Не се вижда нищо на ехографа?

• 3 045
  • 23
  •   1
Отговори
Объркана съм,последният цикъл ми беше на 9.12 по принцип ми е на 24 - 25 дни, тоест на 1 ви трябваше да ми дойде, на трети прокървих леко на 6ти тестът беше - , на 9 -ти отидох на лекар, след това си направих тест - положителен, днес ходих на лекар - нищо не се виждало, нямало бременност, направих си пак тест - положителен, възможно ли е седем дни след закъснението да не се вижда нищо? Онзи ми каза, че виждал задържан фоликул, после каза, че е жълто тяло и съм забременяла от десния яйчник  Crazy

# 1
иди и при друг доктор, потърси и други мнения на доктори, може да е рано да се види!
Успех!   bouquet

# 2
възможно е да не се вижда нищо ако те гледат с коремен ехограф, в началото се гледа с вагинален

# 3
7 дни след закъснение е напълно нормално да не се види!!!!!
А щом имаш 2 положителни теста няма какво да се чудиш дали си бременна!  Hug

# 4
Направи кръвен след това пусни още един след 48 часа, трябва да са удвоени стойностите, ако са х 2 няма за какво да се тервожеш, но ако не са  Praynig вариантите не са добри ... Успех  Hug

# 5
ама защо да прави кръвен тест, има си вече положителните тестчета, но много рано е отишла на лекар, затова и нищо не се вижда

# 6
Само предполгам, че е станало по- късно, за това не се вижда - с вагинален, а и доктора знам, че не е от най- добрите, понеже закъснението се пада повече, ако си го смятам на 24 дни, както е, въпреки това се притесних. Чета, че при някои се е видяло и на трети ден, всичко е доста индивидуално, ще чакам. Щом на шести не ми отчете, със сигурност е станало по - късно, предишната бременност ми показа на повече дни преди датата.

# 7
ама защо да прави кръвен тест, има си вече положителните тестчета, но много рано е отишла на лекар, затова и нищо не се вижда

Защото аз след поредица положителни тестове, и прегледи /при велики светила/ на които не се виждаше нищо в матката, се оказа след 45 дена, че съм с извънматочна с всички "прекрасни" последици от това  Tired .. Ако бях следяла нивата на чхг, както си му е реда .. може би още щях да имам две тръби. Не искам да плаша авторката, а по-скоро да я предпазя.  Peace

# 8
Ilitaaa съжалявам, ужасно е, да в такъв случай си много права да се следят нивата на чхг  Peace

Z иди и при друг лекар, силно се надявам, че е още рано затова нищо не се е видяло  Peace

# 9
Задължително кръвен тест си направи.

# 10
Да,възможно е да не се види нищо след 7 дневно закъснение.При мен се видя след 14 дни Peace

# 11
  • Варна
И аз подкрепям Ilitaaa, отиди на кръвен тест. При мен положението беше подобно - нищо не се вижда в матката, а от кръвния тест се вижда, че чхг-то расте, значи че не е спонтанен аборт - оказа се извънматочна бременност. Отиди на друг лекар, който има вагинален ехограф.
Късмет ти желая и дано се види точицата Praynig.

# 12
Ходих, има бременност, вътрематочна, както си мислех някаква извънземна късна овулация е била. Благодаря на всички.  bouquet

# 13
Честито!   bouquet
Лека и безпроблемна бременност ти желая и здраво бебче накрая!

# 14
честито, лека и безпроблемна бременност ти желая  Hug

Общи условия

Активация на акаунт