
Aila-да може би обривът е нещо такова,но аз определено не съм много Ок с английския та немога да си преведа какво пише точно..но гледайки снимките май на това прилича да..Ти можеш ли да ми дадеш инфо за тая гадост-как да спра сърбежа и опасно ли е за бебуна...

# 293
Aila-да може би обривът е нещо такова,но аз определено не съм много Ок с английския та немога да си преведа какво пише точно..но гледайки снимките май на това прилича да..Ти можеш ли да ми дадеш инфо за тая гадост-как да спра сърбежа и опасно ли е за бебуна...
Ради,
виж тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=313783.0.
До колкото разбирам не е опасно за бебо, дължи се на различни фактори - най-често се проявява при 1 ва бременност - 3 сем.
Имаше различни мения, една майка беше писала, че се маже с Хидрокортизон 10 mg.
Ето и един много дървен превод с гугъл:
http://translate.google.bg/translate?js=y&prev=_t&hl=bg& … p;sl=en&tl=bg
Само, преди да взимаш каквито и да е било лекарства/мазила - консултирай се с лекар Praynig Стискам палци скоро да ти премине Hug

# 294
Ей много неприятно с тоя обрив бре Tired  
И аз се чешам като крастава ама няма нито пъпки нито нищо newsm78 смених чаршафите,душ гела,мазилата...и всичко дето е с допир до кожата ми, ама нощно време много ме сърби кожата...странно

Гледах "Грозната Бети" до сега и в епизода една жена раждаше така ми стана смешно като я гледах...дано и като раждам аз да ми е смешно Crazy

# 295
ПИПИТУ,
Гледай там да те види доктор  Hug - Ралипо имаше подобни драми и после й се разрешиха Hug
Аз съвсем ще изкукам с това късно лягане Crazy Та,ако тръгна да раждам сега например и продължи 16-20 часа упражнението Mr. Green
има голяма възможност да го проспя Joy С едното око гледам "ало,ало", с другото форума и други интернет благини, но хич не ми се ляга Crazy И така всяка вечер Shocked

# 296
velv-Благодаря ти  Hug

# 297
Да, наистина големи ми бяха драмите с моя сърбеж  Mr. Green. Но не е било чак такова чудо като на снимките от линка, който Айла даде. Моят обрив беше само по корема и е документиран в албумчето ни при коремите. По-скоро бяха петна, леко релефни и червени на места - контактен дерматит. Затова ти казах Ради да те види първо личната и ако трябва да те прати при дерматолог. На мен моята ми реши проблема за 2 часа точно, а се мъчих 1 месец и половина. Предписа ми Елоком крем и Калций + Вит.Ц. Установих, че дори и зехтин не ми понася кожата и от 2 дни се мажа с мас  Sad. Купешка, двойно рафинирана и не мирише почти. Та такива работи...Ради, успех днес и после да се отчетеш  Peace

Аз отивам да се оправям, че съм на ЖК да ми дадат направлението за раждане  Crazy

П.П. Защо не виждам албума с коремите??? Някой да има идея?

# 298
  • Бургас
Добро утро ! Hug
Едно кафенце,за всички,които могат да си го позволят все още...

Рали,аз го виждам албумчето,нямам проблеми.  Thinking

# 299
Логнах се пак и се появи. Мерси, Съни  Hug
И за кафенцето благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт